Hírkategória - Baleset
Hírek a mai napon: 6 db
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság Tavaly június óta nem derült fény arra, ki a felelős a történtekért. The post Még mindig nyomoznak az iváncsai akkugyári baleset ügyében first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://liner.hu/ Baleset Rövid időn belül ez már a harmadik nagyobb baleset az M3-as autópályán, ezúttal négy kamion futott egymásnak. The post Újabb nagy baleset történt az M3-ason, négy kamion ment egymásnak first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://liner.hu/ Baleset Újabb súlyos baleset történt, most Zuglóban, ahol elgázolt egy embert egy busz, majd a jármű alá szorult. The post Busz alá szorult egy elgázolt ember Zuglóban first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://liner.hu/ Baleset A baleset még hétfőn történt, fényes nappal csapódott egymásnak két autó az M3-as budapesti szakaszán. The post Helyszíni felvételek az M3-ason történt hatalmas balesetről first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://liner.hu/ Belföld Súlyos baleset történt az M3-as autópályán, ahol egy élelmiszert szállító kamion borult fel, jelenleg is tartanak a munkálatok. The post Mélyhűtött élelmiszert szállított kamion borult fel az M3-ason first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Még reggel 6 óra előtt is tartott a mentés. The post Felborult egy kamion az M3-ason, mindkét oldalon lezárták az autópályát first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://liner.hu/ Baleset Lángba borult, majd teljes terjedelmében égett az autó. The post Lángba borult egy lakókocsi az M5-ösön, teljesen kiégett (videó) first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://www.autonavigator.hu/ Technika 10 éven belül már a másodszor csökkentik New York városában a megengedett maximális sebességet. 2014-ben 48-ról (30 mph) 40 km/h-ra
Autónavigátor
Forrás: https://24.hu/ Közlekedés Budapest felé és az átterelt Vásárosnamény felé vezető sávban pályazárat vezettek be. The post Autó és kisbusz ütközött az M3-ason, mentőhelikopter érkezett a helyszínre first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.autonavigator.hu/ Technika Szabálytalan sávváltás miatt okozott balesetet egy teherautó vezetője még március végén az M0-s autóúton Dunaharaszti térségében. A kamion sofőrje beforgatott
Autónavigátor
Forrás: https://24.hu/ Technika A Galeana nevet viselő cica túlélte az esetet. The post Véletlenül feladta a macskáját postán egy amerikai család first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://liner.hu/ Baleset Hatalmas balesetet vettek videóra a kamerák az M0-as autóúton Dunaharaszti térségében, mintha csak akciófilmjeleneket láttunk volna. The post Óriási balesetet vettek videóra az M0-son Dunaharasztinál first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://liner.hu/ Baleset A lovak sajnálatos mód nem élték túl az incidenst. The post Két ember megsérült, miután csatornába hajtott egy lovaskocsi Alsónémediben first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://liner.hu/ Baleset Egyelőre nem tudni, milyen súlyos sérüléseket szenvedtek a balesetben érintettek. The post Motor és autó karambolozott Cseszneknél, a motor kigyulladt first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Technika Két ember megsérült, két ló elpusztult, amikor csatornába hajtott egy lovaskocsi Alsónémediben szombaton. The post Tragédia Alsónémediben, lovaskocsi hajtott csatornába first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://liner.hu/ Baleset Sajtóértesülések szerint egy motoros és utasa életét vesztette a balesetben. The post Súlyos baleset történt Magyaregregynél, két ember életét vesztette first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Csatornába hajtott egy lovaskocsi.  The post Alsónémedi: két ember megsérült, két ló elpusztult first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Technika Egy autós fedélzeti kamerája és a Magyar Közút forgalomfigyelője is rögzített egy ámokfutót, aki egymás után követett el durva szabálytalanságokat az M0-son. The post Agresszív ámokfutó az M0-son first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://liner.hu/ Baleset Herceghalomnál történt a súlyos baleset az M1-esen, ami miatt mentőhelikoptert is riasztottak a helyszínre. The post Súlyos baleset miatt mentőhelikoptert kértek az M1-esre first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://liner.hu/ Baleset A tűzoltóknak gyorsan a helyszínre kellett sietniük, ahol lángokba borult egy szeméttelep, annak egy része. The post Lángokba borult egy Szegeden egy szeméttelep first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://liner.hu/ Baleset Súlyos motorbaleset történt a magyar utakon, ami miatt mentőhelikoptert is riasztottak a helyszínre. The post Mentőhelikoptert riasztottak egy súlyos motorbaleset miatt first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://neokohn.hu/ Külföld Itamar Ben-Gvir szolgálati autója a feje tetejére állt a baleset következtében. A Brutális balesetet szenvedett az izraeli nemzetbiztonsági miniszter bejegyzés először Neokohn-én jelent meg.
Neokohn
Forrás: https://liner.hu/ Baleset Vác-Alsóváros megállóhelynél történt a súlyos baleset, ami miatt a tűzoltók beavatkozására volt szükség. The post Megint elsodort egy embert a vonat, most Vácnál first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Egy gyerek is van a sebesültek között. The post Mentőautó karambolozott Budapesten, többen megsérültek first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://liner.hu/ Baleset Egy parkoló autó alatt szakadt be az úttest. The post Beszakadt az úttest Budapesten, a Kazinczy utcában – az egész utcát lezárták first appeared on Liner.hu.
Liner.hu