Hírkategória - WADA
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Sport 23 kínai úszó lebukott a tokiói olimpia előtt, de a WADA tehetetlennek bizonyult. The post Doppinggal vádolt kínaiak és képmutató amerikaiak feszülnek egymásnak a legújabb úszóbotrányban first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.szabadeuropa.hu/ Külföld A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) vezetője kedden azt mondta: továbbra is aggódik Oroszország doppingellenes gyakorlata miatt. Az orosz sportolók egy része semlegesként készül az idei párizsi nyári olimpiára.
Szabad Európa - Külföld
Forrás: https://24.hu/ Belföld Gyógyszerhamisítás bűntette miatt állítják bíróság elé. The post WADA tiltólistás növekedési hormonokat tartalmazó doppingszerekkel bukott le a reptéren egy angol férfi first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Sport Nem tudta egyértelműen bizonyítani, hogy a tiltott szer véletlenül került a szervezetébe. The post A 17 éves műkorcsolyázó doppingvétsége miatt bukja az olimpiai aranyat az orosz csapat first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://infostart.hu/ Sport A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) büntetőeljárást indíthat a spanyol nemzeti antidopping-szervezet ellen pozitív esetek elhallgatása miatt.
Infostart
Forrás: https://168.hu/ Sport A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) büntetőeljárást indíthat a spanyol nemzeti antidopping-szervezet ellen pozitív esetek elhallgatása miatt.  
168
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) büntetőeljárást indíthat a spanyol nemzeti antidopping-szervezet ellen pozitív esetek elhallgatása miatt.
Nemzeti Sport
Forrás: https://24.hu/ Sport Rendkívül nehéz időszakon van túl a doppingügybe keveredett, majd felmentett Ilyés Laura Vanda, akit nagyon komoly anyagi kár ért az elmúlt bő egy évben. The post „Rajta volt a nyomasztó, megszégyenítő vád” – kálváriájáról beszélt a magyar úszó first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Sport Ilyés Laura jogerősen nyert, a biológiai útlevele alapján megfogalmazott doppingvád teljességgel alaptalannak bizonyult. The post Ártatlan a magyar úszó, ejtették doppingügyében a vádakat first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://sport365.hu/ Sport A szerb teniszező a doppingellenőrzés kapcsán fogalmazott meg kritikát, amiért össztűz alá került.
Sport365
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Michel Hessmann június 14-én egy versenyen kívüli németországi ellenőrzésen akadt fenn, tesztje "gyógyszerben lévő vízhajtó miatt" lett pozitív.
Sport365
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport A mintákat naponta szállítják Ausztriába a seibersdorfi WADA akkreditált laboratóriumba.
Origo
Forrás: https://24.hu/ Külföld Az ausztrál szövetség szerint az ügy számos súlyos kérdést felvet az EPO WADA-laboratóriumokban történő vizsgálatával kapcsolatban The post „Senkinek sem szabadna azt átélni, amit nekem kellett ebben az évben” – hosszú doppingkálvária után mégis indulhat a budapesti vébén az olimpiai negyedik futó first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Sport Az 1998-as Touron megismerte a világ az EPO-t: a botrány végterméke lett a WADA megalakulása. The post Kiűzetés a Paradicsomból: 25 éve majdnem meghalt a kerékpársport first appeared on 24.hu.
24.hu