Hírkategória - New England Patriots
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://sport365.hu/ Sport A Philadelphia Eagles Kevin Byardot, a New England Patriost J.C. Jacksont engedte el.
Sport365
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Egész pályafutása során, 2008-tól 2023-ig a New England Patriots-nál játszott.
Sport365
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Sport A New England Patriots egykori sztárját, Julian Edelman amerikaifocistát a kolumbiai énekesnővel, Shakirával látták együtt.
BorsOnline
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport Megvan Bill Belichick utódja a New England Patriotsnál: a klub korábbi linebackere, Jerod Mayo veszi át a hatszoros Super Bowl-győztes vezetőedző helyét.
Nemzeti Sport
Forrás: https://24.hu/ Sport Tom Brady 2020-as távozása után ezúttal minden idők legeredményesebb edzője is lelép. The post Újabb pótolhatatlan veszteség érte a New England Patriots csapatát first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport Bill Belichick és a New England Patriots neve szinte egybeforrt a hosszú évek alatt.
Origo
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport Bill Belichick 24 idény után távozik a tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő New England Patriots kispadjáról – erről a ligával kapcsolatban mindig jól értesült Adam Schefter számolt be a hivatalos Twitter-oldalán.
Nemzeti Sport
Forrás: https://player.hu/ Sport No Brady, no party.
Player.hu
Forrás: https://24.hu/ Sport Az 53 éves Dale Mooney-ról elsőre azt írta a sajtó, hogy agyonverték egy NFL-mérkőzésen. The post Agyonverték vagy sem? Dulakodás után a lelátón halt meg egy szurkoló first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport A tengerentúli amerikaifutball-bajnokság (NFL) alapszakaszának 2. fordulójában a New York Giants 21 pontos  hátrányból nyert az Arizona Cardinals ellen. A Miami Dolphins 24–17-re legyőzte a New England Patriotsot, a San Francisco pedig 30–23-ra nyert a Los Angeles Rams ellen.
Nemzeti Sport
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport Bennfentes sajtóértesülések szerint a New England Patriotshoz szerződik Ezekiel Elliott, a Dallas Cowboys korábbi futója.
Nemzeti Sport
Forrás: https://www.napi.hu/ Sport A New England Patriots egykori sztárja bevásárolta magát egy angol csapatba, és a tulajdonosi szerepkör mellett sporttudományi tanácsadó pozíciót is vállalat. Az amerikai futball legendája ... ...
Napi.hu