Hírkategória - Orbán Viktor
Hírek a mai napon: 1 db
Forrás: https://24.hu/ Belföld Nem hisz az európai egyesült államokban, illetve abban, hogy az ellenzék helyett Brüsszel fogja Orbán Viktort leváltani. The post Magyar Péter cáfolta, hogy Lázár János embere lenne first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Belföld A Bayern München Harry Kane duplájával tudott győzni tudott hazai pályán...
Fociclub
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A miniszterelnök Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával is találkozott. A Hegyvidék polgármesterével és polgármesterjelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. A kormányfő az 58-as villamos régi végállomásánál megismerkedett a terület helyreállítási és fejlesztési terveivel, […] A Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Orbán Viktor Szentkirályi Alexandra főpolgármester-jelölt oldalán részt vett a jelöltek és az aktivisták eligazításán az V. kerületi Fidesz-irodában, ahol elmondta: a budapesti Fidesznek azon kell dolgoznia, hogyan lehet a nemzet fővárosából a legtöbbet kihozni, a kormánnyal összefogva. Nagy célokat kell megfogalmazni, nagyon sokat kell dolgozni és végül győzni fogunk – hangoztatta. Karácsony Gergely igazi bűne […] A Orbán Viktor budapesti kampánykörútján: Karácsony igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség (Videó) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Belföld Diákéveiről mesélt. The post Orbán Viktor kampánykörútjának mai állomása: Ibolya presszó first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld A Belügyminisztérium elé szervezett tüntetésen újra nagyobb tömeget mozgatott meg Magyar Péter, aki beszédében felváltva szúrt oda Orbánnak és Pintérnek. The post Magyar Péter újabb segítőit rúgták ki – ilyen volt a pénteki tüntetés first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Magyar Péter országot járt a héten, Orbán Viktor berúgta titkos kampányát, és az első közvéleménykutatások is megérkeztek a Tisza párt erősödéséről. Meddig a baloldal belügye Magyar Péter? Hogyan élheti túl az ellenzék a választásokat? Vonzó ajánlat-e a gyurcsánytalanítás a budapestieknek? Bánszegi Rebeka, Kerner Zsolt és Nagy Gergely Miklós az eheti Háromharmadban. The post Magyar Péter lenne Orbán Viktor jéghegye? first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A bátorság a győzelem előfeltétele; Orbán Viktor nagyon bátor vezető, aki büszkén kiáll az országáért, védi a magyarokat az illegális bevándorlással szemben, és erre a politikára nagy szükség van – mondta a holland Szabadságpárt elnöke a CPAC Hungary konferencián pénteken Budapesten. Geert Wilders felidézte, hogy tavaly novemberben a Szabadságpárt duplájára növelte parlamenti helyei számát és […] A Geert Wilders: Orbán Viktor nagyon bátor vezető, aki büszkén kiáll az országáért, védi a magyarokat az illegális bevándorlással szemben bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Európa külső határainak megvédésére nagy hangsúlyt helyez majd Magyarország, amikor a következő félévben ellátja az uniós soros elnökségi feladatait; elsősorban erről a témáról egyeztetett pénteken Orbán Viktor miniszterelnök és Geert Wilders, a holland képviselőház tagja, a Szabadságpárt elnöke a Karmelita kolostorban – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. Egyetértettek abban, hogy az Európai […] A Orbán-Wilders találkozó: a magyar EU-elnökség nagy hangsúlyt helyez majd a határvédelemre bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Régi harcostársának nevezte Mateusz Morawiecki korábbi lengyel miniszterelnököt Orbán Viktor kormányfő, a Fidesz elnöke, amikor pénteken fogadta őt a Karmelita kolostorban – közölte az Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. Orbán Viktor – csakúgy, mint a budapesti CPAC-rendezvényen csütörtökön – felidézte: a magyarok és a lengyelek együtt küzdöttek Brüsszelben a szuverenitásért, a migráció megállításáért, a családok és […] A Orbán-Morawiecki találkozó: a magyarok és a lengyelek együtt harcolnak Brüsszelben bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Belföld Minderről a CPAC Hungary második napján beszélt. The post Trump alig várja, hogy elnökként ismét Orbánnal együtt harcolhasson a kommunisták, a marxisták és a fasiszták ellen first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://atlatszo.hu/ Belföld Orbán Viktor európai politikai kampányát több közpénzből finanszírozott szervezet támogatja.
