Hírkategória - Euró
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság Legutóbb április elején volt ilyen erős a forint az euróval szemben. The post Kritikus szintet tört át a forint first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://atlatszo.hu/ Külföld Hazánk húsz éve tagja az Európai Uniónak. "Brüsszel" rengeteg pénzt adott Magyarországnak, de számos más előnye is van a tagságnak. Diagramok, videó.
Átlátszó.hu
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság Szerinte a magyar gazdaság legnagyobb problémája most a rendkívül magas költségvetési hiány. The post Csányi Sándor az OTP-vel, Marco Rossival elégedett, a gazdaságpolitikával kevésbé first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld A volt kormányfő szerint a 20 évvel ezelőtti bővítés (big bang) óta a magyarok jobban élnek, az EU-tagság vonzza a külföldi befektetőket. The post Medgyessy Péter: Magyarországot az EU erősíti, az euró még erősebbé tenné first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Jó napja volt a magyar devizának. The post Erősödött a forint first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Gyengült kissé szerda reggelre a forint a főbb devizákkal szemben. The post Megint 390-nél az euró first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://bankmonitor.hu/ Gazdaság Évek óta trendszerűen gyengül a forint, ami sokak kedvét meghozta ahhoz, hogy legalább részben tartsanak a portfóliójukban eurós befektetéseket is. De vajon megéri ez a stratégia hosszú távon? Mindig sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy magyar megtakarítóként vajon milyen devizában érdemes tartani a félretett pénzösszegeket. A statisztikák alapján a legtöbben forintban tartalékolnak, de közben egyre nagyobb […]
Bankmonitor
Forrás: https://24.hu/ Belföld Jó napja volt a magyar devizának. The post Erősödött kedden a forint first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság A reggeli erősödés után megbillent az árfolyam. The post Nem bírta a nyomást a forint first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság A hónap elejéhez képest viszont látványosan gyengült a devizákkal szemben. The post Nyúlfarknyit erősödött a forint reggelre first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://444.hu/ Gazdaság 397 forint fölött az árfolyam.
444
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság Azért a 400 forintos szint még közel van. The post Erősödött a forint first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Nem volt jó napja a magyar devizának. The post Gyengült a forint first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság Három óra körül már átvitte a 395-ös szintet a kurzus. The post Nem úszta meg a forint, ismét ütni kezdték first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Jó napja volt a magyar devizának. The post Nagyot erősödött a forint first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság Bár erősödött kissé szerda reggelre. The post Hajszálra van a 400 forintos euró first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság Közel a 400-as szint. The post Egyéves mélyponton a forint first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Külföld Kedd reggel még alig volt elmozdulás az előző naphoz képest, ám az Európai Parlament bejelentése után mélyrepülésbe kezdett a magyar fizetőeszköz.
Szeretlek MO
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság Kockázatmentesen nem, bizonytalan megtérüléssel viszont elérhetők lehetnek szemrevaló hozamok. The post Állampapírok: 20 százalék feletti hozamot ígérnek annak, aki kockára teszi a pénzét first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Nem volt jó napja a magyar devizának. The post Gyengült a forint first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Nagyon közel az egyéves mélypont is. The post Öthavi mélyponton a forint first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Gazdaság Ezzel szemben a lengyel fizetőeszköz szabályos szárnyalásba kezdett.
Szeretlek MO
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság Mélypontról mélypontra vándorol. The post Tovább esik a forint first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://g7.hu/ Külföld Ha a papírforma forgatókönyv teljesül, akkor a forint lassú ütemben, de folyamatosan gyengülni fog a következő időszakban. The post Minden jel szerint készülhetünk a 400-410 forint feletti euróra is first appeared on G7 - Gazdasági sztorik érthetően.
G7.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Kedden csökkentette az alapkamatot az MNB. The post Gyengült a forint, 391 felett az euró first appeared on 24.hu.
24.hu