Hírkategória - Elon Musk
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://www.vezess.hu/ Technika Nem arattak osztatlan sikert a Tesla első reklámjai, legalábbis Elon Musk tetszését biztosan nem nyerték el. Mindenkit kirúgott a marketingosztályról a vezérigazgató. The post Kirúgta az összes marketingesét a Tesla first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel – jelentette az állami televízió. Musk vasárnap találkozott Zsen Hung-pinnel, a kereskedelmi tanács vezető tisztségviselőjével, aki egyúttal a napokban megnyitott pekingi autókiállítás főszervezője is, majd fogadta őt […] A Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://neokohn.hu/ Technika Virágzanak az antiszemita és gyűlölködő tartalmakat megosztó oldalak a korábban Twitter néven ismert X-en. A Elon Musk ölbe tett kézzel nézi a neonácik tombolását bejegyzés először Neokohn-én jelent meg.
Neokohn
Forrás: https://www.vezess.hu/ Technika Az első negyedévben 55 százalékkal csökkent a Tesla profitja a múlt év azonos időszakához képest, a részvény ára ugyanakkor több mint tíz százalékkal emelkedett a cég megfizethetőbb modellek gyártásának felgyorsítására vonatkozó bejelentése után. The post Már idén elkezdődhet az olcsóbb Teslák gyártása first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld A volt brazil elnök előremenekülne a feje fölött lebegő börtönbüntetés elől, de a tudósítás szerint kevesebben voltak a tüntetésen, mint Bolsonaro korábbi hasonló rendezvényein. The post Utcára vonultak Bolsonaro hívei Rióban, hogy Elon Muskot éltessék first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Technika Egy újraindítás megoldja a problémát, de ez öt órába telik, addig az autó használhatatlan.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Technika Az alkalmazottak több mint tíz százalékától készülhet megválni a Tesla vezérigazgatója. Musk költségcsökkentéssel és a termelékenység növelésével érvelt a leépítés mellett.
Szeretlek MO
Forrás: https://24.hu/ Technika Saját bevallása szerint a techmilliárdos utál ilyesmit tenni. The post Több ezer dolgozó kirúgására készül Elon Musk first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://esport1.hu/ Technika Újabb furcsaság írható a több százmilliárd dollárral rendelkező üzletember és feltaláló számlájára.
Esport1
Forrás: https://hvg.hu/ Tudomány Korábban Ukrajnának adományozott Starlink-berendezéseket az Elon Musk tulajdonában álló SpaceX, ám most egy új jelentés szerint a feketepiacon keresztül orosz kézbe is kerülhettek ilyen eszközök.
HVG
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika Egy rágalmazási per világít rá a milliárdos furcsa hobbijára.
GameStar
Forrás: https://www.napi.hu/ Technika Mindketten nyernének, Elon Musk és Narendra Modi is: egy több milliárd dolláros Tesla-gyárról szóló üzlet hatalmasat lendítene az indiai miniszterelnök újraválasztásán. Elon Musk várhatóan ... ...
Napi.hu
Forrás: https://www.origo.hu/ Elon Musk Lejár a Pentagon szerződése a Starlink ukrajnai használatára. Elon Musk már többször kifejezte aggodalmát, hogy civil használatra tervezett Starlink háborús eszközzé válhat.
Origo
Forrás: https://telex.hu/ Technika „Bárcsak elég idős lennék ahhoz, hogy szórakozóhelyekre járhassak” – írta például Musk az álprofilon.
telex
Forrás: https://www.origo.hu/ Technika A Tesla-vezér biztos forrásra hivatkozott.
Origo
Forrás: https://www.blikk.hu/ Tudomány Elon Musk szerint jövő év végére odáig fejlődhet a mesterséges intelligencia (AI), hogy minden embernél okosabb lesz. Egy kritikus szerint azonban ez a jóslat "óriási őrültség".
Blikk.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Elon Musk Elon Musk Neuralink nevű, agyi implantátumot beültető startupjának riválisa, a Synchron (amelyet Jeff Bezos és Bill Gates támogat) bejelentette, hogy online nyilvántartást indít a kísérletéhez csatlakozni kívánó betegek számára.
Blikk.hu
Forrás: https://www.napi.hu/ Tudomány A milliárdos szerint a mesterséges intelligencia jövőre már le fogja körözni az embereket. Két tényező azonban még keresztbe tehet ezeknek a folyamatoknak. Elon Musk azt jósolja, hogy az emberfeletti ... ...
Napi.hu
Forrás: https://hvg.hu/ Elon Musk A BMW-vel is összeállt a horvátok csodacége.
HVG
Forrás: https://www.agrariumonline.hu/ Elon Musk Ahogy ismeretes április 8-án Amerikában teljes napfogyatkozás volt. Elon Musk videójában azt láthatjuk, hogy az űrből milyen volt a látvány.
Hír TV
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Gazdaság A Tesla és a SpaceX vezére mellett a deepfake technológia, valamint a YouTube is szerepet kapott a napfogyatkozást kísérő kriptovalutás csalássorozatban, aminek ezrek dőlhettek be.
GameStar
Forrás: https://autopro.hu Technika A fenntarthatóság jegyében a közösségi közlekedés egyre nagyobb szerepet kaphat a mobilitásunkban, különösen Európában. Azonban Elon Musknak más tervei vannak, ő inkább az önvezető autókban hisz.
Autopro
Forrás: https://www.portfolio.hu/ Gazdaság Felpörögtek az események az elmúlt napokban a Tesla háza táján. A Reuters arról írt, hogy a cég kidobta a megfizethető árú elektromos autóról szóló terveit, ami alapjaiban változtatná meg a befektetési sztorit, hiszen sokan ezt a terméket tartják a vállalat következő nagy dobásának. Elon Musk a cikkre reagálva azt írta az X-re, hogy a „Reuters megint hazudik”, bár ennél konkrétabban nem fejtette ki gondolatait a témáról. Nem sokkal később viszont bejelentette, hogy augusztus 8-án a cég lerántja a leplet az új termékéről, a régóta várt „robotaxiról”. Ez rövid idő alatt nem kevés feldolgozandó információ, de megpróbáljuk őket elhelyezni a Tesla sztorijában.
Portfolio
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika A milliárdos azt is felfedte, mikor készül el a Grok chatbot következő generációja.
GameStar
Forrás: https://444.hu/ Elon Musk Pontosabban a Föld körüli pályáról nézve, Elon Musk Starlinkjéről.
444