Hírkategória - Diákhitel
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://nepszava.hu/ Belföld Saját magát nem tartja NER-lovagnak, a Diákhitel Központtól pedig maga akart eljönni, mivel annyi disznóságot látott, hogy nem volt gyomra tovább csinálni.  (Belföld)
Népszava
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő csütörtök reggel egy Facebook-posztban írt arról, hogy betekintést nyert a Magyar Péter által vezetett Diákhitel Központ néhány szerződésébe, amelyekből állítása szerint „egy évi 50 milliárdos csalássorozat” körvonalazódott. A posztban azt is leírta, hogy miben nem ért egyet a Tisza Párt alelnökével. Magyar sem kell félteni, hamar reagált a posztra, ami […] A Hadházy Ákos is lelkesen támadja Magyar Pétert az ellenzéki dzsungelharcban bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld A frakcióvezető elmondta, hogy a felesége jogi munkát végzett egy olyan projektcégben, ahol kötegenként hordta haza a dolgoznivalót. Magyar Péter pedig vezérigazgató volt 7-8 millió forintért állami vállalatoknál.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.napi.hu/ Belföld A Diákhitel Központ volt vezetője szerdán jelentette be, hogy a Tisztelet és Szabadság Párt színeiben indulna el a júniusi választásokon. Magyar Péter szerdán jelentette be, hogy Talpra ... ...
Napi.hu
Forrás: https://hirklikk.hu/ Belföld Kire és hogyan hathat a Magyar Péter-jelenség? Melyik pártokat darálhatja be és van-e olyan párt, akit erősíthet? Milyen Magyar Péter megítélése politikai szempontból? Politikus vagy influenszer a Diákhitel Központ volt vezetője? Hogyan tudott csak a Facebook segítségével hatalmas tömeget kivinni a Kossuth térre? Ezeket a kérdéseket járjuk körbe Rajnai Gergellyel, a Méltányosság Politikaelemző Központ kutatójával és Lévai Richárd közösségi média szakértővel. 
HírKlikk
Forrás: https://nepszava.hu/ Belföld A Balog Zoltánt keményen bíráló Tarr Zoltán nem akar püspök, sem politikus lenni, a Diákhitel Központ volt vezetőjének pártjára viszont szavazna. (Belföld)
Népszava
Forrás: https://index.hu/ Belföld Nem csak a DK elnökét, a miniszterelnököt is kihívta a Diákhitel Központ korábbi vezetője.
Index
Forrás: https://www.napi.hu/ Belföld Négyszázezerre becsülte az Indexnek a szombati tüntetés résztvevőinek számát Magyar Péter, a Diákhitel Központ egykori vezetője. Magyar már a tüntetés előtt néhány órával bejelentette ... ...
Napi.hu
Forrás: https://infostart.hu/ Belföld A Deák téren és környékén gyülekeztek fél 2-től mindazok, akiket a Diákhitel Központ volt vezérigazgatója, Varga Judit igazságügyi miniszter korábbi férje hívott "nemzeti menetre" a pesti belvárosban.
Infostart
Forrás: https://infostart.hu/ Belföld Szombat reggel posztolt a Facebookon a Diákhitel Központ egykori vezérigazgatója, Varga Judit igazságügyi miniszter korábbi férje.
Infostart
Forrás: https://magyarhang.org/ Belföld A ferencvárosi polgármestert amiatt kritizálta a politikai babérokra törő jogász, hogy a férje elnöke volt a Diákhitel Központ felügyelőbizottságának még 2018 és 2020 között.
