Hírkategória - Ryanair
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://www.portfolio.hu/ Gazdaság A Ryanair üdvözli a Boeing vezetőségében ma bejelentett változásokat. A légitársaság szerint a vezetőcserék szükségesek voltak, és jót tesznek a Boeingnek és ügyfeleinek.
Portfolio
Forrás: https://infostart.hu/ Külföld Nyár elejétől különböző országokból összesen heti negyven járatot indít majd Tel-Avivba az ír légitársaság.
Infostart
Forrás: https://hvg.hu/ Közlekedés Újra repülni fog Izraelbe a Ryanair. Nyár elejétől heti 40 járatot indít majd Tel-Avivba.
HVG
Forrás: https://www.napi.hu/ Külföld A legtöbb nagy nemzetközi légitársaság a Hamász palesztin fegyveres csoport október 7-i támadásait követően függesztette fel az Izraelbe irányuló járatokat. A Ryanair ír légitársaság ... ...
Napi.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Közlekedés Üzemanyaghiány miatt több repülő sem tudott felszállni Budapestről. Pénteken az egyiptomi Hurghadába tartó járatát, csütörtökön pedig a Ryanair egyik Mallorcára tartó gépét érintette az eset.
Blikk.hu
Forrás: https://www.napi.hu/ Közlekedés Michael O'Leary egy exkluzív interjúban ostorozta a francia pénzügyminisztert „ostoba és meggondolatlan” megjegyzései miatt, miszerint inkább Airbusszal repülne. Bruno Le Maire francia pénzügyminiszter ... ...
Napi.hu
Forrás: https://index.hu/ Külföld Szerinte a miniszter ostobaságokat beszél, mint Donald Trump.
Index
Forrás: https://infostart.hu/ Gazdaság Durva reakciót váltott ki a Ryanair cégvezéréből, Michael O'Leary-ből Bruno Le Maire francia pénzügyminiszter támadó megnyilvánulása a Boeing biztonsági rendszerével kapcsolatban, O'Leary "ostoba politikusnak" nevezte őt, valamint "butának és meggondolatlannak" titulálta megjegyzéseit - írja a Politico.
Infostart
Forrás: https://mandiner.hu/ Közlekedés Most épp a franciákkal vitatkozik Michael O'Leary.
Mandiner
Forrás: https://telex.hu/ Gazdaság Se nem freudi elütés, se nem hekkelés. De akkor mi?
telex
Forrás: https://infostart.hu/ Gazdaság Repülőgép-gyártási gondok miatt emeli jegyárait a Ryanair. A megugró utazási szándék mostanra az európai légitársaságok korlátozott kapacitásával találkozott.
Infostart
Forrás: https://index.hu/ Belföld Az utóbbi időben egymásnak feszült a két légitársaság.
Index
Forrás: https://index.hu/ Gazdaság Nem finomkodnak a légitársaságok vezérei egymással.
Index
Forrás: https://hvg.hu/ Közlekedés Váradi József üzent a magyar légitársaság hazai elsőségét megkérdőjelező Michael O’Leary-nek.
HVG
Forrás: https://index.hu/ Külföld A gyártó lassan járj, tovább érsz stratégiára váltott.
Index
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Életmód A Wizz Air vezérigazgatója szerint a Ryanair első embere bedrogozva mondhatta, hogy ők a piacvezetők Magyarországon. Tovább tart a verseny és a (szó)csata a két légitársaság között.
Szeretlek MO
Forrás: https://mandiner.hu/ Közlekedés Michael O’Leary korábban kijelentette, hogy a WizzAirnek esélye sincs versenyre kelni a Ryanair magyar piacon is vezető pozíciójával.
Mandiner
Forrás: https://24.hu/ Belföld Váradi József máshogy tanulta a matematikát. The post A Wizz Air-vezér szerint lehet, hogy kábítószer hatása alatt szúrt oda nekik a Ryanair-vezér first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://telex.hu/ Gazdaság Nem tudnak megegyezni abban, hogy kinek nagyobb a piaci részesedése.
telex
Forrás: https://444.hu/ Közlekedés Váradi szerint a Wizz Airnek jelenleg 38 százalék a részesedése a piacon, a Ryanairnek meg csak 26.
444
Forrás: https://hvg.hu/ Közlekedés Az újabb útvonalfejlesztés előtt álló Wizz Air lesz a Magyar Olimpiai Bizottság partnere az olimpikonok Párizsba, illetve hazautaztatásában.
HVG
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód Az ír fapados légitársaság az új gépek átadásának késései okozta kapacitáshiány miatt a repülőjegyek áremelkedésére és kisebb menetrend-igazításra hívta fel a figyelmet.
Femcafe
Forrás: https://www.napi.hu/ Közlekedés Késve szállítják le az új Boeing gépeket, ezért a Ryanair főnöke emelést lengetett be. Michael O'Leary, a Ryanair ír diszont légitársaság vezérigazgatója szerint a gépek késedelmes ... ...
Napi.hu
Forrás: https://infostart.hu/ Gazdaság A vártnál kevesebb új gépet kap a légitársaság, ezért várhatóan 10 százalékkal emelkedenek átlagosan a jegyárak.
Infostart
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság Az ok, hogy a Boeing nem szállítja időre a cég által rendelt gépeket. The post Akár tíz százalékos jegyáremelés is jöhet a Ryanair-nél a nyáron first appeared on 24.hu.
24.hu