Hírkategória - Tom Brady
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://sport365.hu/ Sport A nagy győzelem után tőlük volt hangos az öltöző.
Sport365
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Sport Nem csak tréningen gabalyodott össze Bündchen és edzője?
BorsOnline
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Sport Gisele Bündchen roppant nehéz időszakon van túl: a híresség több mint 10 együtt töltött év után elvált férjétől, majd újra kellett terveznie az egész életét, immáron egyedülálló édesanyaként.
Femcafe
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Hiába immár háromszoros Super Bowl-győztes, nem tartja magát az NFL legendájához hasonlónak a Kansas City Chiefs QB-je.
Sport365
Forrás: https://index.hu/ Sport A magyar Tom Brady nem követte el példaképe hibáját.
120 Yard
Forrás: https://24.hu/ Sport Tom Brady 2020-as távozása után ezúttal minden idők legeredményesebb edzője is lelép. The post Újabb pótolhatatlan veszteség érte a New England Patriots csapatát first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport Bill Belichick és a New England Patriots neve szinte egybeforrt a hosszú évek alatt.
Origo
Forrás: https://index.hu/ Sport A barátai húzták keresztül a számításait.
120 Yard
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Külföld Ahogyan azt sejteni lehetett, megszületett a hivatalos bejelentés...
Fociclub
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Sport Kevesen gondolnák, de a brazil szupermodell nehéz időszakon ment keresztül mielőtt elvált Tom Bradytől. Gisele Bündchen ma már jobban érzi magát.
BorsOnline
Forrás: https://femina.hu/ Sport Irina Shayk házasságra vágyik, de nem Tom Bradyvel állna az oltár elé.
Femina
Forrás: https://index.hu/ Sport
Index
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Tom Brady és a Birmingham City szerződtetné az angol ikont...
Fociclub
Forrás: https://femina.hu/ Sport Kiderült, mi Tom Brady véleménye Bradley Cooper és Irina Shayk viszonyáról.
Femina
Forrás: https://index.hu/ Sport
Index
Forrás: https://nlc.hu/ Sport Tom Brady felesége, Gisele Bündchen fontos dologra jött rá válása során. The post „Nehéz idők” – Gisele Bündchen elmondta, hogyan vált el Tom Bradytől first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://index.hu/ Sport Ráadásul még a csapata is nyert.
Index
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport Mint azt megírtuk, az észak-amerikai profi amerikaifutball-liga (NFL) nagydöntőjét (Super Bowl) hétszer is megnyerő sztár, Tom Brady nemrég résztulajdonos lett az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Birmingham Cityben. A visszavonult klasszis a helyszínen tekinti meg a labdarúgócsapat Leeds elleni idénynyitóját, amely előtt egy helyi bárba is ellátogatott, ahol rengeteg szurkoló fogadta és próbált közös képet készíteni vele, de Brady biztonsági személyzete miatt nem volt könnyű dolguk.
NSO - Angol foci
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport Mint azt megírtuk, az észak-amerikai profi amerikaifutball-liga (NFL) nagydöntőjét (Super Bowl) hétszer is megnyerő sztár, Tom Brady nemrég résztulajdonos lett az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Birmingham Cityben. A visszavonult klasszis pedig a helyszínen tekinti meg a labdarúgócsapat Leeds elleni idénynyitóját, amely előtt egy helyi bárba is ellátogatott, ahol rengeteg szurkoló fogadta és próbált közös képet készíteni vele, de Brady biztonsági személyzete miatt nem volt könnyű dolguk.
Nemzeti Sport
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Sport Álompárt alkottak, rémálom lett belőle a válásuk idején.
BorsOnline
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Külföld Jöhet a Birmingham City felemelkedése?!
Fociclub
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport Az NFL történetének egyetlen hétszeres bajnoka kisebbségi tulajdonosként fontos pozíciókat kapott.
Origo
Forrás: https://infostart.hu/ Sport Minden idők egyik legjobb amerikaifutball-játékosa kisebbségi tulajdonos lett az angol labdarúgó másodosztályban szereplő Birmingham Citynél.
Infostart
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) érdekelt Birmingham City a hivatalos honlapján közölte, hogy kisebbségi részvényesként csatlakozott a klub vezetéséhez Tom Brady, az amerikaifutball hétszeres Super Bowl-győztes ikonja, aki a klub tanácsadói testületének az elnöki teendőit is ellátja a továbbiakban.
NSO - Angol foci
Forrás: https://www.napi.hu/ Sport A New England Patriots egykori sztárja bevásárolta magát egy angol csapatba, és a tulajdonosi szerepkör mellett sporttudományi tanácsadó pozíciót is vállalat. Az amerikai futball legendája ... ...
Napi.hu