Hírkategória - Super Bowl
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport A Kansas City Chiefs Super Bowl-győztes játékosa a baleset után elhagyta a helyszínt.
Origo
Forrás: https://telex.hu/ Sport A dél-afrikai Kaizer Chiefs 24 éves játékosa, Luke Fleurs a kórházban belehalt a sérüléseibe.
telex
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Sport Nem csak tréningen gabalyodott össze Bündchen és edzője?
BorsOnline
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Sport A Sporting Kansas City magyar támadója két gólpasszt is kiosztott.
Magyar Nemzet
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Az amerikai profi labdarúgóligában (az MLS-ben) a Sporting Kansas City a Los Angeles Galaxy csapatát fogadta. A hazaiaknak remekül sikerült […] A Sallói remekelt, de a második félidőben jött a feketeleves bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Sallói Dániel két gól előkészítésében vállalt szerepet az észak-amerikai labdarúgóliga (MLS) legutóbbi játéknapján, de csapata, a Sporting Kansas City 2-0-s vezetésről 3-2-re kikapott otthon a Los Angeles Galaxytól.
Sport365
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport A kétgólos vezetés sem volt elég a pontszerzéshez...
Fociclub
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Sport Gisele Bündchen roppant nehéz időszakon van túl: a híresség több mint 10 együtt töltött év után elvált férjétől, majd újra kellett terveznie az egész életét, immáron egyedülálló édesanyaként.
Femcafe
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Sport A Bridgerton család cserfesebb kiadásban.
GameStar
Forrás: https://player.hu/ Sport Rekordközeli hidegben játszott a Kansas City Chiefs a Miami Dolphins ellen az NFL-rájátszásában, komoly következményei lettek.
Player.hu
Forrás: https://index.hu/ Sport A másik pedig elcseréli a sajátját.
120 Yard
Forrás: https://mandiner.hu/ Sport Hideg volt, nagyon hideg.
Mandiner
Forrás: https://telex.hu/ Sport De még így sem ez volt az NFL történetének leghidegebb meccse, a rekordot egy 1967-es meccs tartja, ahol -25 Celsius-fokot mértek.
telex
Forrás: https://sport365.hu/ Sport A holtszezon egyik legizgalmasabb kérdése lehet, hogy hol köt ki a Super Bowl-győztes irányító.
Sport365
Forrás: https://telex.hu/ Sport Az énekesnő a tavaly Super Bowl óta nem lépett fel. Most is csak azért, mert busásan megfizethették.
telex
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Ennek ellenére is van rá esély, hogy L'Jarius Sneedet elcseréli majd a Kansas City Chiefs.
Sport365
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Shaq Barrett már nem az észak-amerikai amerikaifutball-ligában szereplő Tampa Bay Buccaneers játékosa.
Sport365
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport Az idei Super Bowl győztese a Kansas City Chiefs volt, amit egy progresszív professzor a fehér felsőbbrendűség újabb bizonyítékaként ítélt meg és egyenesen arra a következtetésre jutott, hogy aki Taylor Swift rajongó, az már rasszista is.
Origo
Forrás: https://sport365.hu/ Sport A Kansas City Chiefs korábbi támadókoordinátora a UCLA csapatához szerződött.
Sport365
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Habár már pályafutása vége felé közeledik, csak a Tampa Bayben tudja elképzelni a jövőjét a 34 éves linebacker.
Sport365
Forrás: https://444.hu/ Sport Bencsics Márk kommentátorral, magyar amerikaifoci legendával beszélgettünk az idei Super Bowlról, Taylor Swiftről, a sport hazai helyzetéről és még arról is, hogy mikor lesz NFL-meccs Budapesten.
444
Forrás: https://index.hu/ Sport A Super Bowl igazi nyertese egy francia luxusmárka volt.
Index
Forrás: https://telex.hu/ Külföld Egy „mit nézel” beszólás miatt rántottak fegyvert, az eltévedt golyók egy nő megöltek, 22 embert pedig megsebesítettek Kansas Cityben.
telex
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Egész pályafutása során, 2008-tól 2023-ig a New England Patriots-nál játszott.
Sport365
Forrás: https://infostart.hu/ Külföld Vádat emeltek két férfi ellen a múlt héten kitört lövöldözés miatt, amelyben egy ember meghalt és 22-en megsérültek a bajnokságot nyerő Kansas City Chiefs amerikaifutball-csapat ünneplésén.
Infostart