Hírkategória - Jakab Péter
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://mandiner.hu/ Belföld Jakab Péter korábban egy közös live-jukban még „tök jó fej embernek” titulálta a címben említett kommentre reagáló Minoricsot.
Mandiner
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Már Magyar Péter megjelenésének elején elsütöttük azt a poént, hogy ő a Jakab Péter olvasott változata egy párhuzamos dimenzióból, erre most tessék: a két gigász összeakaszkodott. Jakab szerint Magyar NER-kóborlovag, míg Magyar szerint Jakab egy áruló. Nyilván utóbbi meglehetősen furának tűnhet a két lábon járó magnetofontól, de kétségkívül szórakoztató pillanatokat okozhat a külső szemlélőnek. A […] A Különvélemény – Gigászok összecsapása bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld „Há’ nem bekóstolt Magyar Péter? De, bekóstolt” – mondja videójában a Nép Pártján elnöke, aztán nincs megállás a beszólásban.
Szeretlek MO
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Miután Jakab Péternek sikerült szétvernie a poszt-vonai Jobbik maradék szavazótáborát, még mindig nem vette észre, hogy már nem ül az ellenzéki kártyaasztalnál, és biztos, ami biztos alapon 22-re lapot húzott: nemcsak egymagában próbálja meg feloszlatni az Orbán-kormányt, de még az ellenzékbe is beleállt, akik a partvonalról, felhúzott szemöldökkel figyelik Jakab ámokfutását. Jakab Péter egyszemélyes pártja […] A Jakab Péter körbevette az épületet – A Krumplikirály bizalmatlansági indítványt kezdeményezett a kormány ellen, majd beleállt a többi ellenzéki pártba bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.klubradio.hu/ Belföld Azért kéri Jakab Péter Magyar Pétert arra, hogy ő is tegyen feljelentést "a Rogán-féle" V. kerületi ingatlanügyben, hogy ne évülhessen el a bűncselekmény.
Klubrádió
Forrás: https://index.hu/ Belföld A válasz biztos, hogy nem volt ínyére.
Index
Forrás: https://mandiner.hu/ Belföld Facebookon tett bejelentést a Nép Pártján országgyűlési képviselője.
Mandiner
Forrás: https://www.agrariumonline.hu/ Belföld A Magyar Nemzet cikksorozata rámutat, miért érdeke a baloldalnak Magyarország pénzügyi ellehetetlenítése.
Hír TV
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Belföld A Jobbik vezetői arról győzködték Ursula von der Leyent, hogy az Európai Bizottság ne fizesse ki az uniós forrásokat az Orbán-kormánynak.
Magyar Nemzet
Forrás: https://444.hu/ Belföld A némán pózoló Juhász Péter tekintete az előkampány eddigi csúcsa.
444
Forrás: https://index.hu/ Belföld Bejelentést tett a Nép Pártján Mozgalom.
Index
Forrás: https://mandiner.hu/ Belföld A Nép Pártján Mozgalom vezetője Orbán Viktor ünnepi beszédére reagált.
Mandiner
Forrás: https://magyarhang.org/ Belföld Jakab Péter pedig bizalmatlansági indítványt kezdeményez Orbán Viktor ellen.
Magyar Hang
Forrás: https://nepszava.hu/ Belföld A Jobbik volt elnöke, a Nép Pártján nevű alakulat jelenlegi vezetőke péntek délelőtt Facebook-videóban tett bejelentést erről, hozzáfűzve, az Országgyűlés feloszlatásával nyilvánvalóan új parlamenti választást követel.  (Belföld)
Népszava
Forrás: https://24.hu/ Belföld A Nép Pártján bizalmatlansági indítványt kezdeményez Orbán Viktor ellen, jelentette be a Facebookon a párt elnöke. The post Jakab Péter bizalmatlansági indítványt kezdeményez Orbán ellen first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Magyar Péter beígérte az atombombát, de azóta is csak vizes petárdákat dobál a jobboldalra. A 444 és Telex szalagcímeinek szigorú tekintettel való felböfögésén túl nincs valós teljesítménye, és erre már az ellenzék is kezd ráeszmélni. Kérdés, hogy hány embert tud összeszedni március 15-re. Ezalatt Jakab Péter a Partizánban öt órán át részletezte, hogy rajta kívül […] A Magyar Péter atombombát ígért, de csak egy vizes petárda volt nála bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Karácsony Gergelyt mélységesen felháborítják az óriásplakátok az épületeken, amiket, ha kell, sajátkezűleg tépne le. Csakhogy ezekért a hirdető igen sokat fizet, amit már csak azért is tudhatna, mert az ő hivatala is kiad egy óriási felületet, de erről nem beszélt. Ahogyan arról sem, hogy a magyar politikatörténet legnagyobb óriásplakátján szellemi vezetője, Gyurcsány Ferenc mosolygott vissza […] A Skót duda – Nagy a nyomás a homoszexuálisokon, hiszen mindenki nekik akar kedvezni a szavazatukért cserébe (VIDEÓ!) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://mandiner.hu/ Belföld Jakab ezzel a vallomással meglehetősen kellemetlen helyzetbe hozta Gyurcsányt.
Mandiner
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Belföld Nagyon kellemetlen helyzetbe hozta Gyurcsányt.
Magyar Nemzet
Forrás: https://www.agrariumonline.hu/ Belföld Jakab Péter már arra is nyitott, hogy a pártja ne zárkózzon el az azonos neműek házasságától.
Hír TV
Forrás: https://index.hu/ Belföld Az azonos nemű párok örökbefogadásáról is beszélt a Nép Pártján Mozgalom elnöke.
Index
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A bukott jobbikos politikust is felkarolta egy interjú erejéig a Partizán showműsor házigazdája, Gulyás Marci, aki több mint öt órán keresztül faggatta erről-arról Jakab Pétert. A beszélgetés során kiderült, hogy Jakab nézeteket váltott és már támogatná a homoszexuálisok örökbefogadását, amiről VV Zsolti példája győzte meg. A határon túli magyarok viszont már szúrják Jakab szemét, a […] A Jakab Péter belerúgott a határon túli magyarokba majd a melegek alá nyúlt bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.blikk.hu/ Belföld Jakab Péter egy igazán mélyen szántó interjút adott a Partizánnak hétfő este. Majdnem öt órát töltött a stúdióban Gulyás Márton társaságában.
Blikk.hu
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Belföld Jakab Péter bevallása szerint hívták az árnyékkormányba Gyurcsányék, de nem ment.
Magyar Nemzet
Forrás: https://24.hu/ Belföld Újra balhé van az Operaházban. Sulyok Tamás hallgat az apjáról. Újabb MSZP-s nagyvad áll a nyomozók célkeresztjében. The post A nap legfontosabb hírei - 2024.03.04. first appeared on 24.hu.
24.hu