Hírkategória - Ariana Grande
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://velvet.hu/ Szórakozás Napi paparazzi rovatunkban rendszeresen megmutatjuk, hol járnak és mit csinálnak kedvenc hírességei.
Velvet
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Egy dokumentumfilm hatására a Nickelodeonról kiderült, hogy toxikus munkakörnyezetet teremtettek, ahol nemcsak megalázták a dolgozókat, hanem az ott megforduló gyerekekre szó szerint pedofilok vadásztak. Még a legnagyobb gyereksztárokra is. Egy film, ami feltüzelte Amerikát. The post Milyen gyerekműsor az, melynek stábjában két pedofil is dolgozhat? first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://444.hu/ Kultúra De azoké még nem, akiket januárban vele együtt vont vissza az Universal, így továbbra sincs Rihanna, Ariana Grande vagy Billie Eilish. A friss milliárdos különalkut köthetett a kínaiakkal a következő milliárdja miatt.
444
Forrás: https://24.hu/ Technika Briel Adams-Wheatley most Ariana Grande stílusában kápráztatta el a követőit. The post Milliók rajonganak a kezek és lábak nélkül élő influenszer sminkjeiért first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.origo.hu/ Kultúra Hivatalosan is elvált férjétől a popsztár.
Origo
Forrás: https://velvet.hu/ Szórakozás A 0 című lemez olyan előadók albumaival került együtt említésre, mint Ariana Grande vagy a Judas Priest.
Velvet
Forrás: https://esport1.hu/ Technika Nem csak a filmekkel tudják felhívni magukra a figyelmet a sztárok.
Esport1
Forrás: https://24.hu/ Szórakozás Nem kellett volna amiatt aggódnia, hogy neki esetleg nem jut takaró. The post Egy ottalvós bulin is megállta volna a helyét Ariana Grande Oscar-gálás ruhája first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Kultúra Ariana Grande és Cynthia Erivo adják át a legjobb eredeti filmzene és a legjobb eredeti betétdal díjat. The post Billie Eilish és Finneas O'Connell rekordot döntöttek first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://velvet.hu/ Szórakozás
Velvet
Forrás: https://velvet.hu/ Szórakozás
Velvet
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód Nehéz szavakat találni arra a szettre, amit Ariana Grande viselt a gála vörös szőnyegén – egy biztos, az énekesnő kétségtelenül elnyerte az est legrosszabbul öltözött sztárjának járó képzeletbeli szobrocskát.
Femcafe
Forrás: https://velvet.hu/ Szórakozás
Velvet
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Kultúra Az egyik főszerepben a bájos Ariana Grande lesz.
Magyar Nemzet
Forrás: https://24.hu/ Szórakozás Több száma is felkerült a netre, amelyek még hivatalosan nem jelentek meg. The post „Találkozunk a börtönben” – üzente Ariana Grande azoknak, akik kiszivárogtatták a még kiadatlan dalait first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.bien.hu/ Életmód Mi a közös Ariana Grandéban, Orlando Bloomban és Katalin hercegnében? Például az, hogy mindhármuknak van gribedlije - talán emiatt is népszerűek annyira?
Bien
Forrás: https://infostart.hu/ Technika Ha nem lesz megállapodás, Taylor Swift, Billie Eilish és Ariana Grande számai sem lesznek elérhetők.
Infostart
Forrás: https://hvg.hu/ Technika Különös adok-kapok alakult ki a TikTok, valamint a világ egyik legnagyobb zenei kiadója, a Universal Music Group között – utóbbi többek között olyan világsztárokat képvisel, mint Taylor Swift, Billie Eilish, Drake, Harry Styles vagy Ariana Grande. Lehet azonban, hogy az ismert nevek katalógusai eltűnnek a platformról.
HVG