Hírkategória - M6-os autópálya
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://www.portfolio.hu/ Külföld Várhatóan júniusban adják át az év egyik legizgalmasabb hazai útépítési projektjét, az M85-ös gyorsforgalmi út zárószakaszán épülő Bécsi-dombi alagutat. A Fertőrákos csomópont-Sopron országhatár között elhelyezkedő 780 méter hosszú alagút építési munkálatait a szokásosnál gondosabban felügyelik. Az M6-os autópálya építése során bekövetkezett balesetek miatt a kivitelező határozott elvárása volt, hogy folyamatosan és valós időben ellenőrizhető legyen a természeti és az épített környezet állapota, elkerülhetővé téve így a szerencsétlenségeket és a baleseteket. A Portfolio Nánási Gergely üzletfejlesztési menedzsert és Buday Bence marketing tanácsadót, a monitoring rendszert fejlesztő és üzemeltető vállalkozás szakembereit kérdezte a részletekről.
Portfolio
Forrás: https://infostart.hu/ Belföld A Villány és az M6-os autópálya közötti kilenc kilométeres útszakasz félkész állapotban van, csak a körforgalom készült el.
Infostart
Forrás: https://infostart.hu/ Belföld Az M44-es autóút és az M6-os autópálya Bóly és országhatár közötti szakaszának műszaki átadás-átvétele is lezárult.
Infostart
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Egy gyorsforgalmi útszakasz hamarosan elkészülhet, míg az M6-os autópálya befejezése jövő tavaszra lehet meg véglegesen.
Pénzcentrum
Forrás: https://infostart.hu/ Belföld Az egyik utolsó akadály is elhárult az M6-os autópálya utolsó, befejező szakaszának átadása előtt.
Infostart
Forrás: https://www.origo.hu/ Közlekedés Karbantartási munkálatokat végeznek.
Origo
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Baleset miatt lezárták az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalát, a Dunaföldvár-észak csomópont után.
Pénzcentrum - Utazás
Forrás: https://24.hu/ Belföld Több kilométeres a torlódás a sztrádán. The post Baleset miatt lezárták az M6-ost first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Közlekedés Baleset miatt lezárták az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalát, a Dunaföldvár-észak csomópont után - közölte az Útinform szombat reggel a honlapján.
Blikk.hu
Forrás: https://www.agrariumonline.hu/ Közlekedés Baleset miatt lezárták az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalát, a Dunaföldvár-észak csomópont után - közölte az Útinform szombat reggel a honlapján.
Hír TV
Forrás: https://hvg.hu/ Közlekedés Baleset miatt lezárták az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalát, a Dunaföldvár-észak csomópont után - közölte az Útinform szombat reggel a honlapján.
HVG
Forrás: https://www.portfolio.hu/ Gazdaság Baleset miatt lezárták az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalát, a Dunaföldvár-észak csomópont után - közölte az Útinform szombat reggel a honlapján.
Portfolio
Forrás: https://www.portfolio.hu/ Gazdaság Látványos videót tett közzé a Magyar Építők az M6-os autópálya Bóly és Ivándárda közötti 20 kilométeres szakaszáról. A 2x2 sávos, fizikai elválasztással kialakított autópálya új szakasza a TEN-T transzeurópai közlekedési hálózat a Balti-tengert az Adriával összekötő vonalának a része.
Portfolio
Forrás: https://hvg.hu/ Közlekedés A 163-as km-nél egy sávot lezártak.
HVG
Forrás: https://www.portfolio.hu/ Gazdaság Célegyenesbe ért az M6-os autópálya zárószakaszának fejlesztése. Jelenleg a próbaüzem és a műszaki átadás-átvételi eljárás zajlik, így hamarosan teljessé válik az Adriai- és a Balti-tenger térsége közötti TEN-T folyosó magyarországi nyomvonala és egyben újabb autópályán érhetjük el Horvátországot - írja a Magyar Építők.
Portfolio
Forrás: https://infostart.hu/ Gazdaság Már zajlik a próbaüzem és a műszaki átadás-átvételi eljárás az M6-os autópálya zárószakaszán. A beruházással teljessé válik az Adriai- és a Balti-tenger térsége közötti TEN-T folyosó magyarországi nyomvonala.
Infostart
Forrás: https://hvg.hu/ Közlekedés Teljessé válik az Adriai- és a Balti-tenger térsége közötti fő közlekedési folyosó magyarországi nyomvonala.
HVG
Forrás: https://magyarepitok.hu/ Gazdaság Már zajlik a próbaüzem és a műszaki átadás-átvételi eljárás az M6-os autópálya zárószakaszán. A beruházással teljessé válik az Adriai- és a Balti-tenger térsége közötti TEN-T folyosó magyarországi nyomvonala. 
Magyar Építők
Forrás: https://totalcar.hu/ Technika Az M6-os autópályán baleset történt.
Totalcar
Forrás: https://www.origo.hu/ Belföld Kerülni az M6-os autópálya felé lehet.
Origo
Forrás: https://telex.hu/ Belföld Az Útinform híreiből válogattunk.
telex
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Közlekedés Az idős nő több kilométeres útnak vágott neki az autópályán.
BorsOnline
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Belföld 2025 első felére egybefüggő gyorsforgalmi kapcsolat jön létre Budapest és a bosnyák-horvát határ között.
Magyar Nemzet
Forrás: https://www.vezess.hu/ Technika Egy kórházból hazafelé tartó idős asszonyt vittek haza az M6-os autópályáról az ott szolgálatot teljesítő rendőrök. The post Eltévedt a kórházból hazafelé, az M6-oson sétált egy idős nő first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Elaludt a buszon, majd eltévedt. The post Az autópályán gyalogolt haza a kórházból egy idős asszony first appeared on 24.hu.
24.hu