Hírkategória - Lőw Zsolt
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://index.hu/ Sport A klubvezetés szombat este kiállt a német mellett, aki ennek ellenére sem ülhet a padra a Köln ellen.
Index
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Nagy változások lehetnek nyáron...
Fociclub
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Egyelőre nincs itt az ideje...?
Fociclub
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Ahogy korábban beszámoltunk róla, a z Újpest FC tulajdonosváltáson megy keresztül. Újpest: bejelentették a tulajdonosváltást, vége a Duchatelet-korszaknak Mivel a […] A Újpestre csábítanák a Bayern München magyar BL-győztes edzőjét bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport A Bajnokok Ligája negyeddöntőinek keddi játéknapján a Bayern München az Arsenal otthonába látogatott. A bajorok kispadján ott volt a következő […] A BL: látványos gólparádé, nem bírt egymással a Bayern és az Arsenal bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://infostart.hu/ Sport És megint Thomas Tuchel eltiltása nyitotta meg az utat a magyar másodedző előtt, hogy "meccseljen". Legutóbb igen jól sült el - a BL-csoportkörben a MU ellen.
Infostart
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport A következő fordulóban a vezetőedző nem ülhet le a kispadra...
Fociclub
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Thomas Tuchel vezetőedző eltiltása miatt segítője, Lőw Zsolt irányíthatja a Bayern Münchent a Bundesliga következő fordulójában, egy hét múlva az 1. […] A Ismét Lőw Zsolt irányíthatja a Bayern Münchent bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Thomas Tuchel vezetőedző eltiltása miatt segítője, Lőw Zsolt irányíthatja a címvédő Bayern Münchent a német labdarúgó-bajnokság következő fordulójában, egy hét múlva az 1. FC Köln ellen.
Sport365
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport A magyar szakember vezetésével a bajorok ősszel legyőztek a Manchester Unitedot a Bajnokok Ligájában.
Origo
Forrás: https://nb1.hu/ Sport A Bayern München hét fordulóval a német élvonal idei szezonjának vége előtt hazai pályán kapott ki 2-0-ra a Borussia Dortmundtól. […] A A Bayern München edzője szerint már eldőlt a bajnoki cím sorsa bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://mandiner.hu/ Sport Lőw Zsolt – ha csak nem áll vezetőedzőnek – akár az Manchester United labdarúgócsapatához is mehet Thomas Tuchel segítőjeként.
Mandiner
Forrás: https://nb1.hu/ Sport A sportbild.de szerint elképzelhető, hogy hamarosan távozik a Manchester United csapatától Erik Ten Hag. Amennyiben a holland szakembertől valóban elköszönnének […] A Lőw Zsolt visszatérhet Angliába bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Íme a teljes névsor...
Fociclub
Forrás: https://mandiner.hu/ Sport Az SC Freiburg a klubon belül találta meg Christian Streich utódját.
Mandiner
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Pedig Lőw Zsolt neve is felmerült.
Sport365
Forrás: https://mandiner.hu/ Sport A másodedzőként a Bayern Münchennél dolgozó magyar tréner korábban a Chelsea és a Paris Saint-Germain stábját is erősítette.
Mandiner
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Bár nem az ő neve az egyetlen, ami felmerült
Fociclub
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Egybehangzó német sajtóhírek szerint Lőw Zsolt az egyik legfőbb jelölt a Sallai Rolandot és Szalai Attilát foglalkoztató Freiburg kispadjára. Ahogy […] A Magyaros Bundesliga-csapat vezetőedzője lehet Lőw Zsolt bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport Lőw Zsolt lehet a Freiburg edzője a Bundesligában
Origo
Forrás: https://nb1.hu/ Sport A Bajnokok Ligája negyeddöntőjében a Lőw Zsoltot másodedzőként foglalkoztató Bayern München a Premier League jelenlegi listavezetőjével mérkőzik meg a továbbjutásért. […] A Két szuperrangadó a BL-ben, Lőw Zsolték angol sztárcsapattal mérkőznek meg bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Ahogy arról beszámoltunk, a Bayern München 3-0-ra megnyerte a Lazio elleni visszavágót a BL nyolcaddöntőjében, így 3-1-es összesítéssel bejutott az […] A Bayern: fontos feladat hárult Lőw Zsoltra a vezetőedző hiányában bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Thomas Tuchel, a Bayern München vezetőedzője belesérült kedd este a játékosainak tartott motivációs beszédébe közvetlenül a Lazio elleni Bajnokok Ligája […] A Bayern München: megmenekültek-e Lőw Zsolték? bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://liner.hu/ Sport A híres rapper Münchenbe utazott, ahol kivételes programban volt része, köszönhetően a Bayern másodedzőjének, Lőw Zsoltnak. The post Curtis találkozhatott a Bayern München sztárjaival a BL-meccs után (fotók) first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport BAJNOKOK LIGÁJA A Bayern München egygólos hátrányból vághatott neki a Lazio elleni nyolcaddöntő visszavágójának. A bajor csapat próbált nagy nyomást […] A Lőwék továbbjutottak a BL-ben, Styles csereként lépett pályára az éllovas ellen bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu