Hírkategória - Borkai-ügy
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Belföld Eddig egy civil szervezet folytatott plakátkampányt ilyen tartalommal, de most a kormánypárt vette a nevére a témát. The post Gyurcsányt látja Borkai Zsolt mögött a Fidesz győri szervezete is first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://444.hu/ Borkai Zsolt A bíróság 600 ezer forint pénzbüntetést szabott ki rá, a DK-s ügyvéd büszke a titulusra.
444
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Borkai Zsolt K. Csengét és K. Lilit csalással és hamis okirat felhasználásával vádolják. A gyanú szerint édesanyja is segíthetett nekik.
Szeretlek MO
Forrás: https://24.hu/ Belföld K. Lilinek és K. Csengének, valamint az édesanyjuknak nem megfelelően elköltött állami támogatások miatt kell felelniük. The post Bíróság elé álltak az ikrek, akik feltűntek Borkai Zsolték mellett az adriai jachton first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Borkai Zsolt Az MCC (Mathias Corvinus Collegium) győri képzési központjában tartott előadást csütörtök este Dézsi Csaba András.
Szeretlek MO
Forrás: https://24.hu/ Belföld Az MCC győri képzési központjában tartott előadást csütörtök este Dézsi Csaba András, Győr fideszes polgármestere, akivel hónapok óta próbálunk interjút készíteni. Ez ugyan még várat magára, de most legalább sikerült feltennünk a városvezetőnek néhány kérdést. The post Dézsi Csaba András a Borkai-korszakról: Nem csontvázak hullottak ki a szekrényből, hanem egy egész köztemető first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://hvg.hu/ Borkai Zsolt Kovacsics Imre nem érti, hogyan indulhat el a polgármester választáson Borkai Zsolt, illetve azt sem, hogy kaphat olimpiai életjáradékot.
HVG
Forrás: https://telex.hu/ Belföld Kovacsics Imre azt mondta, egy 25 perces beszélgetésből vágtak össze 2-2,5 percet, amin trágárul beszél. Feljelentést tesz, mert ez egy magánmegbeszélés volt.
telex
Forrás: https://24.hu/ Belföld Nem könnyű követni a győri önkormányzati választásra készülő Pollreisz Balázs mozgását. Az MSZP-politikus előbb egy közös ellenzéki jelölt megtalálásáért kampányolt, majd bejelentkezett önálló polgármesterjelöltnek, végül kihátrált a versengésből. Interjú. The post Pollreisz Balázs a győri ellenzéki összefogásról: Ez nem szerelmi kapcsolat, hanem érdekházasság first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://444.hu/ Belföld Borkai Zsolt polgármesterjelöltként nekiment a város 23 milliárdért átépített fürdőjének, mire annak vezetője, aki tavaly elismerte a hibákat, az „alkoholista trójai faló” atombombával és csikólátozva válaszolt. Majd mindezt újságíróként megírta egy másik polgármesterjelölt.
444
Forrás: https://telex.hu/ Belföld Borkai Zsolt és Hajtó Péter is azt állítják, hogy Dézsi egy 2022-es rendezvényen erőszakos volt feleségével, aki azt állítja, hogy csak rosszul lett.
telex
Forrás: https://www.blikk.hu/ Belföld Győrben olyan plakátok jelentek meg, amik egyértelműen azt az üzenetet hordozzák, hogy Borkai Zsolt, a város egykori polgármestere Gyurcsány Ferenc embere. A plakátkampány mögött egy relatíve új civil szervezet áll, amely mögött egy bizonyos Panda Ákos és Morvay László, tanácsadó állnak. Ők azonban nem kívánták elmagyarázni plakátjuk okát, sem pedig annak anyagi hátterét.
Blikk.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Megkérdeztük az érintetteket a furcsa plakátkampány hátteréről. The post Borkai mögött is Gyurcsány áll? – korábbi fideszes képviselőjelölt szervezete szórta tele Győrt a bizarr plakátokkal first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Nekem Győrben több követőm van, mint egyik-másik helyi pártnak, és sokkal több aktivistával dolgozom, mint ők – többek között ezt állítja magáról Balla Jenő, aki júniusban az Összefogás Győrért Egyesület színeiben száll harcba a polgármesteri címért. Interjú. The post Balla Jenő győri polgármesterjelölt: Az ellenzéki pártközpontok elkönyvelték Győrt fideszes városnak first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://nepszava.hu/ Belföld A hirdetés kiadója a február végén bejegyzett Győri Civilek Körének Egyesülete, melynek a GyőrPlusz szerint az egyik célja az, hogy „a civilek elmondhassák a véleményüket, kiálljanak Dézsi Csaba András polgármester és munkássága mellett”. (Belföld)
Népszava
Forrás: https://mfor.hu/ Gazdaság Az adriai jachtról és a kaszinókról ismert Rákosfalvy Zoltán úgy érezte, hogy már nincs szüksége a luxembourgi kitérőre. Milliárdos vagyonon ülnek.
Mfor
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Magyar Péter kapcsán lehetetlen aktuális hírekről beszélni. Mire ezt megírjuk, mire ez eljut hozzád, már aktualitását is veszti, mivel az ember képtelen leállni. A hangfelvétel óta pedig a szokásos 120 százalék helyett most 200-on ég a baloldal új messiása. Vincze Emíliával ma erről a hangfelvételről beszélgettünk, és fontos kiemelni, hogy ez a videó még Varga […] A Magyar Péter után már csak Borkai Zsolt hiányzott a közéletből bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://index.hu/ Belföld Feleségén keresztül üzent a riválisának.
Index
Forrás: https://mandiner.hu/ Borkai Zsolt Dézsi Csaba András nem hagyta válasz nélkül Borkai Zsolt megnyilvánulásait.
Mandiner
Forrás: https://pestisracok.hu/ Borkai Zsolt Néha örülnénk, ha valós politikai elképzeléseket hallhatnánk a kampányok során, de úgy tűnik erre idén sem nagyon számíthatunk. A választók szimpátiának elnyerése úgy tűnik abban mutatkozik meg, hogy egyes jelöltek megpróbálják ellenfelüket még önmaguknál is rosszabb embernek beállítani. Ezúttal a korábban egy jachton intim helyzetbe bonyolódó Borkai Zsolt állt elő azzal, hogy Győr fideszes polgármestere […] A Kezdődik a kampány: Borkai azzal vádolja Győr polgármesterét, hogy megütött egy embert, de ezt ő is csak egy videón látta bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://index.hu/ Belföld Egy felvételen látta.
Index
Forrás: https://telex.hu/ Belföld Győrben durvul a kampány: Borkai Zsolt az ATV-ben tettlegességgel vádolta meg Dézsi Csaba András győri polgármestert. Dézsi szerint Borkai kampánytevékenysége rágalmazási stádiumba érkezett.
telex
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Borkai Zsolt Ő ugyan nem látta az esetet, de videófelvétel van róla. A volt győri polgármester erkölcsös magatartást kér számon a jelenlegin.
Szeretlek MO
Forrás: https://24.hu/ Belföld A volt polgármester azt állítja, videófelvételt látott az esetről, de bizonyítékkal nem szolgált. The post Dézsi Csaba András megütött valakit háromszáz ember előtt Borkai Zsolt szerint first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://mfor.hu/ Gazdaság Nevető harmadikként akár az ellenzék is kijöhet jól abból, hogy Borkai Zsolt visszatért, és kampányában vehemensen támadja a regnáló fideszes polgármestert. Sorozatunkban a június 9-i önkormányzati választások legérdekesebbnek ígérkező helyszíneit mutatjuk be.
Mfor