Hírkategória - Nagy-Britannia
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://www.vezess.hu/ Külföld Többen is úgy vélik, hogy övék minden idők legrosszabb parkolása. Igazuk van? The post Nehéz lesz elfelejteni az idős házaspár parkolását first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://444.hu/ Külföld Az orvosok biztatónak tartják az eddigi kezeléseket.
444
Forrás: https://qubit.hu/ Külföld A Skócia partjainál lévő Gruinard szigetén modellezte a brit haderő, hogy mi történne, ha a náci Németországot lépfenével fertőznék meg. Ezt a brutális eszközt sosem vetették be, a sziget azonban évtizedekig halálos maradt.
Qubit
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Rishi Sunak brit miniszterelnök szerint nem lehet tovább késleltetni a Nagy-Britanniába illegális módon érkező menedékkérők ruandai áttelepítési tervének végrehajtását. Sunak a Downing Streeten tartott indulatos hangvételű hétfői sajtótájékoztatóján – a tervet megalapozó törvénytervezet hónapok óta húzódó parlamenti vitájára utalva – úgy fogalmazott, hogy “ami sok, az sok”. Kijelentette: a parlament két kamarája, az alsóház és […] A A brit miniszterelnöknek elege van a ruandai áttelepítési terv késleltetéséből bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Külföld Eddig még nem született ilyen ítélet. Az AI segítségével egyre többen generálnak valóságosnak tűnő, gyermekbántalmazást ábrázoló képeket.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Külföld A lengyel férfi Nagy-Britanniában élt családjával, saját magára hívta ki a hatóságokat. Ők azonban nem találták sürgősnek az esetet, ezután történt a tragédia. Az ügyben kivizsgálás indult.
Szeretlek MO
Forrás: https://neokohn.hu/ Külföld Gideon Falternek azt mondták, hogy jelenléte "békétlenséget" okozhat a palesztinbarát tüntetésen. A London: Letartóztatással fenyegetettek meg egy békésen sétáló kipás zsidót bejegyzés először Neokohn-én jelent meg.
Neokohn
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Külföld Nagy-Britanniában a dohányzás okozza a legtöbb elkerülhető halálesetet. A dohányosok kétharmada bele is hal végül függőségébe.
Szeretlek MO
Forrás: https://444.hu/ Külföld A személyes szabadságra kényes toryk egy része és a Munkáspárt együtt szavazták meg, a kormányon belül is volt ellenállás. Több ellenzéki szavazott a javaslatra, mint kormánypárti.
444
Forrás: https://24.hu/ Külföld A törvénytervezet alapján a most 14-15 éves korosztály már soha nem kerül olyan életkorba, amikor törvényesen dohányárut vehet. The post Eggyel közelebb került Nagy-Britannia a világ egyik legszigorúbb dohányzásellenes törvényének bevezetéséhez first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld „Bármit megtennék, még a szerveimet is eladnám, mármint ha jók még valamire” – mondja a brit nyugdíjas, akinek a boldogsága a bürokrácia útvesztőiben rekedt. The post 75 fölött, egy online társkeresőn talált rá az „igaz szerelemre”, még a szerveit is eladná az idős úr, hogy új feleségét Angliába költöztesse first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Külföld Még azzal sem foglalkozott az autótolvaj, hogy a kiszemelt járműben egy védtelen, idős nő ült. Börtönbüntetésre ítélték a brit férfit. The post 89 éves utasával együtt lopta el az autót, évekre lecsukták first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Külföld Palira vették a rendőröket, akik napokon át azt hitték, hogy elromlott az egyik rendőrautó. Pedig nem, csak a szirénáját tanulta meg utánozni egy madár. The post Egy madár csinált madarat a rendőrökből first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Egy festmény miatt tört ki a botrány egy ismert brit kávézóláncnál. Az egyik üzletben ugyanis egy furcsa kép volt kirakva az egyik asztal fölé, amin brit katonák láthatóak egy horogkereszt formájú formációban. Más kérdés, hogy mi vajon beleláttunk volna ilyesmit kávézás közben egy dekorációba, de ettől függetlenül lehet, hogy igaza van a feljelentőnek? Bár az […] A Korunk legveszélyesebb embere egy keresztény férfi, aki nehéz sorsú embertársain segít – The Right Brothers bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Megkezdte szereplését az olimpiai selejtezőtornán a magyar női kézilabda-válogatott. A debreceni Főnix Csarnokban zajló négycsapatos tornán elsőként a Kamerun helyére az utolsó pillanatban beugró Nagy-Britannia ellen játszottak a mieink és arattak könnyed győzelmet (49–11). Lányaink holnap Svédország, vasárnap pedig Japán ellen vívhatják majd ki a párizsi repülőjegyet. Eredetileg Kamerun, Svédország és Japán csapatát kapta válogatottunk […] A Egy híján ötven góllal jelentkeztünk be a párizsi kvótáért! – Női kézilabda olimpiai selejtező: Magyarország–Nagy-Britannia 49–11 (24–6) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.vezess.hu/ Külföld Már évek óta traktálnak büntetésekkel egy brit autóst olyan szabálysértések miatt, amiket el sem követett. Egy apró, de annál bosszantóbb – és elkerülhetetlen – tévedés áll emögött. The post Negyvenszer büntették meg ott, ahol sosem járt first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld A legfontosabb, hogy senki ne sérüljön meg a Nagy-Britannia elleni nyitómeccsen. The post „Sok információ nincs róluk” – ismeretlen csapat ellen kezdi az olimpiai selejtezőt a magyar kéziválogatott first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Sue és Alex Tatham nem is sejtették, mennyire meg fog változni az életük, amikor 1988-ban egy londoni stúdióban először meglátták egymást. The post Egy Vakrandi című tévéműsorban találkoztak 35 éve, és azóta is boldog házasságban élnek first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld A rendőrség hajtóvadászatot indított, miután megkéseltek egy babakocsit toló anyát Bradfordban, aki a kórházban belehalt a sérüléseibe – írja a BBC. A támadás szombat délután történt a Bradford Westgate városrészében. A rendőrség egy 25 éves férfit keres, s bár a BBC kínosan kerüli leírni, de a felvételek alapján egyértelműen migrációs hátterű elkövetőről van szó. A […] A Migrációs hátterű férfi késelt halálra egy babakocsit toló anyát Bradfordban bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://nlc.hu/ Külföld A beavatási „ceremóniát” a szervezők bátorságpróbának hívták, ami egészen találó megnevezés, lévén az afrikai országban minden huszadik lakos HIV fertőzött. Az újoncok nem használhattak óvszert. The post Botrány a brit seregben: Kenyában az újoncoknak prostituáltakkal kellett lefeküdniük, méghozzá óvszer nélkül first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://nlc.hu/ Külföld Erős év volt a tavalyi: 2010 óta 2023-ban vándorolt ki a legtöbb magyar az országból. The post Rekordszámú magyar vándorolt ki tavaly: Nagy-Britannia helyett inkább Ausztriába megyünk first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://24.hu/ Belföld 2023-ban összesen 33 700-an költöztek el Magyarországról – ennél többen az elmúlt másfél évtizedben egyszer sem hagyták el az országot. The post Csúcsot döntöttek tavaly a Magyarországról kivándorlók first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://444.hu/ Külföld Gillian Keegan és a kormány szerint a hajléktalanságot nem lehet büntetni, az agresszívan koldulókkal szemben viszont fel kell lépniük a hatóságoknak.
444
Forrás: https://g7.hu/ Külföld Tíz év alatt több mint két és félszeresére, 197-ről 522 millió euróra nőttek a külföldről Magyarországra történő hazautalások. The post Egyre több pénzt küldenek haza a külföldön dolgozók first appeared on G7 - Gazdasági sztorik érthetően.
G7.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Több brit lap beszámolt arról, hogy Katalin hercegné nem volt ott a húsvétvasárnapi misén, amelyen a brit királyi család tagjai hagyományosan a windsori Szent György-kápolnában vesznek részt. Katalin hercegné hasi műtétje után, március 22-én jelentette be egy videoüzenetben, hogy rákos beteg, vélhetően jelenleg is zajló megelőző kemoterápiás kezelése miatt nem jelent meg a misén. A […] A Megtörte a hagyományt a rákbeteg Katalin hercegné: nem vett részt a húsvétvasárnapi misén bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok