Hírkategória - Mészáros Lőrinc
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Mészáros Lőrinc Korábban Csányi Sándor és Jellinek Dániel is versenyben volt. The post Mészáros Lőrinc 200 millió euróval többet ígérhetett a legnagyobb horvát cégért, mint a helyi pályázók first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Mészáros Lőrinc A Szabad Európa kiperelte a szerződéseket. The post 17 ezer milliárdba is kerülhet a magyar adófizetőknek Mészáros Lőrincék autópálya-koncessziója first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://444.hu/ Belföld Ráadásul még nőhet is ez az összeg.
444
Forrás: https://444.hu/ Gazdaság Az Opus közgyűlése úgy döntött, hogy 10 milliárd forint értékben vásárolhatnak fel sajátrészvényt, csökkentve a tőzsdei részesedést.
444
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság Korábban még nem esett meg hasonló az Opus történetében. The post Fejőstehénné vált Mészáros Lőrincék zászlóshajó cége, ennyi osztalékot fizetnek first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://444.hu/ Mészáros Lőrinc Bezárták mindkét fióktelepet és a lakossági értékesítés is szünetel.
444
Forrás: https://24.hu/ Belföld A webshop sem működik. The post Nem szárnyal a 2Rule, bezárta a fióktelepeit Mészáros Lőrinc cége first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://atlatszo.hu/ Mészáros Lőrinc A Váci úti bemutatóteremre lakat került, a webshop átmenetileg nem üzemel. A miértekre nem kaptunk választ.
Átlátszó.hu
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Mészáros Lőrinc Kalocsai László három évvel ezelőtt vette meg a bordeaux-i birtokot. 5-6 milliárd forintot költhetett el az ingatlan átalakítására.
Szeretlek MO
Forrás: https://24.hu/ Mészáros Lőrinc A szállodaberuházás még néhány milliárddal megdobhatta a birtok kétmilliárdosra becsült vételára után a kiadási oldalt. The post 300 ezer egy éjszaka a Mészáros Lőrinc borászának bordeaux-i birtokán nyitott szállodában first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Mészáros Lőrinc Újabb tevékenységi körrel bővült a legsikeresebb magyar portfóliója.
Szeretlek MO
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság Magyarországon 18 üzlethelyiséget üzemeltetnek, a baba-mama termékek kereskedelmére specializálódott áruházak között piacvezetők. The post Mészáros Lőrinc megvette a Brendont first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld A két céget hívtak meg a pályázatra, és a ZÁÉV Zrt.-nek sikerült nyerni. The post Mészáros érdekeltsége 34 milliárdos megrendelést kapott a Közszolgálati Egyetem építésére first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://atlatszo.hu/ Mészáros Lőrinc A 7 szintes, 25 ezer négyzetméteres épületben lesz Katasztrófavédelmi és Nemzetbiztonsági Intézet, mellette pedig egy "Exclusive kert" 7 ezer m²-en.
Átlátszó.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Megtartották az esemény sajtótájékoztatóját...
Fociclub
Forrás: https://444.hu/ Mészáros Lőrinc 8 hektáron vitézkedhetnek azok a dúsgazdagok, akiknek nem derogál egy nagyobb ketrecben szarvasokra, őzre, vaddisznóra vagy muflonra lőni.
444
Forrás: https://mfor.hu/ Gazdaság Megmenekülhet az állandó végrehajtásoktól egy kis vasútépítő cég, ugyanis felvásárolta a Mészáros-birodalom.
Mfor
Forrás: https://hirklikk.hu/ Mészáros Lőrinc „A kerület álláspontja szerint a V-Híd Építő Zrt. megbízásából dolgozó cég az előtt vágta ki a Hamzsabégi sétány fáit, hogy az ezt lehetővé tevő engedélyezési eljárás a jogszabályoknak megfelelően lezajlott volna. A közel 200 fa elpusztításával a kivitelező súlyos, visszafordítatlan környezetkárosodást okozott” – áll az újbudai önkormányzat közleményében. Lázár János építési és közlekedési miniszter sajnálja a kivágott fákat.
HírKlikk
Forrás: https://atlatszo.hu/ Mészáros Lőrinc Mészáros Lőrinc cége kiírt egy tendert, amit Mészáros Lőrinc másik cége elnyert. Az ezzel kapcsolatos parlameti kérdést Polt Péter feljelentésként értékelte.
Átlátszó.hu
Forrás: https://telex.hu/ Belföld Vadai Ágnes, a DK alelnöke kérdezte a legfőbb ügyészt.
telex
Forrás: https://444.hu/ Mészáros Lőrinc Vadai Ágnes kérdezett, a nyomozóhatóság gépezete mozgásba lendül.
444
Forrás: https://liner.hu/ Belföld Elmondása szerint a feleségének az egészségügy mellett a kommunikáció, marketing terén is hasznos meglátásai vannak, amiket mindig meghallgat. The post Mészáros Lőrinc Várkonyi Andreáról: jól működünk, boldog házasságban élek first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://168.hu/ Belföld Mészáros Lőrinc, a Mészáros Csoport alapító-tulajdonosa azt mondja nem versenyez Csányi Sándorral, hogy melyikük az ország leggazdagabb embere. A felcsúti nagyvállalkozó beszélt arról is, hogy mennyire intenzív a kapcsolata Orbán Viktor miniszterelnökkel, és mit szól Magyar Péterhez. 
168
Forrás: https://mfor.hu/ Gazdaság Lejárt a jótállás, megsüllyedt a padka a százmilliókból felújított úton.
Mfor
Forrás: https://liner.hu/ Belföld Ezáltal úgy látja, egyáltalán nincs közös pontjuk. The post Mészáros Lőrinc Magyar Péterről: ő a politikai színpadon van, én a gazdasági életben élek first appeared on Liner.hu.
Liner.hu