Hírkategória - HBO Max
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Szórakozás A legtöbben alighanem a Bridgerton harmadik évadát várják, de jön a Talpig férfi Netflix-adaptációja, Joel Edgerton megismerkedik a Sötét anyaggal, és újra sorozatszerepben láthatjuk Benedict Cumberbatchet és Sean Beant is. Májusi sorozatajánló. The post Májusban újra fellángolnak a szenvedélyek a Bridgerton családban first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://player.hu/ Technika Összeszedtünk tíz olyan alkotást, amely a héten kerül be valamelyik streamingszolgáltató kínálatába, és amellyel érdemes lesz tenni egy próbát. 2022 egyik legjobb horrorja végre a Netflixre is ellátogat.
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Technika Összeszedtünk tíz olyan alkotást, amely a héten kerül be valamelyik streamingszolgáltató kínálatába, és amellyel érdemes lesz tenni egy próbát. A Most vagy soha! után ezen a héten végre megnézheted, a lengyelek hogyan gyártanak történelmi kalandfilmet.
Player.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Egy biztonsági szakember szerint a cégek nagy valószínűséggel nem is tudtak róluk. The post Az HBO Max és az Amazon animációin is dolgozhattak észak-koreai szakemberek a szankciók ellenére first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Szórakozás Az HBO legújabb kémsorozata a hidegháborúba invitál minket. A vietnámi háború legvégére, hónapokkal Saigon bukása előtt. Ez volt az egyik fontos pillanat, amikor Amerikát legyőzte a kommunista eszme és ez kicsit meglepte őket.
Szeretlek MO
Forrás: https://player.hu/ Technika Összeszedtünk tíz olyan alkotást, amely a héten kerül be valamelyik streamingszolgáltató kínálatába, és amellyel érdemes lesz tenni egy próbát. Néha muszáj olyasmit is ajánlani, amit mi biztosan nem nézünk meg. Ha imádod a tukkó, de látványos akció-sci-fiket, eljött a te időd.
Player.hu
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Négy újságíró. Négy színésznő. Pontosabban négy újságírót játszó színésznő. Melissa Benoist, azaz Supergirl, Carla Gugino, Az Usher-ház bukásának csábító ördöge, valamint Christine Elmore és Natasha Behnam a Lányok a buszon főszerepében négy látásmódot és négy generációt képviselnek. Az év csajsorozatának szereplőivel Zoomon beszélgettem. The post „Szeretjük hinni, hogy nőként egyszerre mindent elérhetünk, minden területen egyformán jól teljesíthetünk, de az élet sajnos nem így működik” first appeared on nlc.
nlc
Forrás: http://danger Szórakozás Pokolbéli víg napok a vietnámi "k*rva háború" után Az HBO Max új minisorozatában, A Szimpatizánsban Robert Downey Jr. több ellenszenves karakter játszik briliánsan. De nem csak miatta érdemes megnézni az Oldboy rendezőjének legújabb művét. Kritikánkban kifejtjük, miért áldozzatok rá időt.
IGN Hungary
Forrás: https://player.hu/ Technika Összeszedtünk tíz olyan alkotást, amely a héten kerül be valamelyik streamingszolgáltató kínálatába, és amellyel érdemes lesz tenni egy próbát. Egy sztárparádéval megtámogatott kétszázmillió dolláros akciófilm is érkezik.
Player.hu
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód 2012 decemberében hat tanár mellett húsz hat-hétéves gyermek veszítette életét az elhíresült Sandy Hook-i mészárlás során. Egy felmérés szerint az Egyesült Államok lakosságának 24 százaléka szerint a mészárlás valójában nem történt meg, vagy nem úgy történt, ahogy azt a média közvetítette. Az összeesküvés-elmélet hívő Alex Jones több mint egy évtizede keseríti meg a gyászoló szülők életét és terjeszti a hazugságait. The post Meggyilkolták a gyermekeiket, majd azt mondták, a gyilkosságok sosem történtek meg first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://player.hu/ Technika Összeszedtünk tíz olyan alkotást, amely a héten kerül be valamelyik streamingszolgáltató kínálatába, és amellyel érdemes lesz tenni egy próbát. A tavalyi év magyar közönségsikere végre otthon is nézhető.
