Hírkategória - Közel-Kelet
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Külföld Eric Adams New York-i polgármester szerint háromszáz embert tartóztattak le a rendőrök a Columbia és a City University kampuszain kedden, mert a gázai háború ellen tüntettek. The post 300 egyetemistát tartóztattak le New Yorkban first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://neokohn.hu/ Külföld Cipőkkel dobálták meg a német nagykövetet és más uniós diplomatákat. A Hűha: Palesztin diákok támadták meg az Izraelbe delegált európai nagyköveteket bejegyzés először Neokohn-én jelent meg.
Neokohn
Forrás: https://24.hu/ Külföld Donald Trump arról írt a Truth Social nevű közösségi oldalán, hogy szerinte a palesztinpárti tüntetéseket azért szervezték meg az amerikai egyetemeken, hogy eltereljék a figyelmet az amerikai-mexikói határról. The post Trump szerint a palesztinpárti tüntetésekkel csak a figyelmet akarják elterelni first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Izraeli telepesek támadtak rá szerdán két jordániai segélykonvojra útban a Gázai övezet felé – közölte szerdán az ammáni külügyminisztérium. “Élelmiszert, lisztet és más humanitárius segélyeket Gázai övezetbe szállító két jordániai konvojt támadtak meg telepesek” – ismertette a tárca, amely egyben hangsúlyozta, hogy mindkét járműoszlop folytatni tudta útját és elérte a háború dúlta palesztin térséget. Az […] A Jordánia: izraeli telepesek támadtak rá jordániai segélykonvojokra (Videó) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Külföld Vlagyimir Putyin orosz elnököt nem lehet a diplomácia eszközeivel meggyőzni az ukrajnai háború befejezésének szükségességéről – jelentette ki egybehangzóan Radoslaw Sikorski lengyel és Annalena Baerbock német külügyminiszter szerdán a nyugat-lengyelországi Slubicében. The post A lengyel és a német külügyminiszter szerint Vlagyimir Putyin nem diplomáciai eszközökkel győzhető meg a konfliktus befejezéséről first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld A Gázai övezet felé tartó segélykonvojakat támadtak meg izraeli telepesek szerdán Jordánia külügyminisztériuma szerint. The post Jordánia szerint izraeli telepesek megtámadták a segélykonvojukat, izraeli forrás szerint elállták az útjukat first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Rohamrendőrök léptek fel az erőszakos tüntetőkkel szemben a Kaliforniai Egyetemen Los Angelesben helyi idő szerint szerdán kora hajnalban, miután New Yorkban kedden késő este szintén rohamrendőrök ürítették ki a Columbia Egyetem egyik elfoglalt épületét. Los Angelesben azt követően vált feszültté a helyzet, hogy az Izrael ellenes tüntetésen Izrael-párti ellentüntetők jelentek meg, és a két csoport […] A Rohamrendőrök léptek közbe több amerikai egyetemen a palesztinpárti tüntetések megfékezésére (Videó) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Külföld Rohamrendőrök léptek fel az erőszakos tüntetőkkel szemben a Kaliforniai Egyetemen Los Angelesben helyi idő szerint szerdán kora hajnalban, miután New Yorkban kedden késő este szintén rohamrendőrök ürítették ki a Columbia Egyetem egyik elfoglalt épületét. The post Rohamrendőrök léptek fel a tüntetők ellen a Kaliforniai Egyetemen first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld A jeruzsálemi miniszterelnöki hivatal szerda délután bejelentette, hogy Benjámin Netanjahu Antony Blinken amerikai külügyminiszterrel tartott találkozóján kijelentette, hogy nem fogad el olyan tűzszüneti egyezményt, amely lezárja a gázai háborút. The post Netanjahu a tűzszünetről: a háború lezárása kizárt first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld A Hezbollah csak Libanonnak ártott azzal, hogy a gázai fegyveres konfliktust kiterjesztette a libanoni-izraeli határövezetre – jelentette ki szerdán a Libanoni Erők (LF) nevű keresztény párt vezetője. Szamir Zsazsa az AP hírügynökségnek adott interjúban kifejtette, hogy a radikális síita mozgalomnak ki kellene vonnia csapatait a határövezetből, és helyét a libanoni hadseregnek kellene elfoglalnia. Ezt azzal […] A Libanoni pártelnök: a Hezbollah csak Libanonnak ártott a gázai fegyveres konfliktusba való belépésével bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://neokohn.hu/ Külföld Egyre nagyobb az aggodalom Izraelben. A Benjamin Netanjahu kemény üzenetet küldött a Nemzetközi Büntetőbíróságnak bejegyzés először Neokohn-én jelent meg.
