Hírkategória - Ausztria
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Külföld A barátságos Murau régió Ausztria zöld szívében, Stájerországban vár ránk, mindössze egy karnyújtásnyira hazánktól. Ez a vidék egész évben lenyűgöző élményeket kínál, különösen a melegebb hónapokban, amikor Stájerország az igazi arcát mutatja. Egy biztos: ezt a térséget receptre kellene felírni! The post Murau régió – mert jót tesz neked first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Külföld A bajorok megkeresése is nyílt titok már...
Fociclub
Forrás: https://444.hu/ Külföld A négy német állampolgár fehér rózsát helyezett el az ausztriai ház előtt, majd fotózkodtak is.
444
Forrás: https://nlc.hu/ Külföld Ausztria hoteleiben megtalálhatják számításukat az osztrák munka végzését vállaló magyar nők. The post Magyar nőként könnyen dolgozhatsz most Ausztriában, havi 700 ezerért first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Külföld Egy volt belbiztonsági tisztviselő letartóztatásával kezdődött, akit azzal vádolnak, hogy az FSZB számára kémkedett. Azóta egy további férfit is köröznek, akiről feltételezik, hogy Oroszországban van.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Külföld A Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriuma közleménye szerint Bécsújhelyről érkezett lakossági bejelentés.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.vezess.hu/ Külföld Aki szeret vonattal kirándulni, azoknak most remek lehetősége nyílik bejárni a Fertő-tó hazai és Ausztriai állomásait. The post Új vonat indul Magyarországról, sokan szeretni fogják first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://sport365.hu/ Külföld A divízió I/A-világbajnokságra hangoló magyar női jégkorong-válogatott 1-0-ra legyőzte az osztrák csapatot Mátyásföldön a pénteki felkészülési mérkőzésen.
Sport365
Forrás: https://www.mavcsoport.hu/ Külföld
MÁVINFORM
Forrás: https://nepszava.hu/ Külföld Miközben Nagy Márton még azért rótta meg a hazai üzemanyagcégeket, mert a térségben a mi tarifánk a harmadik legmagasabb, azóta felléptünk a második helyre. (Gazdaság)
Népszava
Forrás: https://nepszava.hu/ Külföld A háború után az osztrák emlékezetpolitika évtizedekig a nácizmus első áldozataként láttatta Ausztriát, Thomas Bernhard 1988-ban, a bécsi Burgtheaterben bemutatott Heldenplatz című színműve e képmutatást leplezte le. Most ugyanitt egy akcióművész emlékeztetett a sötét múltra. (Kultúra)
Népszava
Forrás: https://mandiner.hu/ Külföld A liberális expolitikus szerint csak akkor lehet jó választás Herbert Kickl Ausztria vezetésére, ha elhatárolódik Magyarországtól, amelynek álláspontjáról régóta pozitív példaként beszél.
Mandiner
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Külföld Másik szerepet szánt neki a rendező, James Cameron. Sőt az osztrák színész miatt át is kellett írni a forgatókönyvet.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.blikk.hu/ Külföld Az énekes-dalszerző jamaikai és etióp szülők gyermekeként Bécsben és Győrben nőtt fel, mindenhol megtapasztalta a rasszizmust, és a mai napig szinte mindennaposak a bántások, amelyek őt érik. Mushu Israel most megrázó őszinteséggel mesélt az őt ért támadásokról.
Blikk.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Külföld Nehéz lenne elképzelni, hogy valaki más alakítsa a Terminátort, hiszen Arnold Schwarzenegger elképesztő munkát végzett a szerepben. Ám a film eredeti koncepciójához egyáltalán nem passzolt az osztrák származású színész, amiről most vallott James Cameron.
Blikk.hu
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Külföld Az orosz Mere várható magyarországi érkezésén sokan felkapták a fejüket. De vajon jöhetnek mások is?
Pénzcentrum
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Külföld Az egyéves kihagyás után visszatérő olimpiai bajnok már a negyedik aranyérmét szerezte az ob-n.
Magyar Nemzet
Forrás: https://www.vezess.hu/ Külföld Sokszor csattant az ostor 2023-ban a szabálytalankodó kerékpárosokon: minden eddiginél több büntetést osztottak ki Ausztria fővárosában. Itthon is erre lenne szükség? The post Rommá büntetik a szabálytalan bringásokat Ausztriában first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://444.hu/ Külföld 17 holland téli sportoló volt a területen, amikor a lavina lezúdult.
444
Forrás: https://hvg.hu/ Külföld Egy osztrák versenyző megelőzte az olimpiai bajnokot a 200 gyors előfutamában.
HVG
Forrás: https://infostart.hu/ Külföld Közel 10 ezer biciklist büntettek meg tavaly.
Infostart
Forrás: https://www.origo.hu/ Külföld Többen eltűntek. Helikopterek, mentőcsapatok, kutyás csapatok és az alpesi rendőrség indult a helyszínre.
Origo
Forrás: https://24.hu/ Külföld Fenséges templomok és kolostorok, hatalmas terek és pompás paloták: Salzburg a világ egyik legszebb barokk városa. Az évszázadok során a sóból, ércekből és drágakövekből szerzett vagyont pompás építészetre váltották, és megalapozták Salzburg helyét a zene, a művészet és a kultúra világszínpadán. The post Salzburg - évfordulók a világ színpadán first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://magyarhang.org/ Külföld Míg a 80-as években 50 százalék volt a kilökődés esélye, ez ma 10-12 százalék.
Magyar Hang
Forrás: https://www.blikk.hu/ Külföld Miután a szomszédjukban legalizálták a kannabisz fogyasztását, az osztrák belügyminiszter közölte, behúzzák a kéziféket.
Blikk.hu