Hírkategória - TV
Hírek a mai napon: 3 db
Forrás: http://danger Szórakozás A true crime negatív hatása A Netflix nézettségi listájának élére Richard Gadd humorista saját történetét feldolgozó sötét thrillerje került az elmúlt hetekben, de a sorozat olyan reakciót váltott ki a nézőkből, ami szöges ellentétben áll az alkotói szándékkal.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Szórakozás Nem csaltak Az Obi-Wan Kenobiban visszatért a Star Wars világába Hayden Christensen, aki ezúttal kibontakozhatott Darth Vaderként, és a színész lelkiismeretesen felkészült a nagy kihívást jelentő szcénák felvételére.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Szórakozás Túl későn tudta meg, hogy az apja mégis büszke volt rá Alfred Molina mára az egyik legelismertebb brit színész, aki filmek és sorozatok mellett a színház világában is nagy megbecsülésnek örvend, de viszonylag későn futott be, és az apja más pályát szánt neki.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Szórakozás Lesz mit nézni a hőségben Nyáron nincs is jobb annál, mint hogy a légkondis szoba nyugalmában lazítsunk, nemde? A Netflix kínál ehhez negyedszáz filmet.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Szórakozás Várjuk! Ella Purnell remekül formálta meg a Fallout hősnőjét, úgyhogy várjuk vissza a második évadban. Merre vinni tovább a karaktert? Elmondta a színésznő.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Szórakozás Bővebb, brutálisabb, de jobb is? A Rebel Moon 2. után nem vagyunk biztosak benne, hogy kell nekünk bővített változat a két filmből. Mindenesetre a Snyder-vágás megkapta a korhatár-besorolást… és lehet, hogy egy új címet is adtak neki.
IGN Hungary
Forrás: https://24.hu/ Szórakozás A legtöbben alighanem a Bridgerton harmadik évadát várják, de jön a Talpig férfi Netflix-adaptációja, Joel Edgerton megismerkedik a Sötét anyaggal, és újra sorozatszerepben láthatjuk Benedict Cumberbatchet és Sean Beant is. Májusi sorozatajánló. The post Májusban újra fellángolnak a szenvedélyek a Bridgerton családban first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://player.hu/ Sport Ayrton Senna emlékét idézi meg az a sorozat, amit idén mutatnak be a Netflixen, és ami a háromszoros világbajnok pályafutásának mérföldköveit eleveníti fel. Nem tudjuk ennél jobban várni, hiszen már az előzetese is hidegrázós.
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Technika Összeszedtünk tíz olyan alkotást, amely a héten kerül be valamelyik streamingszolgáltató kínálatába, és amellyel érdemes lesz tenni egy próbát. 2022 egyik legjobb horrorja végre a Netflixre is ellátogat.
Player.hu
Forrás: http://danger Szórakozás Mekkora ötlet! Hamarosan véget ér Az ifjú Sheldon, az Agymenők előzménysorozata, úgyhogy itt volt már az ideje, hogy találkozzon a régi és az új Sheldon.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Szórakozás Egy intenzív sikersztori Sokak szerint Ayrton Senna a világ egyik legjobb autóversenyzője – volt. Neki állít emléket a Netflix közelgő minisorozata, a Senna, amelynek az első előzetese befarolt.
IGN Hungary
Forrás: https://24.hu/ Szórakozás Egyelőre még azt sem tudni, hány részt rendeltek be belőle. The post Élőszereplős Scooby-Doo-sorozat készül a Netflixre first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: http://danger Szórakozás A Rejtély Rt. újra akcióban A Scooby-Doo csapatával nem először találkozhatunk élőszereplős formában, de streaminges sorozat most először készül a kalandjaikból.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Szórakozás Azt azért nehéz lett volna legyűrni Óriási sikerrel futott a Fallout első évada, ráadásul még a kritika is imádta, szóval nem is kellett sokáig várni arra, hogy megrendeljék a második évadot, melynek a történetéről is tudunk már egyet s mást.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Technika Kezdjük a hetet! Az IGN Start e heti epizódjában a hét legfontosabb filmes- és sorozatos premierjei, valamit videójátékos megjelenései mellett beszélünk a kaszkadőrök igazságtalan helyzetéről, és arról, hogy régen minden jobb volt. Vagy mégsem?
IGN Hungary
Forrás: http://danger Technika Horror, Star Wars, romantika és komédia Ismét összeszedtük, mely streampremierekre, sorozatokra és filmekre lesz érdemes odafigyelni a héten, már májusban.
IGN Hungary
Forrás: https://24.hu/ Szórakozás Mindössze néhány nappal azelőtt hunyt el, hogy bemutatnák a regényéből Sean Bean főszereplésével készített sorozatot. The post Meghalt C. J. Sansom, a Shardlake-könyvek szerzője first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://liner.hu/ Szórakozás A többi játékos és Marics Peti is elcsodálkozott rajta. The post Pető Brúnó nagy pofont kapott Ördög Nóritól a Zsákbamacska VIP-ben (videó) first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: http://danger Szórakozás Van hová fejlődni A Rebel Moon nem lett túl combos sztori, legalábbis eddig nem az. De lehet jobb? Sofia Boutella mindenesetre egy sorozat ötletét is felvetette egy feltétellel.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Szórakozás Minket is meggyőzött! A Fallout remekül sikerült a visszajelzések alapján, és Walton Goggins egy rémisztő jelenetnél jött rá, hogy ez bizony ütni fog, jól döntött, hogy szerepet vállalt a sorozatban.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Szórakozás Ez így lesz jó? A Yellowstone korunk egyik legsikeresebb sorozata, de Kevin Costner miatt le kell zárni: az egyik színész szerint ez történelmi jelentőségű finálé lesz, a másik meg kiállt a távozó Costner döntése mellett.
IGN Hungary
Forrás: https://24.hu/ Szórakozás Vajon lehet-e még egyszer akkora hatása a James Clavell bestselleréből készült sorozatnak, mint a nyolcvanas években, amikor a fél világ onnan tanulta meg, mi az a szaké és a szeppuku? A sógun 2024 eddigi legnagyobb dobása lett, mi pedig megpróbáljuk megfejteni az okait. The post A sógun az év egyik nagy dobása, de nem a kaszabolós sorozatok híveinek szól first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: http://danger Technika A hét legfontosabb hírei egy videóban A Weekly Fix e heti adásában szó lesz a Deadpool és Rozsomák új előzeteséről és annak titkairól, a legújabb Assassin's Creed-epizódról, no meg arról, mennyit kóstál majd itthon a Max.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Szórakozás Nem önszántából vonult vissza a magyar származású filmes A The Walking Dead eredeti showrunnerének olyan emlékezetes filmeket köszönhetünk, mint A remény rabjai és a Halálsoron, de több mint egy évtizede nem rendezett semmit. Pár éve elhintette, hogy nyugdíjba vonult, most azonban a Netflix sikersorozatának fináléjában visszatért a kamerák mögé.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Szórakozás A legijesztőbb, hogy a sztori tényleg megtörtént Richard Gadd skót humorista először egy színpadi előadásban mesélte el élete egyik legtraumatikusabb időszakát, majd sorozatot készített róla a Netflixre, ahol különösebben nagy marketingkampány nélkül is a nézettségi lista élére tört.
IGN Hungary