Neokohn
Forrás: https://24.hu/ Külföld Antony Blinken amerikai külügyminiszter szerint az Hamász iszlamista terrorszervezeten múlik a tavaly október 7-én a Gázai övezetbe hurcolt izraeli túszok kiszabadításáért folyó tűzszüneti tárgyalások sikere. The post Az amerikai külügyminiszter szerint a Hamászon múlik a túsztágyalás sikere first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Kevesebb mint két óra alatt eltávolította a New York-i rendőrség a palesztinpárti tüntetőket a Columbia Egyetemről, akik előzőleg elfoglalták az egyetemi kampuszt. The post Visszafoglalták a Columbiai Egyetemet a palesztinpárti tüntetőktől first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Élő hírfolyamunk a közel-keleti válságról. The post Visszafoglalták a Columbiai Egyetemet a palesztinpárti tüntetőktől first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://neokohn.hu/ Külföld A terrorista turista vízummal érkezett Izraelbe. A Agyonlőttek egy rendőrt megkéselő török turistát Jeruzsálemben bejegyzés először Neokohn-én jelent meg.
Neokohn
Forrás: https://444.hu/ Külföld A gázai tűzszünetről és a túszok szabadon engedéséről szóló tárgyalások hetek óta zajlanak Izrael és a Hamász vezetői között Katar, Egyiptom és az Egyesült Államok közvetítésével.
444
Forrás: https://24.hu/ Külföld Egy hónapokkal ezelőtt megölt palesztin kislány emlékére átnevezték a Columbia egyetem egyik épületét az egyetemfoglalók New Yorkban – írja a Haaretz.com a palesztinbarát diáktüntetők mozgalmának X-en megjelent bejegyzésére hivatkozva. The post Átnevezték az a Columbia egyik épületét az egyetemfoglaló amerikai diáktüntetők first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://neokohn.hu/ Külföld Jeruzsálem csalódottságának adott hangot Berlin bejelentése miatt. A Izraelnek nagyon nem tetszik a német kormány legújabb döntése bejegyzés először Neokohn-én jelent meg.
Neokohn
Forrás: https://neokohn.hu/ Külföld A médiabeszámolók lavinája és diplomaták hada mégis így értelmezte a bíróság döntését. A Ennyi: a Nemzetközi Bíróság volt elnöke szerint szó sincs „gázai népirtásról” bejegyzés először Neokohn-én jelent meg.
Neokohn
Forrás: https://24.hu/ Külföld Benjamin Netanjahu izraeli kormányfő kedden a jeruzsálemi Miniszterelnöki Hivatalban találkozott a Hamász által fogva tartott túszok családtagjaival, illetve a szeretteiket elveszített gyászoló családok képviselőivel – adta hírül az izraeli kormányzati portál. The post Netanjahu: Mindenképpen belépünk Rafahba first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Az amerikai hadsereg olyan képeket tett közzé, amelyeken bemutatják azt az ideiglenes úszó kikötőt, amelynek használatával az eddigieknél  több segélyt lehet eljuttatni az ostromlott Gázai övezetbe – szúrta ki a Guardian. The post Így néz ki az amerikai hadsereg mobil mólója Gázában first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Élő közvetítésünk Izrael és a Hamász háborújáról. The post Ezrek tüntettek a békéért Tel-Avivban first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://neokohn.hu/ Belföld Ez az első alkalom október 7-e óta, hogy életjelet adtak a magyar-izraeli származású édesapáról. A Barbárok: Magyar túszról tett közzé videót a Hamász bejegyzés először Neokohn-én jelent meg.
Neokohn
Forrás: https://24.hu/ Külföld Az Egyesült Államok több egyeteme intézett ultimátumot a területfoglaló palesztinpárti tüntetők felé hétfőn, hogy számolják fel illegális sátortáboraikat, eközben Atlantában többeket őrizetbe is vettek. The post Az amerikai egyetemek ultimátumot adtak a tüntetőknek a sátortáborok felszámolására first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://neokohn.hu/ Külföld Az Egyesült Államok legrangosabb egyetemein mostanra már mindennapossá váltak a demonstrációk. A Sorosék több millió forintos fizetéseket adnak a palesztinbarát zavargóknak bejegyzés először Neokohn-én jelent meg.
Neokohn