Hírkategória - Autó-motor
Hírek a mai napon: 32 db
Forrás: https://www.vezess.hu/ Technika Kigyullad, majd teljesen kiégett egy lakókocsi az M5-ös autópályán. Az érintett szakaszt teljes szélességében lezárták. The post Szomorúan nézték az M5-ösön lángoló lakókocsit first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://player.hu/ Technika Mindig is egy németországi gyűjteményben várta a sorsát ez a középmotoros Ferrari 348 tb, aminek még csak hatszázegypár kilométert mutat az órája, és ennek megfelelően gyönyörű állapotban van.
Player.hu
Forrás: https://www.autonavigator.hu/ Technika A kínai tulajdonlás kezd egyre inkább pozitív jelzővé válni, az sikert sikerre halmoz, a , a smart pedig egy építgetésével
Autónavigátor
Forrás: https://player.hu/ Technika A Honda egy párszor már nekifutott az elektromos autózásnak, és az egyik legújabb próbálkozása a Ye modellcsalád, amit nem az európai vevőknek szánnak, pedig nem bánnánk, ha felénk is kaphatók lennének.
Player.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel – jelentette az állami televízió. Musk vasárnap találkozott Zsen Hung-pinnel, a kereskedelmi tanács vezető tisztségviselőjével, aki egyúttal a napokban megnyitott pekingi autókiállítás főszervezője is, majd fogadta őt […] A Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://totalcar.hu/ Technika Mai műsorunk vendége Szász Márton, akinél 1 hét használat után engedte el az olajat egy Volvo S60.
Totalcar
Forrás: https://autopro.hu Technika Nemcsak Magyarországon, hanem egész Európában egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a Dacia autói. Azzal biztosan senkinek nem mondunk újat, hogy a Dacia központja Romániában található, és vélhetően azzal sem, hogy a Renault leányvállalataként működik a román cég. De vajon mennyire tekinthetők románnak a cég legnépszerűbb autói?
Autopro
Forrás: https://totalcar.hu/ Technika Egy látszólag ártalmatlan szituáció torkollott centik híján balesetbe
Totalcar
Forrás: https://www.autonavigator.hu/ Külföld A kínai vásárlóerő nagysága miatt érdemes országspecifikus modelleket felvenni a kínálatba, többek között az Audi is ezt teszi szinte az
Autónavigátor
Forrás: https://www.vezess.hu/ Technika Két ember megsérült, két ló elpusztult, amikor csatornába hajtott egy lovaskocsi Alsónémediben szombaton. The post Tragédia Alsónémediben, lovaskocsi hajtott csatornába first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://totalcar.hu/ Technika Több, mint 17 ezer példány érintett, a bajszos olasz vízvezetékszerelő biztosan nem elégedett.
Totalcar
Forrás: https://totalcar.hu/ Technika Kiváló fejlesztő pilótáról van szó, az Audi számára pedig jelenleg ez a legfontosabb.
Totalcar
Forrás: https://www.vezess.hu/ Külföld Úgy tűnik, hogy a BYD után egy másik kínai autógyártó is úgy döntött, Magyarországon építi meg első európai gyáregységét. A pontos helyszín is megvan, bár még nem hivatalos a bejelentés. The post Újabb kínai autógyár épülhet Magyarországon, a helyszín is megvan first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://autopro.hu Technika Volker Wissing közlekedési miniszter szerint a német kormány nem kíván sebességkorlátozást bevezetni az autópályákon. Az autópályákon való korlátozás állandó vita tárgya Németországban.
Autopro
Forrás: https://totalcar.hu/ Technika A '90-es években is volt már klasszikus elektromos városi kisautó, ami lassan zöld rendszámos veteránná érik.
Totalcar
Forrás: https://www.autonavigator.hu/ Technika Ahogy folyamatosan érkeznek az információmorzsák, egyre inkább körvonalazódik, hogy egy újabb kínai autógyár települ majd Magyarországra. Sízjjártó Péter, külgazdasági- és
Autónavigátor
Forrás: https://totalcar.hu/ Technika Összesen négy vadiúj modell érkezett, de egyelőre még csak koncepcióautókról van szó.
Totalcar
Forrás: https://totalcar.hu/ Technika A BP-Bamako atyja, Villám Géza, és az Africa Eco Race-t megjárt Bunkocziék lesznek a vendégeink.
Totalcar
Forrás: https://www.vezess.hu/ Technika Az Év kerékpárútja díjat olyan útvonal kaphatja meg, amely vonzó célpont a turisták számára, jó az útminőség, és biztonságosan lehet rajta közlekedni. The post Magválasztották az év kedvenc biciklisútját itthon first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Technika Felfüggesztik a kamionstopot a május elseje előtti éjszakára. The post Módosították a kamionstopot first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://totalcar.hu/ Technika Rosszul tudja, bácsi, a 993 Turbo léghűtéses.
Totalcar
Forrás: https://www.vezess.hu/ Technika Több mint egymillió kilométert tettek meg a miskolci elektromos buszok. Ebből az alkalomból érdekes adatok derültek ki róluk. The post Pénzt spórolnak a miskolci villanybuszok first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.autonavigator.hu/ Technika Az első Focus időtlen formatervet kapott, és a megbízhatósága miatt még a legelső generáció is hemzseg a hazai utakon. Lényegében
Autónavigátor
Forrás: https://www.vezess.hu/ Technika Egy autós fedélzeti kamerája és a Magyar Közút forgalomfigyelője is rögzített egy ámokfutót, aki egymás után követett el durva szabálytalanságokat az M0-son. The post Agresszív ámokfutó az M0-son first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://autopro.hu Technika A kínai technológiai vállalatok a fiatal munkaerőt tartják értékesnek, így a 35 év felettieket nagy eséllyel elbocsátják, ami rettentően nehezíti más állás megpályázását is a későbbiekben.
Autopro