Magyar Hang
Forrás: https://nepszava.hu/ Belföld Varga Judit volt igazságügyi miniszter NER-rel szakító exférje, a Diákhitel Központ korábbi vezetője szerint csak a véletlenek összjátékán múlt, hogy az ügyben feljelentés történt, az intézményi gyakorlat ugyanis itt is az eltussolás volt. (Belföld)
Népszava
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Húsvéthétfőn sem maradunk Magyar Péter Facebook-poszt nélkül, a Diákhitel Központ egykori vezérigazgatója legújabb bejegyzésében biztosította követőit, hogy addig nem állnak meg, amíg vissza nem veszik a hazát „Gyulától Mosonmagyaróvárig, Szakonyfalutól Fehérgyarmatig”.  Talán néhányan még el sem tudjátok képzelni, hogy milyen sokan vagyunk,  hogy április 6-án, szombaton több százezren és június 9-én több millióan fogunk kiállni […] A Magyar Péter húsvéthétfőn is csak fenyegetőzni tud bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://telex.hu/ Belföld 18 nappal Magyar kinevezése után Orbán Varga Juditot jelölte miniszternek.
telex
Forrás: https://www.blikk.hu/ Belföld Magyar Péter 2019-ben még a Diákhitel Központ frissen kinevezett vezetőjeként adott interjút a Menedzsment Fórumnak. Akkor úgy nyilatkozott, elérendő célokra koncentrál.
Blikk.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Számára nem volt teljesen váratlan a felkérés a Diákhitel Központ élére. The post Magyar Péter 2019-es magyarázata kinevezésére first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Belföld Hadházy Ákos a közösségi oldalára posztolt, miután „megtagadta az Átlátszónak a Diákhitel Központ, hogy kiadják az adatokat „a Központ korábbi igazgatója által aláírt propaganda szerződések fontos részleteiről”.
Blikk.hu
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld Szerinte így kiderülhetne, mi áll a brutális, százmilliós túlárazások mögött. Magyar Péter szerint történt már feljelentés az ügyben.
Szeretlek MO
Forrás: https://mandiner.hu/ Belföld Magyar Péter úgy látja: mivel Baranyi Krisztina férje a Diákhitel Központban dolgozott, nem lehet független.
Mandiner
Forrás: https://nepszava.hu/ Belföld Varga Judit volt igazságügyi miniszter NER-rel szakító exférje, a Diákhitel Központ korábbi vezetője úgy véli, a Hajdú Péternek adott Varga Judit-interjú célja az volt, hogy a Magyarországért való kiállást lehúzzák a bulvár mocsarába. (Belföld)
Népszava
Forrás: https://atlatszo.hu/ Belföld Az állami cég állítja, azért nem adja ki az árlistákat, mert azokat Balásy cégei üzleti titoknak minősítették.
Átlátszó.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Belföld Ez már családi háború a politika miatt! – írta néhány napja a Blikk a volt igazságügyi miniszter, Varga Judit és exférje, Magyar Péter, a Diákhitel Központ korábbi vezetője csörtéi olvastán, hallatán. Azt nem tudni, ki lesz a győztese a csatának, de a vesztesei sejthetőek: a három közös gyermekük. Személyes beszélgetések rögzítése, családon belüli erőszakra utalás – vajon, mit szólhat a három fiú a szüleik sárdobálásához? Milyen lelki sebeket okoz nekik az egyre eldurvuló civakodás?
Blikk.hu
Forrás: https://nepszava.hu/ Belföld Sokat veszekedtek, de nem bántotta a feleségét - szögezte le Magyar Péter többször. A Diákhitel Központ volt vezetője szerint egy nyelvész azt is meg tudja állapítani, hogy Varga Judit őt támadó bejegyzését nem az exminiszter írta. (Belföld)
Népszava
Forrás: https://www.napi.hu/ Belföld Kedden reggel újra meghallgatja Magyar Pétert a Fővárosi Nyomozó Ügyészség. A Diákhitel Központ volt vezetője azt ígérte, hogy a meghallgatás után a sajtó minden kérdésére választ ad ... ...
Napi.hu
Forrás: https://www.napi.hu/ Belföld A megkérdezett vidéki városokban és falvakban élők fele egy szót sem hallott még a Diákhitel Központ volt vezetőjéről. Az őt ismerők többsége sem fűz nagy reményeket ahhoz, hogy el tudja ... ...
Napi.hu