Hírkategória - Bitcoin
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://index.hu/ Gazdaság Erről érdemes tudniuk azoknak, akik Bitcoinba fektetnének.
Index
Forrás: https://168.hu/ Gazdaság A kriptopiaci szereplők – szolgáltatók, kereskedési platformok – által működtetett ökoszisztéma jelenleg még felügyelet, garanciális és kárviselési szabályok nélkül működik itthon. Alapvető fontosságú ezért, hogy a fogyasztók előzetesen tájékozódjanak arról: pontosan milyen kockázatai vannak az általuk igénybe veendő kriptoeszközöknek (pl. a Bitcoinnak), illetve kriptotőzsdéknek (pl. a Binance-nek). Az MNB eközben felkészül a kriptopiaci szereplők felügyelésére – közölte a jegybank.
168
Forrás: https://www.napi.hu/ Gazdaság Nagy sikere volt a nemrég engedélyezett bitcoin ETF-eknek, ennek mintájára most a második legnagyobb kriptodevizára is szeretnének ilyet. Ha azonban utána a többi is jelentkezne, végül elinflálódna ... ...
Napi.hu
Forrás: https://www.napi.hu/ Gazdaság Kolosszális célárfolyamot vázolt az egyik legismertebb elemző. Egy széles körben követett kriptóstratéga úgy véli, hogy a bitcoin bőven az általános várakozásokat meghaladó árszintre ... ...
Napi.hu
Forrás: https://www.portfolio.hu/ Gazdaság Egyre rosszabb hangulat jellemzi a mai tőzsdei kereskedést, szektorszinten a védelmi részvényeket adják a legnagyobb elánnal a befektetők. Közben ma is kiemelten érdemes figyelni a kriptopiacot, csúcsközelben van ugyanis a bitcoin. Ezzel párhuzamosan az arany is a befektetők fókuszában van, ma ugyanis ismét új történelmi csúcsra került a nemesfém árfolyama.
Portfolio
Forrás: https://www.portfolio.hu/ Gazdaság Gazdasági információk tekintetében ma az eurózóna hitelezési felmérését ismerteti az Európai Központi Bank, ezen felül nem számítunk előre bejelentett, a piacokat befolyásoló gazdasági eseményre. Ami a tőzsdei teljesítményeket illeti, egyelőre a bizonytalanság jellemzi a kereskedést, azonban ma is kiemelten érdemes figyelni a kriptopiacot, csúcsközelben van ugyanis a bitcoin. Ezzel párhuzamosan az arany is a befektetők fókuszában van, ma ugyanis ismét új történlmi csúcsra került a nemesfém árfolyama.
Portfolio
Forrás: https://www.portfolio.hu/ Gazdaság Gazdasági információk tekintetében ma az eurózóna hitelezési felmérését ismerteti az Európai Központi Bank, ezen felül nem számítunk előre bejelentett, a piacokat befolyásoló gazdasági eseményre. Ami a tőzsdei teljesítményeket illeti, egyelőre a bizonytalanság jellemzi a kereskedést, azonban ma is kiemelten érdemes figyelni a kriptopiacot, csúcsközelben van ugyanis a bitcoin.
Portfolio
Forrás: https://www.portfolio.hu/ Gazdaság Gazdasági információk tekintetében ma az eurózóna hitelezési felmérését ismerteti az Európai Központi Bank, ezen felül nem számítunk előre bejelentett, a piacokat befolyásoló gazdasági eseményre. Ami a tőzsdei kilátásokat illeti, az előzetes adatok alapján leginkább a kivárás jellemezheti majd a délelőtti kereskedést, oldalazás jöhet a kontinens vezető tőzsdéin. Ma is kiemelten érdemes figyelni a kriptopiacot, csúcsközelben kezdi ugyanis a napot a bitcoin.
