Hírkategória - Kézilabda
Hírek a mai napon: 7 db
Forrás: https://24.hu/ Sport Elképesztő bravúrt mutattak be a németek. The post Kilencgólos hátrányról jutott Final Fourba a Kiel kézicsapata first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Sport Az Aalborg kéziseinek sportigazgatója sohasem tapasztalt olyan légkört, mint a Veszprém szerdai legyőzésekor. The post „Ezek a fiúk igazán különlegesek, képesek arra, hogy megnyerjék azt a szart!” first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Sport A közönségkedvenc hat év után hagyja el a csapatot, de a drukkerek imádják. The post Megható búcsút terveznek a veszprémi kézisnek, aki a kemény maggal drukkolt a BL-meccsen first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Sport Tess Wester már csak klubjára koncentrál a jövőben. The post Már az olimpia sem izgatja, visszavonult a válogatottságtól a világbajnok kézilabdakapus first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://index.hu/ Sport Mocsai Lajos szerint a céltudatos építkezés látványos fejlődést hozott az idényre, mielőtt jött a hirtelen visszaesés.
Index
Forrás: https://24.hu/ Sport Az Aalborgnál hisznek benne, hogy az geész Bajnokok Ligáját megnyerhetik. The post „Megvertük a világ legdrágább csapatát” – lelkendeznek a dánok a Veszprém kiejtése után first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Sport Megint nem jutott be a négy közé a magyar csapat a Bajnokok Ligájában, ami meglepetés, csak épp a rosszabbik fajtából. The post Veszprémi kézis a BL-kiesés után: Nehéz most bármit is mondani first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://index.hu/ Sport A bakonyiak zsinórban másodszor hagyják ki a kölni végjátékot.
Index
Forrás: https://24.hu/ Sport Két egymást követő évben is a negyeddöntő jelentette a végállomást a magyar csapat számára. The post Körömrágós meccsen kapott ki a Veszprém, lemaradt a BL négyes döntőjéről first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://index.hu/ Sport A klub tájékoztatása szerint már jobban érzi magát.
Index
Forrás: https://24.hu/ Sport Rosszul érezte magát, ezért bement a kórházba. The post Infarktust kapott Sterbik Árpád, a Veszprém kézilegendája first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Rosta Miklós csapata, a Dinamo Bucuresti kettős győzelemmel jutott tovább a férfi kézilabda Európa-liga negyeddöntőjéből.
Sport365
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Egygólos előnyből várja dániai visszavágóját a Veszprém a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.
Hathárom
Forrás: https://24.hu/ Sport Kettős győzelemmel meneteltek Rosta Miklósék a legjobb négybe. The post Bejutott az Európa Liga négyes döntőjébe a magyar kézis first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Sport Az már korábban eldőlt, hogy nyártól máshol folytatja. The post Hét meccs még hátravan az idényből, de már most távozik a Mosonmagyaróvár kézise first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Sport A két érkezőre a védekezésben vár fontos szerep. The post Válogatott kézisekkel erősített a férfi NB I feltörekvő újonca first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Sport Voltak kisebb nehézségei, de hamar felvette a ritmust új állomáshelyén. The post Első évében egyből az Év kedvencének választották külföldi csapatában a magyar kézist first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Visszavonultatja korábbi balátlövője, a brazil Eduarda Amorim 18-as mezszámát a Győri Audi ETO KC női kézilabdaklub.
Sport365
Forrás: https://index.hu/ Sport Korábban csak Görbicz Anita 13-as számát vonultatták vissza.
Index
Forrás: https://24.hu/ Sport Újabb klublegenda mezszáma kapja meg a kiváltságos bánásmódot. The post Már nem csak Görbicz Anita mezszámát vonultatta vissza az ETO first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Sport Meglehetősen hektikus lesz az olimpiai program a kézilabdbázóinknak. The post Kész a sorsolás, este és reggel is játszanak a kéziválogatottak az olimpián first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://index.hu/ Sport Csapata négygólos előnyből várhatja a visszavágót.
Index
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Faluvégi Dorottya három góllal járult hozzá a német SG BBM Bietigheim 30-26-os hazai győzelméhez a dán Odense HB ellen a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első, vasárnapi mérkőzésén.
Sport365
Forrás: https://24.hu/ Sport Bravúr bravúr hátán. The post Nagy lépés a bennmaradás felé: időntúli hetest védett a PLER kapusa first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Sport A Győri Audi ETO KC 30-23-ra nyert a címvédő norvég Vipers Kristiansand otthonában. The post Idegenben KO-zott, fél lábbal az elődöntőben a Győr first appeared on 24.hu.
24.hu