Hírkategória - Autósport
Hírek a mai napon: 4 db
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport 1,5 héttel a Forma-1-es Kínai Nagydíj hétvégéje után még nem tekinthetjük lezártnak az eseményeket: az Aston Martin felül akarja vizsgáltatni Fernando Alonso büntetését. The post F1: Felülvizsgálatot kérnek Alonso büntetése miatt first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport Osztrák sajtóértesülés szerint Lewis Hamilton ferraris fizetésének háromszorosát kereshetné a Red Bull-os Max Verstappen, ha az angol helyére szerződne. The post F1: Észbontó összeget adna a Mercedes Verstappennek first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://index.hu/ Sport Minden jel arra mutat, hogy a Ferrarinál folytathatja karrierjét.
Index
Forrás: https://index.hu/ Sport Persze, ha addig nem szakít Travis Kelce-vel.
Index
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport Autó, felszerelés, sisakok - minden bekékül a Ferrarinál a hétvégi Miami Nagydíjon. Már csak az autókat kéne látni. The post F1: A Ferrari sisakjai is kékek lesznek Miamiban first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport A Forma-1 vezéreként annak idején komoly igazolásokat tető alá hozó Bernie Ecclestone is elmondta véleményét Lewis Hamilton átszerződéséről. The post F1: Nagyágyú kritizálja Hamilton átigazolását first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://player.hu/ Sport A pilótáknál és a konstruktőröknél is lenne változás.
Player.hu
Forrás: https://24.hu/ Sport Egyszerre volt balszerencsés és mázlista. The post Szétszabdalta az arcát a nagyot bulizó Lando Norris first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport Stefano Domenicali, a Forma-1 vezérigazgatója idén is elővette kedvenc mondatát a sprinthétvégék kapcsán. The post Még több sprintet akar a Forma-1 vezére first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://sport365.hu/ Sport A címvédő Nagy Norbert győzelemmel kezdte a szezont Rechbergben a hegyi Európa-bajnokság ausztriai állomásán.
Sport365
Forrás: https://sport365.hu/ Sport A brit csapat sztárpilótájának egy buliban sérült meg az orra.
Sport365
Forrás: https://www.autonavigator.hu/ Sport Ayrton Senna a beszámolók szerint jelentős szerepet vállalt az NSX fejlesztéséből, hiszen a brazil pilóta rendszeresen körözött a prototípusokkal, és
Autónavigátor
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport Németországban alkották újra a mediterrán miniállamot, ahol az eredetihez hasonlóan még Forma-1-es nagydíjat is tartanak. A herceg is odáig volt, amikor meglátta. The post Második Monaco épült, a herceg is rábólintott first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport Egy közeli barátja szerint nem csoda, hogy Adrian Newey távozna a Red Bulltól, mert továbbra is háborús viszonyok uralkodnak a csapatnál. Azt viszont kétli, hogy valóban Maranellóban kötne ki. The post F1: Barátja szerint a Ferrari nem opció Newey-nak first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://player.hu/ Sport Már az Audi belépésére készül a Sauber azzal, hogy leszerződtette a német Nico Hülkenberget, aki az idei szezon végén ezért otthagyja jelenlegi csapatát.
Player.hu
Forrás: https://index.hu/ Sport Egyedülálló lehetőségnek nevezte a váltást.
Index
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Nico Hülkenberg szerződést ír alá a német csapattal a 2026-os érkezésük előtt.
Sport365
Forrás: https://player.hu/ Sport Meglepetésre hamarosan bejelentheti távozását a Red Bull sikereinek kovácsa, ami megrengetheti az idén is domináló csapatot. Adrian Newey maradásának a motiváció hiányán kívül a Christian Horner körüli botrány sem tett jót.
Player.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport Egybehangzó értesülések szerint Adrian Newey távozhat a Red Bulltól. A riválisok ebből azonban keveset profitálhatnak, szinte biztos, hogy kényszerszabadságra küldik a sztártervezőt. The post F1: Legfeljebb szabadságra mehet a Red Bull-tervező, riválishoz nem first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://24.hu/ Sport Rutinos német versenyzőt választottak. The post Megvan az Audi első Forma-1-es pilótája first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport A Forma-1 irányítóit és résztvevőit tömörítő bizottság sem lenyelni, sem kiköpni nem tudta a pontrendszer megváltoztatást illető felvetést. The post Bizonytalan a nagy F1-es reform jövője first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport Mozgásba lendült a Forma-1-es pilótapiac: a csütörtöki híresztelések után péntekre valósággá vált, hogy Nico Hülkenberg csapatot vált. The post F1: Hivatalos, Hülkenberg csapatot vált first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://index.hu/ Sport Megelégelte a csapaton belüli hatalmi harcokat, és a Ferrarihoz igazolhat.
Index
Forrás: https://24.hu/ Sport A sportág legsikeresebb tervezőmérnöke hamarosan bejelentheti a távozását. The post Nagyot szólhat a Forma-1 legújabb bombája, kulcsembert veszíthet a Red Bull first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport Egyre komolyabbnak tűnik, hogy 2024 végén távozik a Red Bulltól a sztártervező Adrian Newey, állítólag már eldőlt, hol folytatja. The post F1: A Red Bull tényleg elveszítheti a sztártervezőt first appeared on Vezess.
Vezess.hu