Portfolio
Forrás: https://www.portfolio.hu/ Külföld Nagyrészt jó hangulatban indult a kereskedés a tőzsdéken, az ázsiai tőzsdék emelkedtek, és Európában is egyre határozottabb erősödés alakult ki, beleértve a magyar piacot , ahol a Duna House és az Alteo is történelmi csúcsot döntött. Ehhez képest az USA-ban már óvatosabb mozgások látszódtak ma, olyannyira, hogy az egész kereskedés érdemi mozgások nélkül zajlott. Közben a nyersanyagpiacokon már voltak mozgások, az arany árfolyama történelmi csúcsot döntött 2 354 dollárnál, míg a múlt heti rali után esnek ma az olajárak, miután Izrael közölte, hogy kivonja csapatait a Gázai övezetből. Erősen indult a hét a kriptopiacon is, a bitcoin jelentős emelkedést követően közel van hozzá, hogy új történelmi csúcsot döntsön.
Portfolio
Forrás: https://www.portfolio.hu/ Külföld Nagyrészt jó hangulatban indult a kereskedés a tőzsdéken, az ázsiai tőzsdék emelkedtek, és Európában is egyre határozottabb erősödés alakult ki, beleértve a magyar piacot , ahol a Duna House és az Alteo is történelmi csúcsot döntött. Ehhez képest az USA-ban már óvatosabb mozgások látszanak ma, az irányt keresik a vezető indexek. Közben a nyersanyagpiacokon is vannak mozgások, az arany árfolyama történelmi csúcsot döntött 2 354 dollárnál, míg a múlt heti rali után esnek ma az olajárak, mituán Izrael közölte, hogy kivonja csapatait a Gázai övezetből. Erősen indult a hét a kriptopiacon is, a bitcoin jelentős emelkedést követően közel van hozzá, hogy új történelmi csúcsot döntsön.
Portfolio
Forrás: https://www.portfolio.hu/ Külföld Vegyes mozgásokat láttunk az elmúlt időszakban a tőzsdéken, viszont pénteken az amerikai indexek felpattantak a vártnál erősebb munkaerőpiaci adatok után. Az ázsiai piacok szintén emelkedtek a hétfői kereskedésben, míg Európában egyre határozottabb emelkedés alakult ki, beleértve a magyar piacot is, ahol a Duna House és az Alteo is történelmi csúcsot döntött. Közben a nyersanyagpiacokon is vannak mozgások, az arany árfolyama történelmi csúcsot döntött 2 354 dollárnál, míg a múlt heti rali után esnek ma az olajárak, mituán Izrael közölte, hogy kivonja csapatait a Gázai övezetből. Erősen indult a hét a kriptopiacon is, a bitcoin jelentős emelkedést követően közel van hozzá, hogy új történelmi csúcsot döntsön.
Portfolio
Forrás: https://telex.hu/ Gazdaság Rettenetes szezonjuk volt a világ kakaótermesztőinek, de ez önmagában még nem lenne elég hozzá, hogy 250 százalékot ugorjon az ára. A piacok logikája miatt mégis ez történt, a drágulást pedig hamarosan a pénztárcánkon is érezhetjük csokivásárláskor.
telex
Forrás: https://www.portfolio.hu/ Gazdaság Nagyot raliztak az elmúlt hónapokban a világ tőzsdéi, az emelkedés után egyre többen próbálkoznak meg azzal, hogy kijelöljék a piac tetejét, most a Stifel vezető részvénystratégája próbálkozott meg ezzel.
Portfolio
Forrás: https://www.napi.hu/ Gazdaság A Bitcoin felezési eseményét várja most mindenki, ami várhatóan április 20. körül érkezik majd. Sokan számítanak rá, hogy addig nagyon sok pénzt tudnak keresni, sőt, talán utána is. Bitcoin ... ...
Napi.hu
Forrás: https://www.napi.hu/ Gazdaság A Citigroup szakemberei vetettek fel a befektetési portfóliók tekintetében egy hagyományostól eltérő összetételt. Az elmúlt időszakban számos szakértő kezdte el megkérdőjelezni a hagyományos ... ...
Napi.hu
Forrás: https://www.napi.hu/ Gazdaság Hetek óta mindenkori csúcsa közelében mozog a bitcoin árfolyama, ám érdemben nem emelkedik tovább. A többi kriptodevizát, melyekből végtelen mennyiség előállítható, nem övezi túl nagy ... ...
