Hírkategória - III. világháború
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://www.origo.hu/ Történelem Már Brüsszel sem titkolja, hogy a harmadik világháborúra készül.
Origo
Forrás: https://pestisracok.hu/ Történelem Európa minden országában, ahol megkérdezik az embereket ilyesmiről, egyre többen aggódnak és gondolják azt, hogy a kontinens, a világ egyre közelebb kerül egy világháborúhoz. Láttunk már ilyet, minkét világháború így kezdődött, a politikusok és a csőcselék egyre jobban belelovalta magát a fegyveres megoldásba. Diktátorból, tehetségtelen, esetleg le is fizetett politikusból most is van elég a […] A Kocsmai igazságok: Tessék mondani, ez már a III. világháború, vagy csak egy sima lövöldözés? bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Történelem Izrael és Irán konfliktusával egy újabb háború körvonalazódik a Közel-Keleten, ezért a Magyar Társadalomkutató Kft. megvizsgálta, hogy a magyar társadalom milyennek látja a jelenleg is zajló háborúk világméretűvé válásának esélyeit. A magyar felnőttek 47 százaléka szerint a harmadik világháború kitörésének jelenleg valós esélye van. A Magyar Társadalomkutató felméréséből az is kiderül, hogy a magyarok túlnyomó […] A Felmérés: a magyarok közel fele szerint kitörhet a harmadik világháború bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Történelem Párizs Kínát nem tekinti közvetlen fenyegetésnek.
Magyar Nemzet
Forrás: https://www.origo.hu/ Történelem Emmanuel Macron francia elnök háborús pszichózisba taszította az országát, sosem volt ilyen közel a harmadik világháború.
Origo
Forrás: https://www.napi.hu/ Külföld Oroszország és Ukrajna között regionális háború folyik. Az nem ok a világháborúra, hogy a NATO fegyverrel, szakértelemmel támogatja az ukrán felet. Nagyszabású nemzetközi hadgyakorlat kezdődött ... ...
Napi.hu
Forrás: https://www.agrariumonline.hu/ Külföld Egyre aggasztóbb események történnek Brüsszelben, közben pedig Európa egyre közelebb kerül a világháborúhoz.
Hír TV
Forrás: https://divany.hu/ Életmód Ukrajna sorsától függ, lesz-e harmadik világháború.
Dívány
Forrás: https://infostart.hu/ Külföld Nagyszabású NATO-hadgyakorlat kezdődött a Fekete-tengeren és a Duna torkolatvidékén, ez azonban nem fenyeget háborúval Oroszország és a katonai szövetség között – vélekedett Tálas Péter, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Eötvös József Kutatóközpont John Lukacs Intézetének egyetemi docense.
Infostart
Forrás: https://www.origo.hu/ Történelem Az amerikaiak és több európai ország láthatóan még azelőtt ki akarják robbantani a világháborút, hogy Trump hatalomra kerülne.
Origo
Forrás: https://www.agrariumonline.hu/ Külföld A németek, a lengyelek, az amerikaiak már az esetleges bevonulást tárgyalhatják titokban. Napról napra egyre közelebb vagyunk a harmadik világháborúhoz.
Hír TV
Forrás: https://mandiner.hu/ Külföld A biztonságpolitikai szakértő szerint Európában ma a hagyományos fegyvereknél olyan NATO-fölény van, hogy az oroszok csak atomfegyverekkel tudnák azt kiegyenlíteni.
Mandiner
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Történelem Nyugaton már azzal számolnak, hogy Emmanuel Macron háborús retorikája és döntései kirobbantják a harmadik világháborút.
Magyar Nemzet
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Történelem A francia elnök háborúba hívná Európát Oroszország ellen.
Magyar Nemzet
Forrás: https://www.blikk.hu/ Belföld Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerint soha olyan közel nem volt a háborúhoz a NATO, mint ahova az Ukrajna támogatásának legfrissebb tervezete vezethet.
Blikk.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Magyarország békéjét és biztonságát csak Orbán Viktor és a Fidesz-KDNP tudja megvédeni – jelentette ki legújabb videójában Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP nemrégiben kinevezett kommunikációs igazgatója. Menczer Tamás kiemelte, a jelenleg zajló orosz-ukrán háborúban Ukrajna nem nyerhet, viszont mindenki veszít, ha minél előbb el nem kezdenek tárgyalni a békéről. Hozzátette, Európában és  Magyarországon is vannak háborúpártiak, […] A Menczer Tamás: Magyarország békéjét és biztonságát csak Orbán Viktor és a Fidesz-KDNP tudja megvédeni (VIDEÓ) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.origo.hu/ Belföld Menczer Tamás szerint a háborúpártiak egyre közelebb sodorják a világot a harmadik világháborúhoz.
Origo
Forrás: https://www.origo.hu/ Történelem Döbbenetes nyilatkozatot tett Moszkva.
Origo
Forrás: https://www.origo.hu/ Történelem Egyre közelebb sodródunk a harmadik világháborúhoz a felelőtlen politikusok miatt
Origo
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Macron katonákat küldene Ukrajnába, a lengyelek pedig a NATO légterén kívül szeretnék elhárítani az orosz rakétákat. Putyin szinte naponta kijelenti, hogy nem támadná meg a nyugatot, de az orosz kommentelők atomháborút követelnek. Mi vár az öreg kontinensre, és ki fog fegyvert Európáért, ha senki nem húzza be a féket az eszkalációs gyorsvonaton. Bereményivel élve: “Mi […] A “…És ahogy magukat nézem, egyik sem betonkemény” – Ki fogna fegyvert Európáért? bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://nepszava.hu/ Belföld A kormánypárti influenszerközpont 10 megmondóemberének 29 hirdetett videójában tűnt fel ez a téma. (Belföld)
Népszava
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Történelem A FAB-3000 szupernehéz bombák lehetővé teszik az orosz hadsereg számára, hogy új feladatokat oldjon meg különleges katonai hadműveleti zónában.
Magyar Nemzet
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Külföld A NATO mérlegeli a szövetség területe felé repülő orosz rakéták lelövését.
Magyar Nemzet
Forrás: https://www.agrariumonline.hu/ Belföld A Nyugati világ vezetői ma nem a békéért, hanem a háborúért dolgoznak - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója napirend előtt az Országgyűlésben. Mint fogalmazott: nem távolodunk a harmadik világháborútól, hanem éppen közeledünk felé.
Hír TV
Forrás: https://www.agrariumonline.hu/ Külföld Az Unian arról ír, hogy az amerikaiak többsége szerint tíz éven belül kitör a harmadik világháború, valamint úgy vélik, Ukrajna Amerika szövetségesei közé tartozik.
Hír TV