Hírkategória - Jobbik
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://mandiner.hu/ Belföld A Jobbik főpolgármester-jelöltje szerint Karácsony a mai napig adós egy elfogadható magyarázattal.
Mandiner
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Már Magyar Péter megjelenésének elején elsütöttük azt a poént, hogy ő a Jakab Péter olvasott változata egy párhuzamos dimenzióból, erre most tessék: a két gigász összeakaszkodott. Jakab szerint Magyar NER-kóborlovag, míg Magyar szerint Jakab egy áruló. Nyilván utóbbi meglehetősen furának tűnhet a két lábon járó magnetofontól, de kétségkívül szórakoztató pillanatokat okozhat a külső szemlélőnek. A […] A Különvélemény – Gigászok összecsapása bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://444.hu/ Belföld 2019-ben 14:11 volt a Fidesz javára. Az ellenzék részéről hatalmas feladat lenne megtartani mind a 11 várost, és még olyanokat hozzányerni, mint Szekszárd, Szolnok, Győr vagy Nagykanizsa. Lehetetlen?
444
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld „Há’ nem bekóstolt Magyar Péter? De, bekóstolt” – mondja videójában a Nép Pártján elnöke, aztán nincs megállás a beszólásban.
Szeretlek MO
Forrás: https://444.hu/ Belföld A gyűjtést a választások miatt fel is kellett függeszteni.
444
Forrás: https://www.blikk.hu/ Belföld Aktív utcai jelenléttel kampányol a Jobbik-Konzervatívok főpolgármester-jelöltje.
Blikk.hu
Forrás: https://444.hu/ Belföld Az nem kifejezés, hogy felpörgött a ferencvárosi kampány.
444
Forrás: https://alfahir.hu/ Belföld A konzervatív párt szerint valódi megoldások helyett továbbra is háborús riogatással, brüsszelezéssel, a hatalom megtartását célzó propagandával és belengetett látszatintézkedésekkel tervez „fellépni” a kormány a legégetőbb problémákkal szemben.
Alfahír
Forrás: https://alfahir.hu/ Belföld A Jobbik főpolgármester-jelöltje szerint Gyurcsány Ferencnek adta át Budapest kulcsait Karácsony Gergely.
Alfahír
Forrás: https://alfahir.hu/ Belföld A Jobbik elnöke szerint az EU illegális migrációval kapcsolatos politikájának mindenekelőtt arról kell döntenie, mi az elsődleges cél: az illegális migráció megállítása vagy annak kezelése. A most elfogadott paktum sajnálatos módon az utóbbinak ad prioritást.
Alfahír
Forrás: https://alfahir.hu/ Belföld A megalázóan alacsony hazai fizetéseket, a vendégmunkások problémakörét és a magyarok felemás jóllétét is számon kérték a párt képviselői a módszereiben a baloldalhoz hasonlító Orbán-kormányon.
Alfahír
Forrás: https://alfahir.hu/ Belföld Magyarország választ: Európa vagy Moszkva, avagy a jogállamiság esélyei - ezzel a címmel rendeztek kerekasztal-beszélgetést Brüsszelben kedden. Róna Péter, a Jobbik EP-listavezetője és Gyöngyösi Márton, a konzervatív párt elnöke is részt vett az ECPM rendezvényén.
Alfahír
Forrás: https://alfahir.hu/ Belföld A Jobbik-Konzervatívok immáron 11 éve küzd azért, hogy a magyar családok december 24-től 26-ig együtt tudjanak lenni.
Alfahír
Forrás: https://www.agrariumonline.hu/ Belföld ​A választók is látják, hogy a Lánchíd felújítása körül kialakult botrányban valaki lop – legalábbis Kovács Péter, XVI. kerületi polgármester szerint. Brenner Koloman, a Jobbik főpolgármester-jelöltje pedig az ügy politikai felelősének megtalálását sürgeti.
Hír TV
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Belföld „A választók is látják, hogy a Lánchíd felújítása körül kialakult botrányban valaki lop." - legalábbis Kovács Péter, XVI. kerületi polgármester szerint.
Magyar Nemzet
Forrás: https://alfahir.hu/ Belföld Nem várt helyről kapott támogatást a kötelező kamarai hozzájárulás eltörlését célzó népszavazási kezdeményezés, és a fideszes vendégmunkás-import kritikája.
Alfahír
Forrás: https://alfahir.hu/ Belföld Az MNB elnöke emellett a kormánnyal nyíltan szembefordulva rögzítette azt is, nem lehet a jövő útja a vendégmunkások tömeges behozatala.
Alfahír
Forrás: https://nepszava.hu/ Belföld Az egyeztetések idején az Orbán-kormánynak lett volna alkalma kifejezni a nemtetszését. Két hét alatt változott meg a magyar álláspont, amely mögött az agrárlobbi sejthető. Bár biztos nem ezt akarta, a kabinet végül egy komikus fordulattal elkezdett úgy táncolni, ahogy a Jobbik fütyült. (Visszhang)
Népszava
Forrás: https://alfahir.hu/ Belföld Brenner Koloman szerint maxi-Dubajra nincs szüksége Budapestnek, helyette bérlakásprogram kell. A Lánchíd ügye kapcsán kifejtette, a fővárosiaknak attól függetlenül jár a 6 milliárd, hogy át lehet-e hajtani a hídon.
Alfahír
Forrás: https://24.hu/ Belföld A párt szerint Baranyi becsapta a választókat, így a 2019-es ferencvárosi előválasztás tisztasága is megkérdőjelezhető. The post A Jobbik NERencvárost kiállt és Baranyi Krisztina lemondását követeli first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Belföld Nagyon úgy néz ki, hogy a politikai életbe visszatér a vitakultúra – üzengetések terén legalábbis biztosan. Vitézy Dávid, Magyar Péter és Deutsch Tamás is dobott már fel labdát, legutóbb a Mi Hazánk elnöke, Toroczkai László és a Jobbik EP-listavezetője, Róna Péter jelezte, hogy szívesen vitáznának.
Blikk.hu
Forrás: https://alfahir.hu/ Belföld Baranyi Krisztina a 2019-es előválasztáson eltitkolta, hogy családi kapcsolatain keresztül a NER része, állítja a konzervatív-ellenzéki párt.
Alfahír
Forrás: https://alfahir.hu/ Belföld Róna Péter elutasítja a fideszes politikus provokatív minősítéseit, de készen áll rá, hogy szembesítse őt a Fidesz-kormány gazdaságpolitikai és politikai hibáival és bűneivel.
Alfahír
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Miután Jakab Péternek sikerült szétvernie a poszt-vonai Jobbik maradék szavazótáborát, még mindig nem vette észre, hogy már nem ül az ellenzéki kártyaasztalnál, és biztos, ami biztos alapon 22-re lapot húzott: nemcsak egymagában próbálja meg feloszlatni az Orbán-kormányt, de még az ellenzékbe is beleállt, akik a partvonalról, felhúzott szemöldökkel figyelik Jakab ámokfutását. Jakab Péter egyszemélyes pártja […] A Jakab Péter körbevette az épületet – A Krumplikirály bizalmatlansági indítványt kezdeményezett a kormány ellen, majd beleállt a többi ellenzéki pártba bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://index.hu/ Belföld Gyöngyösi Márton szerint Kína „nem ismeri az adatvédelmi jogokat, az emberi jogokat se nagyon”.
Index