Hírkategória - Karácsony Gergely
Hírek a mai napon: 3 db
Forrás: https://24.hu/ Belföld A DK-s polgármesterrel szemben állít kihívót a Tisza Párt. The post Megjelent a színen Magyar Péter pártjának első fővárosi polgármesterjelöltje, Karácsony szerint egy helyben ismeretlen jelölt indítása nem a NER lebontását szolgálja first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://444.hu/ Belföld Óriási egymásra találás a fideszes főpolgármester-jelölt Tiktokján.
444
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A Gyurcsány–Bajnai-korszak egyik legsokoldalúbb megoldóemberére is központi fontosságú pozíciókat bíztak a Karácsony Gergely vezette Városházán. A jelenleg a Budapesti Közlekedési Központ Zrt. (BKK) igazgatóságában ülő politikus korábban egyebek mellett volt a Gyurcsány-kabinet pénzügyminisztere, a kormányzati közigazgatás összehangolásáért felelős tárca nélküli minisztere, majd igazságügyi és rendészeti minisztere is. Nem meglepő, hogy a 2010 előtti baloldal számos […] A Gyurcsány egyik megoldóemberét ültette fontos pozícióba Karácsony Gergely bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Közelednek a június 9-i választások, ezzel egy időben a főpolgármester-jelöltek igyekeznek minden törzsszavazót megmozdítani. Ennek részeként Karácsony Gergely büszkén jelentette be, hogy 25 ezren (a főváros lakosságának mintegy 1,5%-a) szavaztak a második Budapesti Lakógyűlésen. Szerinte ennek eredményei kötelezik a kormányt, de még a külföldi befektetőket is a rákosrendezői beruházásokkal kapcsolatban. A Lánchíd-botrányba keveredett főpolgármester görcsösen […] A Kiszelly Zoltán a Mi Kérdezünkben: Szentkirályi Alexandra esélyes kihívója Karácsony Gergelynek (Videó) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Szürreális jeleneteknek lehettek szemtanúi azok, akik kilátogattak Karácsony Gergely és Dobrev Klára közös majálisi rendezvényére a Városligetbe. Még csak nem is azért, mert a főpolgármester saját bevallása szerint is sok Unicumnak kell lecsúsznia, hogy Gyurcsánnyal összefogjon, hanem azért, mert a helyszínen tartózkodó riporterünk szerint fővárosi városrendészek bírságolták végig a Karácsony-féle rendezvényre érkező szervezők járműveit, azok […] A Saját városrendészeik bírságolták meg Karácsonyékat a Városligetben bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A 2019-es választási kampányában Karácsony Gergely komplex egészségügyi reformokra tett ígéretet Budapesten, ezek jó részét azonban nem teljesítette– írja a Magyar Nemzet. Eközben a Mandiner azt szedte össze, hány fa valósult meg abból az ígéretből, miszerint minden Budapesten született gyerek után ültetnek egyet Karácsonyék. Spoiler: betartatlan ígéretek következnek. A Magyar Nemzet összeszedte, hogy miket ígért […] A Soha meg nem valósult ígéretek sora: se az egészségügy, se a zöldítés terén nem alkotott maradandót Karácsony bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Belföld Országbérletet a fővárosi közlekedési dolgozóknak. The post Szentkirályi Alexandra megígérte azt, amiről Lázár János februárban megállapodott Karácsonnyal first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://444.hu/ Belföld „Bugyuta lejárató akciók helyett inkább segítsünk a beporzó rovaroknak, hogy a növényzet hűteni tudja egy picit a várost így a klímaváltozás idején.”
