Hírkategória - The Last of Us II
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: http://danger Technika Nem hiányzik a humor és az erőszak sem! Lisa Joy és Jonathan Nolan dolgozta élőszereplős formában a Fallout-játékokat, és az Prime Videóra érkező sorozat az első angol nyelvű kritikák szerint minőségében oárban van a The Last of Us adaptációjával.
IGN Hungary
Forrás: https://esport1.hu/ Technika Könnyen olyan nagyra nőhetnek az elvárások egy-egy ilyen hype kampány után, hogy végül csalódást is okozhat egy videójáták-adaptáció.
Esport1
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika Izgalmas állítások ezek, de egyáltalán nem véletlen a kérdőjel a cím végén.
GameStar
Forrás: https://24.hu/ Technika Hogy a Fallout hasonló siker lesz-e, mint a The Last of Us, azt még nem tudni, de a hónapban ezt várják a legtöbben. Pedig lesz még más is: sorozat készül A tehetséges Mr. Ripleyt ihlető regény alapján, főszerepben láthatjuk Colin Farrellt, és még sok más sztárszínészt. Áprilisi sorozatajánló. The post A luxusbunkerek lakói áprilisban bemerészkednek a sugárfertőzött pokolba first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://index.hu/ Technika
Index
Forrás: https://esport1.hu/ Technika A közösséget lázba hozta, hogy nem tudni mi lesz a főszereplővel a második szezonban.
Esport1
Forrás: http://danger Technika Nyugi, nem fog sokat pihenni Pedro Pascal korunk egyik legfelkapottabb színésze, így a The Last of Us 2. évadának forgatására sem volt túl sok ideje, bár ez lehet, hogy nem is probléma.
IGN Hungary
Forrás: https://velvet.hu/ Technika Pedro Pascal őszintén vallott azokról az ínséges időkről, amikor ételre is alig telt neki.
Velvet
Forrás: https://www.origo.hu/ Technika Mikor jön a The Last Of Us újabb évadja, mit tudunk a folytatásról?
Origo
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika Az nem kérdés, hogy jön a The Last of Us Part II PC-re, csak az, hogy mikor - egy szivárogtató tudni véli a választ.
GameStar
Forrás: https://www.origo.hu/ Technika Rövidesen hivatalossá válhat, de a megjelenésére még várni kell majd.
Origo
Forrás: http://danger Technika Na, vajon mi történik majd itt? A The Last of Us második évadát már forgatják, és egy új videón megtekinthetjük az egyik helyszínt, plusz érkezett még pár fotó is.
IGN Hungary
Forrás: https://hetediksor.hu/ Technika Mostanság a játékadaptációk sorozatváltozatai jönnek szép egymásutánban, a The Last of Us és a Halo után a Fallout következik. A széria alkotói között: Jonathan Nolan és Lisa Joy (Westworld), előbbi a rendezésből is kivette a részét. Olyan veteránok tűnnek fel benne, mint Kyle MacLachlan, Walton Goggins, Michael Emerson. Szemre tetszetős, a többit meglátjuk. 8 résszel kezd 2024. április 12-én a Prime-on.
Hetedik Sor
Forrás: http://danger Technika A horror! A horror!!! A The Last of Us meglepően hitelesen mutatja be az apokalipszist, a civilizáció összeomlását, beleértve ennek indító okát, a cordyceps járványt, a gombás fertőzést, amelyet az emberek is elkaphatnak. A valóságban erre nincs esély – vagy mégis? Egy békás "horrorhír" mindenesetre "intő jel".
IGN Hungary
Forrás: http://danger Technika További érdekes karakterek Már forog a The Last of Us második évada, amelynek szereplőgárdájából újabb fontos nevekre derült fény: Abby társaira.
IGN Hungary
Forrás: https://esport1.hu/ Technika A Naughty Dog társelnöke nemrég egy podcastban beszélt a potenciális visszavonulásáról.
Esport1
Forrás: https://esport1.hu/ Technika Jelenleg a Sony és a Naughty Dogs egyik legtitokzatosabb projektjéről van szó.
Esport1
Forrás: https://esport1.hu/ Technika Elege lett, hogy sokan egyetlen rész miatt támadják a sorozatot.
Esport1
Forrás: http://danger Technika Inspiráló a közeg Pedro Pascal a The Last of Us 1. évadában nyújtott alakításáért a hétvégén átvehette a színészek céhének a díját, de már elkezdte forgatni a folytatást is, amin szerinte a teljes stáb keményebben dolgozik, mint korábban.
IGN Hungary
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika Vagyis leginkább azokat, akiket ő homofóbnak gondol.
GameStar
Forrás: http://danger Technika A színész ismét kiállt a The Last of Us 3. epizódja mellett Nick Offerman ismét díjat nyert a The Last of Usban nyújtott alakításáért, és a köszönőbeszédében egyáltalán nem fogta vissza magát.
IGN Hungary
Forrás: https://player.hu/ Technika Pedro Pascal a SAG-gálán a The Last of Us című sorozatban nyújtott alakításáért megkapta a legjobb férfi színésznek járó díjat, ami láthatóan teljesen váratlanul érte. Ahogy köszönőbeszédében ő maga is elmondta, annyira nem számított a megtiszteltetésre, hogy teljes lelki nyugalommal tintázott a gálán a kategória győztesének kihirdetése előtt.
Player.hu
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika A színész egyáltalán nem számított győzelemre, azt hitte, nyugodtan berúghat.
GameStar
Forrás: https://mandiner.hu/ Technika A színész valószínűleg nem számított az elismerésre.
Mandiner
Forrás: https://www.origo.hu/ Technika A The Last of Us sztárja nagyon kínosan viselkedett.
Origo