Player.hu
Forrás: https://24.hu/ Technika Hogy a Fallout hasonló siker lesz-e, mint a The Last of Us, azt még nem tudni, de a hónapban ezt várják a legtöbben. Pedig lesz még más is: sorozat készül A tehetséges Mr. Ripleyt ihlető regény alapján, főszerepben láthatjuk Colin Farrellt, és még sok más sztárszínészt. Áprilisi sorozatajánló. The post A luxusbunkerek lakói áprilisban bemerészkednek a sugárfertőzött pokolba first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika Darren Star kultikus szériájának mind a hat évadát ledarálhatják az előfizetők, de jobban járnak, ha az HBO Maxon nézik a szériát.
GameStar
Forrás: https://www.origo.hu/ Szórakozás Már a harmadik évad epizódjait streameli a HBO Max. A takarítónő alkotóit az sem zavarja, hogy a sorozat egyik főszereplője elhunyt.
Origo
Forrás: https://hetediksor.hu/ Szórakozás Április 15-én érkezik az HBO Maxra A szimpatizáns minisorozat, ami Viet Thanh Nguyen Pulitzer-díjas regényéből készült. A már Oscar-díjas Robert Downey Jr. vicces fizimiskákkal tűnik fel a humort sem nélkülöző kémthrillerben. A 7 részből hármat Park Chan-wook (Oldboy), egyet pedig Fernando Meirelles (Isten városa, A két pápa) dirigált.
Hetedik Sor
Forrás: https://player.hu/ Technika Összeszedtünk tíz olyan alkotást, amely a héten kerül be valamelyik streamingszolgáltató kínálatába, és amellyel érdemes lesz tenni egy próbát. Az idei Oscar-gála egyik legnagyobb favoritja egyértelműen ilyen.
Player.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás A kezdetektől fogva izgatta a diktátor, egy női diktátor szerepe Kate Winsletet. Mitől vált ez az asszony olyan hatalmassá, hogy az egész országot a kénye-kedve szerint irányíthatja? A rezsim című angol–amerikai minisorozat mindhárom HBO csatornán (HBO, HBO2, HBO3) látható, illetve a HBO Maxon is elérhető.
Blikk.hu
Forrás: https://player.hu/ Szórakozás Még mi is meglepődtünk, de a 2022-es Batman az egyik legjobb denevéremberes mozi lett, melynek legérdekesebb gonosztevője, a felismerhetetlenre maszkírozott Colin Farrell által megformált Pingvin idén ősszel saját sorozatot kap.
Player.hu
Forrás: https://infostart.hu/ Sport Standard-, prémium- és sport kiegészítőcsomagra is elő lehet majd fizetni, a párizsi olimpia közvetítése az alapcsomag része lesz. A jelenlegi HBO Max-előfizetőknek megmaradnak az eddig használt profiljai és megtekintési előzményei.
Infostart
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Azt írták, a Max új és szélesebb kínálattal érkezik: többek között valós bűntények és realityk várják a nézőket. Jönnek az élő sportközvetítések is!
Pénzcentrum
Forrás: https://esport1.hu/ Technika Többek között a Max lesz az egyetlen streamingszolgáltató, ahol a 2024-es Párizsi Olimpiai Játékok minden pillanatát élőben lehet majd látni.
Esport1
Forrás: https://player.hu/ Szórakozás Végleg kikerül az HBO neve Magyarország egyik legnagyobb streamingszolgáltatásának nevéből. A hazai streamingpiac egyik legkorábbi versenyzője, az HBO Go először HBO Maxra változott, idén májustól pedig simán csak Max lesz a szolgáltatás neve, ami új előfizetésekkel is bővül. Már mondjuk is, konkrétan mi változik.
Player.hu
Forrás: https://24.hu/ Sport A továbbfejlesztett streaming-szolgáltatás az HBO Max tartalomkínálatát, a Discovery non-fiction műsorait, és az Eurosport prémium szolgáltatását egyesíti majd. The post Indul az HBO Maxot váltó Max, júniusban ismét összecsapnak Westeros házai first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://telex.hu/ Sport Itthon kétféle csomagban lesz elérhető a megújuló streamingfelület, mindkét csomaghoz hozzá lehet majd csapni azt a kiegészítőt, amivel a sportközvetítések is nézhetők.
telex
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika Két izgalmas hírt is hozott a Warner Bros. Discovery.
GameStar