444
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Ismerős az, amikor a kisgyerek bozótharcost játszik az udvaron lévő fűben, majd amikor levágjuk a füvet, akkor sírni és hisztizni kezd, mert már nem tud játszani? Na, ezt konkrétan ebben a formában adta elő Budapest negyven pluszos főpolgármestere. Gyönyörű. Mondhatnánk, hogy inkább menjen vissza legózni, de az a baj, hogy kell neki a friss levegő […] A Karácsony hisztizni kezdett, mert Szentkirályi Alexandra elvégezte helyette a munkát, aki válaszul néhány szóval helyretette a siránkozó főpolgármestert bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Kijelölt méhlegelőt kaszált le kedden Szentkirályi Alexandra, a Fidesz “B főpolgármester-jelöltje” – közölte Karácsony Gergely szerdán Facebook-bejegyzésben és kicsit zokon vette, hogy ezzel Szentkirályi egy gyomnövénynek segített. Majd egy rossz szóviccel is próbálkozott. Most volt módom megnézni a Fidesz B jelöltjének tegnapi produkcióját, a kaszálósat. Bár fideszes politikusokra tényleg jellemző, hogy nagyokat szoktak kaszálni, ez […] A Skandalum: Karácsony Gergely szerint Szentkirályi Alexandra egy méhlegelőn kaszált és egy gyomnövénynek segített bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://444.hu/ Belföld Elkobzott területek, a szabályok átírása, más országokban botrányt okozó arab befektető - csak néhány elem a kormány kedden elfogadott félkerületnyi luxusnegyedéről és az EU legmagasabb épületéről. Karácsony Gergely főpolgármester az uniós jog megsértése miatt az Európai Bizottsághoz fordul.
444
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld Szentkirályi Alexandra egy kaszálós videót osztott meg, amelyben arról beszélt, hogy a jelenlegi vezetés még a gazt sem képes levágni. Ám kderült, hogy egy vadvirágos méhlegelőt tisztított meg.
Szeretlek MO
Forrás: https://24.hu/ Belföld A főpolgármester szerint bugyuta lejárató akciók helyett a beporzó rovaroknak kellene segíteni. The post Így reagált Karácsony Gergely, miután Szentkirályi Alexandra lekaszált egy vadvirágos területet first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://444.hu/ Belföld Továbbra is kérdés, mi lesz azzal a legalább kétszáz hátrányos helyzetű családdal, akiknek a lakhatása így bizonytalanná válik, vagy megszűnik létezni.
444
Forrás: https://24.hu/ Belföld A többletköltséget az okozott kárral együtt a felelősökre terhelik. The post Bardóczi: Csak újabb gondot okozott a „bűnös cég önkényes éjjeli” virágültetése a Deák téren first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld De így is versenyben maradtak még 13-an. The post Kiszállt a küzdelemből az egyik főpolgármester-jelölt first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld 24 helyszínen május 2-től június 16-ig várják a vizsgálatokra előre regisztráltakat. The post Ingyenes szűrőprogram indul Budapesten first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Teljes véletlenségből épp a kampány közepén ingyenes szűrőprogramot indít a Fővárosi Önkormányzat a Budapesten élők egészségmegőrzéséért – jelentette be a főpolgármester hétfői sajtótájékoztatóján. Karácsony Gergely elmondta, Budapesten 24 helyszínen május 2-től június 16-ig várják a vizsgálatokra előre regisztráltakat. A többi között laborvizsgálatra, melanómaszűrésre, látás- és hallásvizsgálatra, boka-kar index és légzésfunkció-mérésre, demenciaszűrésre lehet jelentkezni. Forrás: MTI, […] A Ingyenes szűrővizsgálatokkal kampányol Karácsony bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Mint kiderült, Tordai Csaba korábban Gyurcsány Ferencnek is falazhatott, amikor a Miniszterelnöki Hivatal üres papírokat adott ki a 2006-os zavargások idején tartott kormányülések összefoglalói gyanánt. Karácsony bizalmi embere a kormányváltás utáni években Bajnai Gordon egykori miniszterelnök