Hírkategória - Taylor Swift
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Szórakozás Segítünk kibogozni, kikről milyen mocskos részleteket osztott meg Taylor Swift az új, The Tortured Poets Department című lemezén. The post Ki törte össze már megint Taylor Swift szívét? first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Kultúra Neil Tennantnak teszik a jelenség, elismeri Swift énekhangját és a szövegeket, egyedül a zene okoz neki csalódást. The post A Pet Shop Boys énekese hiányolja a világslágereket Taylor Swifttől first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Kultúra Semmit nem hallgattak még az emberek egy nap alatt, mint az énekesnő új albumát. The post Taylor Swift több Spotify-hallgatottsági rekordot is megdöntött új lemezével first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Kultúra 31 új dal, tizenöt új a már kiszivárgottak mellé. The post Taylor Swift mindenkit meglepve egy dupla albummal rukkolt elő first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Kultúra Beyoncé is kapott hideget-meleget a rocksztártól. The post Courtney Love: Taylor Swift biztonságos teret ad a fiatal lányoknak, de művészként nem érdekes first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Technika Az énekesnő számai 10 hete tűntek el a népszerű videómegosztóról. The post Újra elérhetők Taylor Swift dalai TikTokon first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://telex.hu/ Technika Közel három hónapnyi jogvita után megegyezett a platform és az énekesnő.
telex
Forrás: https://444.hu/ Kultúra De azoké még nem, akiket januárban vele együtt vont vissza az Universal, így továbbra sincs Rihanna, Ariana Grande vagy Billie Eilish. A friss milliárdos különalkut köthetett a kínaiakkal a következő milliárdja miatt.
444
Forrás: https://www.origo.hu/ Kultúra És még a koncertjegy is drága...
Origo
Forrás: https://www.origo.hu/ Kultúra Április 8-án különleges csillagászati esemény lesz Észak-Amerikában, ami rengeteg pénzt hoz.
Origo
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Kultúra Innentől már csak felfelé vezethet az útja.
BorsOnline
Forrás: https://www.origo.hu/ Kultúra A friss milliárdos Eras koncertjein viselt gardróbja a határokat feszegeti és újradefiniálja a normákat.
Origo
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Felkerült a Forbes listájára milliárdosként Taylor Swift. Az aktuálisan a legsikeresebb énekesnő nettó értéke jelenleg 1,1 milliárd dollár.
Pénzcentrum
Forrás: https://velvet.hu/ Szórakozás Az énekesnő év végén lépett be a milliárdosok klubjába.
Velvet
Forrás: https://hvg.hu/ Kultúra Igaz, amíg az énekesnő csak egy szakmában dolgozik, Mészáros több vasat tart a tűzben.
HVG
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Kultúra Hálátlan húzásra készül a világhírű énekesnő?
Magyar Nemzet
Forrás: https://444.hu/ Gazdaság Csak a világ körüli turnéjának amerikai koncertjeire 700 millió dollárért adtak el jegyet és utána még 89 koncertet adott világszerte.
444
Forrás: https://www.origo.hu/ Kultúra A Forbes kimutatása alapján idén rekordszámú, 2781 milliárdos van.
Origo
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Taylor Swift, Michael Jordan, Rihanna és George Lucas – csak pár híresség azokból, akik felkerültek a Forbes 2024-es milliárdosainak listájára. Míg egyesek csak a művészetükkel szerezték a vagyonukat, mások különböző vállalkozásaik révén tettek szert hihetetlen összegekre.
Blikk.hu
Forrás: https://index.hu/ Kultúra Nem akármilyen ok áll a háttérben.
Index
Forrás: https://liner.hu/ Külföld Több új szereplő is megjelent a Forbes világ milliárdosait felsoroló listáján. The post Itt a Forbes új milliárdos-listája, immár Taylor Swifttel a fedélzeten first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Taylor Swift milliárdos lett! A Forbes áprilisi listája szerint az énekesnő becsült vagyonának nettó értéke 1,1 milliárd dollár.
Blikk.hu
Forrás: https://hvg.hu/ Kultúra A Forbes szerint 2024-ben rekordot döntött a dollármilliárdosok száma, ugyanis idén már 2781 milliárdost tartanak számon.
HVG
Forrás: https://telex.hu/ Gazdaság De még nem körözte le Mészáros Lőrinc vagy Csányi Sándor vagyonát.
telex
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Sport Az NFL-titánt strandolás közben kapták le barátnőjével, Taylor Swifttel, és rögtön beindul a fikázás. A 34 éves Travis Kelce nemcsak…
GameStar