Hírkategória - Sport
Hírek a mai napon: 70 db
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Három mérkőzésre tiltották el Kerkez Milost, a Bournemouth magyar válogatott labdarúgóját.
Sport365
Forrás: https://liner.hu/ Sport Nagyon jó volt a hangulat az edzőpályán, a fiatalok remek hangulatot teremtettek, és együtt táncoltak a sztárokkal. The post Így táncolnak a Barcelona fiatal szupersztárjai (videó) first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Ugyan a Kisvárda a legutóbbi három bajnokiján veretlen maradt, ennek ellenére is kicsi esély van arra, hogy a csapat elkerüli […] A Három NB I-es klub is szerződtetné a Kisvárda középpályását bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://www.acmilan.hu/ Sport Ő a favorit a kispadra, folyamatban vannak a tárgyalások a felek között.
ACMilan.hu
Forrás: https://liner.hu/ Sport Nem kímélte az angol szövetség Kerkez Milost, aki egy ideig nem léphet pélyára a Bournemouth színeiben. The post Súlyos büntetést kapott Kerkez Milos az angol bajnokságban first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://index.hu/ Sport London polgármesterének nagy tervei vannak a jövőben.
Index
Forrás: https://keresztlabda.hu/ Sport Ebben a napi feladatban megpróbáljuk emojikkal leírni egy film címét, neked pedig ki kell találnod, melyikre gondoltunk. Lássuk, hogy sikerül?
Keresztlabda.hu
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Arda Güler nyilatkozott az Anoetaban győztesen megvívott bajnoki után.
Sport365
Forrás: https://nb1.hu/ Sport A Barcelona a nyári átigazolási időszakban szeretné megerősíteni a támadósorát. A Mundo Deportivo szerint elképzelhető, hogy a katalánok egyik kiszemeltje […] A A Barcelona leigazolná a Liverpool kulcsemberét, Szoboszlai nem lesz kezdő Londonban bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://liner.hu/ Sport A Liverpool ismertette a kezdőcsapatát a West Ham United ellen, ami egy újabb nehéz mérkőzést hozhat számukra. The post Kispadon kezd Szoboszlai Dominik a Liverpool meccsén a West Ham United ellen first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://nuus.hu/ Sport Januárban, a Villarreal elleni 5-3-as vereség után Xavi még azt nyilatkozta, hogy a szezon végén távozik a posztjáról. Akkor a spanyol sajtó miatti túlzott nyomásra hivatkozott. A bejelentést követően a Barcelona 13 mérkőzésen át veretlen maradt,
Nuus
Forrás: https://liner.hu/ Sport A Chelsea sem fog unatkozni, az Aston Villa otthonában kellene valahogyan begyűjteniük a 3 pontot. The post Megint pályára lép a Chelsea, élőben nézhetjük a tévében first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Elutasították a fellebbezést...
Fociclub
Forrás: https://www.acmilan.hu/ Sport Gimenez értékét a Feyenoord vezetősége 50 millió euróra tartja.
ACMilan.hu
Forrás: https://24.hu/ Sport Tóth Gabriella szórta meg a dunaújvárosiakat, az egyik találata különösen látványos volt. The post Háttal a kapunak dobott védhetetlen gólt a magyar kézis first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Sport A magyar válogatott védőt kiállították a Bournemouth Wolverhampton elleni bajnoki mérkőzésén.
Magyar Nemzet
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Samy Mmaee 2021 februárjában igazolt az FTC-hez. A 27 éves belső védő az NB I-ben 57 meccsen bizonyíthatott, a meccseken […] A FTC: távozhat a válogatott légiós bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://infostart.hu/ Sport A magyar játékos csak az utolsó fordulóban léphet újra pályára a Premier League-ben.
Infostart
Forrás: https://bayernszektor.hu/ Sport Leon Goretzka a Sport Illustrated lapnak adott interjút. 5 góljával és 7 gólpasszával pályafutása legeredményesebb szezonját produkálja 29 esztendős középpályásunk, aki a szezon eleji nehézségeit maga mögött hagyva az elmúlt hetekben meccsről meccsre csapata egyik legjobbjaként teljesít. Talán kellett ehhez a sikeres időszakhoz az is, hogy Julian Nagelsmann kihagyja őt a német válogatott keretéből. Erről, […]
BayernSzektor
Forrás: https://liner.hu/ Sport Sokan attól tartottak, hogy a tehetséges futballista karrierje veszélybe kerülhet, és ezzel együtt az élete is. The post Már vasárnap pályára léphet az AS Roma nemrég összeesett sztárja first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Sport Valószínűleg Arne Slot is átalakítja majd a Liverpool csapatát, néhány játékos távozhat.
Magyar Nemzet
Forrás: https://keresztlabda.hu/ Sport Ebben a napi feladatban letesztelheted mennyire ismered a magyar közmondásokat, szólásokat helyesen! Gyere és játssz velünk tovább a kvízkuckóban, ahol
Keresztlabda.hu
Forrás: https://24.hu/ Sport Persze még nem ezen a nyáron. Interjú a 15 éves tatabányai úszóval, aki ifjúsági sportolóként az áprilisi úszó országos bajnokságon Hosszú Katinkát, Kapás Boglárkát, Jakabos Zsuzsát is lenyomva egy világranglista 5. helyet – és minden bizonnyal olimpiai indulást – érő idővel rúgta be a felnőtt sport ajtaját. The post Jackl Vivien: Nyilván olimpiai bajnok szeretnék lenni first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://telex.hu/ Sport A Bournemouth szerdai meccsén állították ki a magyar válogatott hátvédet. Csak az utolsó fordulóban térhet vissza a pályára.
telex
Forrás: https://www.acmilan.hu/ Sport Az olasz szakember megtartotta meccs előtti sajtótájékoztatóját.
ACMilan.hu