projektjeiben tevékenykedett a baloldal ügyének előmozdításán, legutóbb pedig a főpogármester mozgalmának a „mikroadomány”-ügye kapcsán került a NAV célkeresztjébe Gyurcsány […] A Nem esett messze a Csaba a fájától – Gyurcsánynak is falazhatott korábban Karácsony főtanácsadója bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Folytatja ma munkáját az Országgyűlés, amin természetesen szó volt a közelgő önkormányzati választásokról és az embernek olyan érzése van, mintha nem egy városról beszélnének a képviselők. Szabó Tímea szerint ugyanis Budapest Karácsony Gergely regnálása alatt fejlődött, Dömötör Csaba szerint viszont visszaesett. Ezen kívül az egészségügy és az akkumulátorgyárak kérdése is aktuális lesz, de a gazdasági […] A Fordított világ: Szabó Tímea szerint Karácsony Gergely alatt fejlődött Budapest -Kövesse velünk az Országgyűlés munkáját (VIDEÓ!) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A főpolgármester-jelölt szerint ez Karácsonyék hozzáállásának mintapéldánya. Karácsonyék impotens városvezetésének egyik legjobb példája ez a 6 méteres bicikliút, ami a semmiből a semmibe tart. Igen, 6 méter, még lendületet sem lehet venni rajta. Ez Karácsonyék hozzáállásának mintapéldánya. A XV. kerületben és Budapesten is változás kell” – olvasható Szentkirályi Alexandra Facebook-oldalán közzétett videójának leírásában. A XV. […] A Szentkirályi Alexandra videóban mutatta be Karácsony Gergelyék alig néhány méteres bicikliútját bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A kormánynak fizetett védelmi pénzről adott elő egy meseszerű történetet Karácsony Gergely a minap Gulyás Márton Partizán című műsorában ahelyett, hogy érdemi magyarázatot adott volna a baloldal egyik legnagyobb korrupciós botrányára, a Városházáig érő, a Lánchíd túlárazott felújításához kapcsolódó fővárosi számlagyár ügyére – szúrta ki a Magyar Nemzet.  Gulyás, bár finoman szólva sem vádolható jobboldali […] A Lánchíd-botrány: összeesküvés-elméleteket tud gyártani, de érdemi kérdésekre továbbra sem hajlandó válaszolni Karácsony Gergely bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Karácsony Gergelyék impotens városvezetésének egyik legjobb példája egy 6 méteres (!) bicikliút, ami a semmiből a semmibe tart – hívta fel a figyelmet Szentkirályi Alexandra egy “nagyon különleges” budapesti jelenségre, ami a XV. kerületben található Ez Karácsonyék hozzáállásának a mintapéldánya, a XV. kerületben és Budapesten is változás kell – hangsúlyozta Szentkirályi Alexandra. Fotó: Hatlaczki Balázs/PS A Szetkirályi Alexandra: Íme az “impotens városvezetésének egyik legjobb példája” (videó) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A PestiSrácok munkatársa, Dezse Balázs volt az M1 reggeli műsorának vendége vasárnap. Kollégánk szerint Karácsony Gergely nem tiszteli Budapestet és a fővárosban élőket, ennek ékes bizonyítéka a Lánchíd-botrány, amivel a főváros és Magyarország egyik legfontosabb szimbólumát a baloldali városvezetés egy “nokiás doboz” szintjére degradálja. Ismeretes, egyre csak duzzad a botrány a Lánchíd felújítása körül, már […] A Dezse Balázs: egy “nokiás doboz” szintjére süllyesztette Budapest legfontosabb szimbólumát Karácsony Gergely (videó) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Az egyetlen állandó dolog, amiben Karácsony Gergely kapcsán biztosak lehetünk, hogy nem hagyja ki a lehetőségét annak, hogy írjon egy Facebook-bejegyzést, amiért majd kap nagyon sok lájkot és némi figyelmet. Budapest hercege ugyanis nem csak miniszterelnök nem akart lenni, valószínűleg főpolgármester sem, és sokkal jobban érezné magát, ha influenszerként villoghatna a közösségi médiában. Csak egy […] A Influenszerek háborúja: még virágültetésben is beelőzték Karácsonyt bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok