Hírkategória - Momentum Mozgalom
Hírek a mai napon: 2 db
Forrás: https://24.hu/ Belföld Karlendítő emberek egy csoportját fotózták le a párt rendezvényén. The post Donáth Anna a Mi Hazánk majálisáról: a karlendítés nyílt megvallása a tömeggyilkos náci ideológiának first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Volt már BLM-szobra és LMBTQ-padja Ferencvárosnak, most pedig állítottak egy G-mercis turulszobrot a kerületben. Ám ahogy elődei, úgy ez a mű sem aratott maradéktalan sikert, ennek pedig az lett az eredménye, hogy már le is döntötték. A szoborállító hóbortjait a ferencvárosi polgármester, Baranyi Krisztina persze a kerületiek pénzéből fizeti, mit sem törődve azzal, hogy ez […] A Skót duda – A szólásszabadságért küzd a baloldal, de ha kritikát kapnak, Orbánra mutogatnak (VIDEÓ!) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Miközben a momentumos Cseh Katalin továbbra is azzal büszkélkedik, hogy hogyan gátolja a hazánkba érkező uniós forrásokat, elszólta magát a Magyar Nemzet kamerái előtt. Számára Magyarország egyet jelent Budapesttel. A források visszatartásával büszkélkedő Cseh Katalin arról beszélt a Magyar Nemzetnek, hogy a Kormányt megkerülve igyekeznek uniós pénzeket a saját haveri városvezetőiknek csurgatni. Úgy fogalmazott: büszke […] A Cseh Katalin elszólta magát – Neki Magyarország csak Budapestből áll (VIDEÓ) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Belföld Hiányolták a hiányzó uniós zászlót. The post Húszméteres zászlót lógatott ki a Parlament ablakán a Momentum first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A gyermekvédelmi törvény parlamenti vitája számos kérdést felvet. Többek között azt, hogy miért nincs egy nemzeti konszenzus, miért nem kerülnek bele az ellenzék meglátásai is a javaslatba. A válaszhoz érdemes megkérdezni például a momentumosokat, akiknek annyit sikerült a diskurzushoz hozzátenniük, hogy Cseh Katalin (orvosi végzettséggel) a botmixerezéshez volt képes hasonlítani az abortuszt, Donáth Anna pedig […] A Gyermekvédelmi halálkufárok bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A Momentum Mozgalom csak a kártékonyságában hasonlít a hosszú szenvedés után másfél évtizede kimúlt SZDSZ-hez, értelmiségi holdudvaruk nem mérhető össze. Még a boldogult Jobbik is izmosabb értelmiségi hátországot tudott felmutatni, mint a nómenklatúra unokák pártja, akik úgy látszik nem vegyültek családilag a szakértelemmel, sőt messze elkerülték még a kommunikációs szakembereket is. A Momentum már évek […] A Kocsmai igazságok: most úgy tűnik, hogy a Donáth Anna által vezetett Momentum lesz Magyar Péter első áldozata bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Egy leszúrt gyermekben is Orbán Viktort látja Donáth Anna. Legalábbis nagyon úgy tűnik, hiszen a Momentum elnöke bármiféle részvétnyilvánítás, jókívánságok, vagy egyéb formaság helyett rögtön felelőst keresett, s talált: a magyar kormány miatt késelt meg szerinte egy általános iskolás gyermek egy másikat. Az abortuszt botmixerezéshez hasonlító párttársa egyelőre hallgat az ügyben. Mint arról beszámoltunk, a bőnyi Szent […] A Megkéselt gyerekkel kampányol a Momentum – Donáth szerint a kormány a hibás a bőnyi késelés miatt bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Belföld A kórház felháborodott. The post Felfüggesztették a nyíregyházi szülész főorvost, mert trágár kommenteket írt Cseh Katalin posztjához first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://444.hu/ Belföld A kórház vizsgálja azt is, hogy visszaéltek-e az orvos profiljával.
444
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Merész kijelentés ez a Momentum elnökének részéről. Donáth Anna és Cseh Katalin a legaktívabb magyar EP-képviselők, akik azon dolgoznak, hogy minél több közvetlen uniós forrás jusson a magyaroknak” – írja a Momentum a legújabb TikTok-videó mellé. Az összes statisztika azt hozza ki, hogy ketten együttvéve többet csináltunk, mint az összes többi magyar ellenzéki képviselő, úgyhogy […] A Donáth Anna szerint ő és Cseh Katalin dolgoztak a legaktívabban azon, hogy uniós forrásokat kapjon Magyarország bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Folytatódik a csörte az ellenzék berkein belül. A Hadházy-Magyar kakaskodásba most a Momentum országgyűlési képviselője is beleszállt, aki egyértelmű állásfoglalást tett Hadházy Ákos mellett. Ismeretes, a múlt héten előbb Hadházy írta meg, hogy Magyar a Diákhitel Központ vezetőjeként visszás szerződéseket kötött, amire válaszul Magyar lerogánozta Hadházyt, aki viszont erre válaszul lefideszezte Magyart – emlékeztet a […] A Hadházy után a momentumos Tompos Márton is nekiment Magyar Péternek, aki szerinte “részt vett a jogállam leépítésében” bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Érzelmes reakciók követték a Puzsér Róbert- Magyar Péter vitaestet, miután a csalódott ellenzékieket felszippantó Magyar Péter beleállt egyes politikusokba, így a Momentum két EP-képviselőjébe is. Cseh Katalin Magyar kritikus szavaira annyival „ezek szerint Magyar Péter és pártjának EP-képviselői azon dolgoznak majd Brüsszelben és Strasbourgban, hogy a bizottság ne követeljen jogállami és antikorrupciós garanciákat, adja csak […] A Cseh Katalin kiakadt a gondolattól, hogy Magyarország csak úgy megkapná a neki járó forrásokat bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A Grund legutóbbi adásában Hoppál Hunor vendége Szűcs Gábor jogász volt. Miért és hogyan mért a Závecz Research és az Iránytű Intézet homlokegyenest eltérő népszerűségi adatokat a Fidesznek, a DK-nak és a Tisza Pártnak? Mi az egyes baloldali pártok közötti különbség a Magyar Péter-jelenséghez való viszonyulásban? Milyen hatást kelthet az újdonsült politikus tevékenysége a Jobbik […] A A vágyvezérelt gondolkodás után itt van a vágyvezérelt közvélemény-kutatás – Szűcs Gábor a Grundban bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://444.hu/ Belföld Jól érti-e, hogy szerinte nincs szükség jogállamisági eljárásra, áramoljanak csak az uniós pénzek korlát nélkül Orbán Viktorhoz.