Átlátszó.hu
Forrás: https://444.hu/ Belföld Az EP felidézi a VSquare oknyomozását, ami szerint 2020-ban Peter Pellegrini, Szlovákia akkori miniszterelnöke Orbán közbenjárását kérte ahhoz, hogy az abban az évben tartott szlovákiai parlamenti választások előtt megkapja a Kreml támogatását. Majd három nappal a választások előtt Oroszországba utazott.
444
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a Karmelita kolostorban fogadta Irakli Kobakhidzét, Georgia miniszterelnökét – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. A találkozón a magyar-georgiai politikai együttműködés elmélyítésének lehetőségeit valamint Georgia EU-integrációs folyamatának állását tekintették át, figyelembe véve a Magyarország uniós elnöksége nyújtotta előrelépési lehetőségeket. A tárgyaláson szó volt az energetikai együttműködésről is, ezen belül […] A Orbán Viktor Georgia miniszterelnökével tárgyalt bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Belföld A csatorna úgy döntött, nem foglalkozik Orbán Viktor és szövetségeseinek konferenciájával. The post Az Euronews visszavágott a CPAC szervezőinek first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://444.hu/ Belföld A miniszterelnök a jobboldali konferencián arról is beszélt, hogy progresszív-liberális világszellem elbukott, és most itt az esély, „végre a szuverenisták kora jöjjön el”.
444
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld A magyar kormányfő beszédet mondott a CPAC jobboldali konferenciáján. Arról is beszélt, hogy ő ha akarná, sem tudná megüzenni a magyar bíróságoknak, hogy mit csináljanak.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld A Momentum elnöke szerint azért fontos a jogállamisági nyomás fenntartása, mert fékezi a putyini önkény kiépülését.
Szeretlek MO
Forrás: https://24.hu/ Belföld A rendezvényen megjelent Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezető lelkésze is, aki meg is áldotta a konferenciát.  The post Orbán Viktor a CPAC-on first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Április 25–26-án harmadik alkalommal rendezik meg hazánkban a CPAC Hungary konferenciát, amely a legnagyobb európai konzervatív seregszemlévé nőtte ki magát. Sikerességét mi sem jelzi jobban, mint a visszatérő és új előadók, a fokozott médiaérdeklődés, és hogy Orbán Viktor miniszterelnök mindkétszer fontos politikai gondolatokat határozott meg az eseményen: először a konzervatív siker tizenkét pontját, míg másodjára […] A Orbán Viktor: Magyarország dacol a liberális dagállyal, a brüsszeli égzengéssel és a washingtoni hurrikánnal is (Videó) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld Arra a kérdésre Orbán Viktor kitérő választ adott, hogy miért nem hirdetik meg nyilvánosan a kampányeseményeit. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara fiataloknak szóló fesztiválján kérdezték a miniszterelnököt.
Szeretlek MO
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Immáron harmadik alkalommal rendezi meg az Alapjogokért Központ a legnagyobb nemzetközi konzervatív seregszemlét, a CPAC Hungary-t, ahová a világ legismertebb jobboldali vezetői, kutatói és influenszerei látogatnak el. Az idei konferencia jelentőségét az európai parlamenti választás és az amerikai elnökválasztás adja, amelyek kimenetele következményekkel jár majd a teljes nyugati világ számára. A rendezvény az Atlanti-óceán két […] A Indul a globalisták rémálma – Kövesse velünk élőben a CPAC Hungary 2024-et (Videó) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Belföld A volt kormányfő szerint a 20 évvel ezelőtti bővítés (big bang) óta a magyarok jobban élnek, az EU-tagság vonzza a külföldi befektetőket. The post Medgyessy Péter: Magyarországot az EU erősíti, az euró még erősebbé tenné first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Budapesten folytatta a kampányolást Orbán Viktor. Szerda délben a Batthyány téren Szentkirályi Alexandrának, a Fidesz-KDNP főpolgármester jelöltjének segített a támogatói aláírások gyűjtésében – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. Alexandra jól halad, néztem a számokat – mondta a Fidesz elnöke a választópolgárokkal beszélgetve. Szerinte ami eddig Karácsony Gergely “előnye volt, az most a hátránya lett, […] A A fővárosban folytatódott Orbán Viktor kampánykörútja (Videó) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Belföld Budapesten folytatta a kampányolást a miniszterelnök. The post Orbán: Alexandra jól halad first appeared on 24.hu.
24.hu