Hírkategória - Budapest Airport
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság Majdnem az egész évre tervezett hiányt összehozta a költségvetés mindössze három hónap alatt, a Budapest Airport Zrt. megvásárlásától azonban nem tágít a kormány. Miért? The post Mitől lett ilyen drága a Budapest Airport, amit bármi áron meg akar venni a kormány? first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Ha ilyen magas már most a költségvetési hiány, és el kell halasztani 675 milliárdnyi beruházást, akkor miért ragaszkodik a kormány a Budapest Airport visszavásárlásához, és mikor kerülhet pecsét a szerződésre? The post Miért ragaszkodnak a Budapest Airport megvásárlásához? first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.agrariumonline.hu/ Gazdaság Néhány héten belül ismét magyar többségi tulajdonba kerül a Liszt Ferenc repülőtér. A témában Kiss Róbert Richárd turisztikai szakértőt és Hecker Flóriánt, a Világgazdaság újságíróját kérdeztük.
Hír TV
Forrás: https://liner.hu/ Belföld Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter részleteket árult el a kormány tervezett repülőtér-vásárlási lépéseiről. The post 80%-ot vesz a magyar állam a Budapest Airportból first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://www.portfolio.hu/ Gazdaság A francia Vinci 20 százalékos részesedést szerezhet a Budapest Airportban, és a konzorciumhoz csatlakozhat még a katari állami befektetési alap is – mondta el Nagy Márton újságíróknak a Bloomberg tudósítása szerint. A miniszter hozzátette, hogy még néhány hétig elhúzódhat a reptér megvásárlása.
Portfolio
Forrás: https://index.hu/ Gazdaság Négy részletben emeltek.
Index
Forrás: https://mfor.hu/ Gazdaság A reptér visszavásárlása továbbra is ütemezetten halad, a tranzakció a végső fázisában jár, állítja a Nemzetgazdasági Minisztérium.
Mfor
Forrás: https://hirklikk.hu/ Közlekedés „Olyan helyzetre nem is emlékszem, amikor üzemanyaghiány miatt nem tudott felszállni egy gép a budapesti repülőtérről”, mondta név nélkül nyilatkozó informátorunk. Ami még soha nem fordult elő, az most, a múlt héten csütörtökön és pénteken megtörtént. A Budapest Airport mossa kezeit: átmeneti készletezési problémáról volt szó.
HírKlikk
Forrás: https://www.napi.hu/ Technika A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér (Budapest Airport - BUD) nevével visszaélő hamis Facebook oldalra figyelmeztet a Nemzeti Kibervédelmi Intézet. A csalók elvileg akciós áron elárverezik ... ...
Napi.hu
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Közlekedés A Mol tájékoztatása szerint ők a szerződött mennyiséget leszállították, a gondokat nem ők okozták. Budapest Airport közleménye szerint az egyik üzemanyagkiszolgálónál átmeneti készletezési probléma van.
Szeretlek MO
Forrás: https://index.hu/ Gazdaság A Budapest Airport közölte a probléma okát.
Index
Forrás: https://444.hu/ Közlekedés A Budapest Airport szerint a fennakadásokat az okozza, hogy az egyik üzemanyag-kiszolgálónál átmeneti készletezési probléma van.
444
Forrás: https://24.hu/ Technika Hamis Facebook-oldalra figyelmeztet a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézete. The post Vigyázzon, csalók élnek vissza a Budapest Airport nevével first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.portfolio.hu/ Gazdaság A Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetéhez bejelentés érkezett egy hamis Facebook oldal kapcsán, amely a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér (Budapest Airport - BUD) nevével visszaélve csaló posztokat és hirdetéseket jelenít meg.
Portfolio
Forrás: https://pestisracok.hu/ Technika A Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetéhez bejelentés érkezett egy hamis Facebook oldal kapcsán, amely a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér (Budapest Airport – BUD) nevével visszaélve csaló posztokat és hirdetéseket jelenít meg. A hamis oldalon lévő posztok és hirdetések egy adathalász oldalra vezetik át a gyanútlan áldozatot. Ezek a weboldalak eredetileg banki adatok lopására készültek, […] A Nincs csomagárverés a reptéren!  – A Liszt Ferenc Repülőtér nevét felhasználva adathalászik egy hamis Facbook-oldal bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.blikk.hu/ Technika A Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetéhez (NKI) bejelentés érkezett egy hamis Facebook-oldallal kapcsolatban, amely – a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér (Budapest Airport – BUD) nevével visszaélve – csaló posztokat és hirdetéseket jelenít meg. Figyeljen, ne dőljön be az átverésnek!
Blikk.hu
Forrás: https://infostart.hu/ Belföld René Droese 17 év után távozik a vállalattól.
Infostart
Forrás: https://www.napi.hu/ Külföld Magyarország a régióban elsőszámú csatlakozási pont lehet a Budapest Airport visszavásárlásával, amelynek külföldi tulajdonosai a fejlesztések helyett inkább a profitérdeket figyelik. Ferihegy ... ...
Napi.hu
Forrás: https://www.napi.hu/ Közlekedés Bár a Budapest Airport csaknem 15 milliós utasforgalma 2030-ra elérheti a 20 millió főt, a logisztikai szakértő szerint Ferihegy megvásárlásával az áruforgalmi kiszolgálásban ennél lényegesen ... ...
Napi.hu
Forrás: https://index.hu/ Gazdaság Éles a verseny, de itt az esély, hogy csatlakozzunk Európa élmezőnyéhez.
Index
Forrás: https://mfor.hu/ Gazdaság Nagy Márton nemzetgazdasági minisztert kérdezték erről. 
Mfor
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság A miniszter szerint nyárra lezárulhat a reptér megvásárlása. The post Nagy Márton elmondta, mikor avatkozhatnak be az üzemanyagárakba first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Hogyan kalauzol a repülőtéri betonon egy többtonnás repülőgépet Brigitta, a repülőtérforgalmi felügyelő csapat első női tagja? Hogyan irányítja csapatát és a teljes légikikötő operatív működését (akár kiélezett helyzetekben is) az ügyeletes repülőtér üzemeltetési menedzser pozíciót betöltő Ágnes? Mi adja a repülőtéri munka varázsát Szilvia, az épületek csoport vezetője számára? Nézd meg videónkat, és éld át a Budapest Airport női kollégáinak szemszögéből, milyen élmény nap mint nap Magyarország kapujában dolgozni The post A repülés világa mindenkié – nők a budapesti repülőtéren first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://hvg.hu/ Közlekedés Váradi József üzent a magyar légitársaság hazai elsőségét megkérdőjelező Michael O’Leary-nek.
HVG
Forrás: https://hvg.hu/ Közlekedés A reptér közleménye szerint ők mindenben szabályszerűen jártak el a hitelrészletek lehívásakor.
HVG