Hírkategória - Közúti közlekedés
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Belföld Hat autó koccant is a végén. The post Pár másodpercen belül több veszélyes manővert vettek videóra az M1-esen first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Közlekedés Illegális bevándorlókat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy olasz kisbuszban az M7-es autópályán – tájékoztatta a NAV kedden az MTI-t. A járműben tizenegy Srí Lanka-i állampolgár utazott, egyikük elmenekült – tartalmazza a közlemény. Mint írták: a járművet az M7-es sztrádán választották ki a járőrök, majd kikísérték egy biztonságos ellenőrzési pontra egy Lepsény […] A Illegális bevándorlókat találtak a pénzügyőrök az M7-es autópályán bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://magyarepitok.hu/ Gazdaság KSH: az egy évvel korábbihoz viszonyítva 3,2 százalékkal nőtt, az előző hónaphoz képest 8,5 százalékkal csökkent az építőipari termelés volumene.
Magyar Építők
Forrás: https://totalcar.hu/ Technika A Magyar Közút a legjobbat, legszebbet, mi a legrondábbat keressük.
Totalcar
Forrás: https://www.hellovidek.hu/ Életmód A március 20-án kezdődött országos szintre hozó felújítási munkák miatt 3 benzinkút is zárva van az M7 autópályán.
HelloVidék
Forrás: https://infostart.hu/ Belföld A Villány és az M6-os autópálya közötti kilenc kilométeres útszakasz félkész állapotban van, csak a körforgalom készült el.
Infostart
Forrás: https://hvg.hu/ Közlekedés Május közepéig várhatóak különböző közlekedési problémák.
HVG
Forrás: https://index.hu/ Belföld Az M7-es autópályán 3 kilométeres a torlódás.
Index
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság A Nemzeti Autópálya-ügynökség szerint az alagút csökkentené az A303-as út zsúfoltságát, amely jelenleg zavarja a látogatókat és rontja a környezetet.
Pénzcentrum - Utazás
Forrás: https://www.origo.hu/ Közlekedés Nem sikerült a veszélyes mutatvány.
Origo
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Közlekedés A tetejére borult egy autó az autópályán.
BorsOnline
Forrás: https://divany.hu/ Életmód Jobb, ha tájékozódsz az elindulás előtt, mert kellemetlen meglepetésben lehet részed.
Dívány
Forrás: http://gazdasagportal.hu/ Gazdaság A carVertical autóipari adatszolgáltató friss tanulmánya feltárta, hogy melyik autómárkát éri a legtöbb sérülés Magyarországon: a lista élén a BMW járművek állnak. Ez hasonló a többi ország trendjére is, azaz a BMW a leginkább sérült márka világszerte. A spektrum másik végén a Fiat áll, amelyet hazánkban a legkevésbé érnek közúti balesetek. 2023 káradatainak tanulmányozása alapján ...
Gazdaság Portál
Forrás: https://www.origo.hu/ Közlekedés A baba életét nem lehetett megmenteni, 9 éves nővére is megsérült.
Origo
Forrás: https://www.blikk.hu/ Közlekedés Munkavégzés miatt mindkét irányban torlódnak a gépjárművek az M0-s autóút déli szakaszán a Hárosi Duna-híd környékén, ami miatt gyakorlatilag lépésben halad a kocsisor.
Blikk.hu
Forrás: https://hvg.hu/ Közlekedés Van, ahol 8 kilométeres a kocsisor.
HVG
Forrás: https://mandiner.hu/ Közlekedés Az M3-as autópályán, a főváros közelében, a 10-es és a 14-es km között aszfaltoznak. A Vásárosnamény felé haladók a belső sávon illetve az ellenkező oldal belső sávján haladhatnak.
Mandiner
Forrás: https://www.blikk.hu/ Közlekedés Felborult kamion miatt karambolozott több jármű is az M5-ösön, szakaszosan teljes útlezárásra kell számítani.
Blikk.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Jelenleg négy benzinkút is zárva van Budapest irányában. The post Erre figyeljen, aki mostanában az M7-esen szeretne tankolni first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://bpiautosok.hu/ Közlekedés […] The post Áttörte a szalagkorlátot és felborult egy kamion az M5-ös autópályán appeared first on BpiAutósok.hu.
BpiAutósok
Forrás: https://www.blikk.hu/ Tudomány Itt a meleg időjárás. Egyre többen megyünk szabadságra, hosszú hétvégére és ugrunk át a nyugati szomszédokhoz, amiatt pedig érdemes tisztában lenni a közlekedési szabályokkal és jelzésekkel is. Itt egy még nem túl ismert figyelmeztetés, amelyre nem is gondolt volna, de már bevezették.
Blikk.hu
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Közlekedés Először csak a pótkocsival játszott.
Magyar Nemzet
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Közlekedés A gyerek nem élte túl a zuhanást.
BorsOnline
Forrás: https://www.origo.hu/ Közlekedés A jármű a mélybe zuhant.
Origo
Forrás: https://index.hu/ Belföld Erős a forgalom az utakon.
Index