444
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Azért van annak valami diszkrét bája, hogy valahányszor talál magának a baloldal egy messiást az egyik pártjuk azonnal megszűnés közelbe kerül. Márki-Zay Péter a Jobbikot csinálta ki, Magyar feltűnése pedig a jelek szerint felszámolja a Momentumot. Minden esetre van abban némi irónia, hogy a Brüsszelt talán leginkább kiszolgáló ellenzéki párt pont az EP-választás előtt kezd […] A Megolvad a propagandista jégszíve a Momentum magányos aktivistáját látva – Mélyrepülésben Donáth Annáék (Videó) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A mélységek hete áll ismét mögöttünk, hiszen a DK-s Molnár Csaba odáig süllyedt amúgy sem túl magas pozíciójából, hogy közösségi oldalán szavaztatott arról, hogy Orbán Viktor demokrata hős, vagy egy g*ci. Ehhez még hozzá is szólt, hogy szerinte az utóbbi. A Gyurcsány-szektától semmi sem meglepő, azonban azok, akik magukat a legeurópaibb pártnak nevezik, ismét csak […] A A Momentum szerint összeomlóban a kormány, és ez az ő pártjuk érdeme – Karanténvlog bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Belföld Évek óta a Ferencváros szurkolója egyébként. The post Csuti nem érti, „miért nincs fontosabb gondja” a Momentumnak, minthogy a Fradi-Gazprom üzletet elgáncsoltassa first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Magyar Péter országot járt a héten, Orbán Viktor berúgta titkos kampányát, és az első közvéleménykutatások is megérkeztek a Tisza párt erősödéséről. Meddig a baloldal belügye Magyar Péter? Hogyan élheti túl az ellenzék a választásokat? Vonzó ajánlat-e a gyurcsánytalanítás a budapestieknek? Bánszegi Rebeka, Kerner Zsolt és Nagy Gergely Miklós az eheti Háromharmadban. The post Magyar Péter lenne Orbán Viktor jéghegye? first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Orosz befolyási kísérletnek tartja az energiavállalat közeledését. The post Cseh Katalin az UEFA elnökéhez fordul, hogy gáncsolja el a Fradi-Gazprom üzletet first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Donáth Anna, a Momentum elnöke és EP-listavezetője a CPAC Hungary kapcsán arról írt közleményében, szerinte Orbán Viktor Európában veszített. Teljesen elszigetelődött. Most Trump visszatérésében bizakodik, mindent erre a lapra tesz fel, ezért is szervez sokadszorra „szélsőjobboldali” konferenciát Budapestre a magyar adófizetők pénzéből. Donáth Anna szerint teljes tévút a Republikánus Pártnak gesztusokat tenni. Egyrészt pár napja […] A Orbán egyszerre szolgáltatná ki az országot Trumpnak, Kínának és Putyinnak – Donáth Anna elmondta kéretlen véleményét a CPAC-ről bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A Momentum megásta a  sírját, felrúgta a közerkölcs szabályait, a magyar embereknek ásott verembe maga esett bele – írta a CÖF-CÖKA csütörtöki közleményében. Mint hozzátették, az uniós források visszatartásáért küzdő Donáth Annának és Cseh Katalinnak nincs helye a pártpolitika színpadán, „egy esély még mutatkozik,  Klára asszony megbocsájt, és átnyújt nekik két DK-s pártigazolványt”. Mint a […] A CÖF-CÖKA: a Momentum megásta a  sírját, amikor a magyaroknak járó források visszatartásáért harcolt Brüsszelben bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Egy nomrális ember nem dicsekszik azzal, hogy kibabrált valakivel, még akkor sem ha úgy érzi jogosan tette. Azzal meg pláne nem szokott senki dicsekedni, ha egy teljes közösség ellen lép fel és nehezíti meg a dolgukat. Mindezidáig pedig az is elképzelhetetlennek tűnt, hogy valaki azért legyen büszke magára és csapatára, mert saját nemzettársaikkat és országukkal […] A Donáth Anna és csapata büszke rá, hogy nekik köszönhetően veszik el a magyarok pénzét bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld A Momentum elnöke szerint azért fontos a jogállamisági nyomás fenntartása, mert fékezi a putyini önkény kiépülését.
Szeretlek MO
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A 2022-es országgyűlési választás óta felgyorsult a folyamat, amivel a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció bekebelezi és az uralma alá hajtja a többi baloldali pártot – írj a Magyar Nemzet. A lap szerint ennek legutóbbi állomása volt, amikor választási szövetséget kötöttek az MSZP-vel és a Párbeszéddel, ám a megállapodás a DK számára a legelőnyösebb. Eközben […] A Így kebelezi be Gyurcsány a teljes baloldalt bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Belföld A felvétel azt bizonyítja az EP-képviselő szerint, hogy súlyos problémák vannak a magyar igazságszolgáltatással. The post Donáth Anna: Függesszék fel az EU-s pénzeket Magyar Péter hangfelvétele után first appeared on 24.hu.
24.hu