Napi.hu
Forrás: https://www.origo.hu/ Gazdaság Több milliárd font értékű bitcoin volt nála.
Origo
Forrás: https://www.portfolio.hu/ Gazdaság A Citigroup elemzése szerint a hagyományos 60/40-es portfóliók hozamát az 55 százalék részvény, 40 százalék kötvény és 5 százalék bitcoin portfólió allokáció javíthatja, miközben a kockázatok szinten maradnak - írja a MarketWatch.
Portfolio
Forrás: https://www.napi.hu/ Gazdaság Akár a történelmi csúcsot jelentő 72 ezer dolláros árfolyam többszörösét elérheti a bitcoin értéke a következő időszakban, ha folytatja az eddigi következetes mintázatát a kripto fizetőeszköz. ... ...
Napi.hu
Forrás: https://mfor.hu/ Gazdaság Miért torpant meg a bitcoin áremelkedése? Mi lendítheti fel újra? Mit jelent a feleződés? Melyik kriptós téma érhet 16 ezer milliárd dollárt bő fél évtized múlva? Erről beszélt a TrendFM rádió reggeli műsorában Eidenpenz József, a Privátbankár.hu és az Mfor.hu főmunkatársa.
Mfor
Forrás: https://www.napi.hu/ Külföld A pénzügyi válságban dagonyázó országban sokáig a dollár volt a nyerő, most azonban a trend megtörni látszik. A dél-amerikai országban jelenleg 276 százalékos infláció tombol. Emiatt ... ...
Napi.hu
Forrás: https://www.portfolio.hu/ Gazdaság Visszafogott emelkedéssel telt a kereskedés az európai piacokon, az USA tőzsdéin pedig vegyes a hangulat. A nemzetközi befektetők az amerikai jegybank kétnapos kamatdöntő ülésének kezdetére várnak. A legutóbbi inflációs számok arra késztethetik a központi bankot, hogy jelezzék: a kamatlábak a vártnál hosszabb ideig maradnak magasabbak. A piaci szereplők jelenleg 99%-os valószínűséget jósolnak arra, hogy a Fed ezen a héten változatlanul hagyja az irányadó kamatlábakat. Eközben jelentős lefordulást láthatunk a kriptodevizák piacán, nagy esésben van a bitcoin.
Portfolio
Forrás: https://www.portfolio.hu/ Gazdaság Oldalazást láthatunk egyelőre az európai piacokon, a nemzetközi befektetők az amerikai jegybank kétnapos kamatdöntő ülésének kezdetére várnak. A legutóbbi inflációs számok arra késztethetik a központi bankot, hogy jelezzék: a kamatlábak a vártnál hosszabb ideig maradnak magasabbak. A piaci szereplők jelenleg 99%-os valószínűséget jósolnak arra, hogy a Fed ezen a héten változatlanul hagyja az irányadó kamatlábakat. Eközben jelentős lefordulást láthatunk a kriptodevizák piacán, nagy esésben van a bitcoin.
Portfolio
Forrás: https://www.portfolio.hu/ Gazdaság A határidős részvényindexek állása alapján esés jöhet az európai piacokon, a nemzetközi befektetők az amerikai jegybank kétnapos kamatdöntő ülésének kezdetére várnak. A legutóbbi inflációs számok arra késztethetik a központi bankot, hogy jelezzék: a kamatlábak a vártnál hosszabb ideig maradnak magasabbak. A piaci szereplők jelenleg 99%-os valószínűséget jósolnak arra, hogy a Fed ezen a héten változatlanul hagyja az irányadó kamatlábakat. Eközben jelentős lefordulást láthatunk a kriptodevizák piacán, nagy esésben van a bitcoin.
Portfolio
Forrás: https://www.napi.hu/ Gazdaság Belépett a bitcoin a mainstream adaptáció korszakába: míg a legtöbb befektetési bróker néhány éve pusztán érdekes állatkerti fajként tekintett a vezető kriptovalutára, de érdemben nem ... ...
Napi.hu