Hírkategória - OTP Bank
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság Szerinte a magyar gazdaság legnagyobb problémája most a rendkívül magas költségvetési hiány. The post Csányi Sándor az OTP-vel, Marco Rossival elégedett, a gazdaságpolitikával kevésbé first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság Olyan EU-s tagországban vehetnek bankot, ahol az OTP nincs jelen. The post Rejtélyes bankfelvásárlásra készül Csányi Sándor first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Gazdaság Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és a terjeszkedést folytatja a következő években – mondta az OTP Bank elnök-vezérigazgatója a társaság éves közgyűlésén pénteken Budapesten. Csányi Sándor kiemelte, hogy a stabilitást jellemző mutatók jól alakultak, a vállalatcsoport tőkehelyzete stabil, az organikus növekedés jelentős, a hitelminőség csoportszinten javult. Közölte egyúttal, csütörtökön […] A Történetének legnagyobb felvásárlására készül az OTP bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://bankmonitor.hu/ Gazdaság A hitelintézet május 8-án vezeti be a bankkártya használatánál már megszokott, de a bankszámláról indított internet- és mobilbanki átutalásoknál eddig nem létező, szabadon beállítható napi limitösszeget. A lakossági ügyfelek számára nyújtott biztonsági szolgáltatás alapbeállítása a május 8-i induláskor napi 1 millió forint lesz, amit az ügyfelek saját igényeik szerint akár kisebb vagy nagyobb összegre is […]
Bankmonitor
Forrás: https://bankmonitor.hu/ Gazdaság Az otthonfelújítási támogatás az MBH Bank, az OTP Bank és a Gránit Bank mintegy 266 fiókjában működő MFB Pontokon lesz igényehető júniustól.  A Magyar Fejlesztési Bank (MFB) nyílt, európai uniós közbeszerzési eljáráson választotta ki hitelintézeti partnereit, melyek a saját, már működő fiókhálózatukon belül végzik majd az uniós forrásközvetítést. Az eljárás eredményének értelmében az MBH Bank […]
Bankmonitor
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság Bosszantó dolgot tapasztalt egyik olvasónk, amikor egy appon keresztül kifizette a telefonszámláját. The post Kártyával fizetett, le is emelték a számlájáról a pénzt, ám az mégsem ért célba first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://nlc.hu/ Gazdaság Az internetes csalások visszaszorítása érdekében napi átutalási limitet vezetnek be a magyarországi pénzintézetek. The post Átutalási limitet vezetnek be a hazai bankok, az OTP már májusban first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság Kiberbiztonsági okokból lép a pénzintézet. The post Májustól korlátozást vezet be az OTP Bank az átutalásoknál first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Gazdaság A limitre a biztonsági okokból van szükség, de bármikor, akár csak ideiglenesen is módosítható. 2023-ban a csalások 85 százalékánál egymillió forint feletti összeget loptak el.
Szeretlek MO
Forrás: https://hvg.hu/ Gazdaság A mesterséges intelligencia a bankszektort is átalakítja, formálja, állandó változásra, megújulásra késztetve a szereplőket. Szoleczki Zoltánnal, az OTP Bank Digitális Divíziójának technológiai vezetőjével beszélgettünk innovációról, a munkaerő változásmenedzsmentjéről, a kreatív munka felértékelődéséről, demokratizált fejlesztésről és úttörő technológiákról.
HVG
Forrás: https://sport365.hu/ Gazdaság Az FTC 2-1-re legyőzte a 21. fordulóból elmaradt meccsén a Diósgyőrt. Ezzel Varga Barnabásék 6 fordulóval a vége előtt 11 pontos előnnyel vezetik az OTP Bank Ligát.
Sport365
Forrás: https://infostart.hu/ Gazdaság A toronymagasan éllovas Ferencváros 2-1-re legyőzte a vendég Diósgyőrt a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójából elhalasztott és szerdán pótolt mérkőzésen.
Infostart
Forrás: https://sport365.hu/ Gazdaság Egy évvel, a következő szezon végéig meghosszabbította vezetőedzője, Bognár György szerződését a labdarúgó OTP Bank Ligában második helyen álló Paksi FC. A cikk és minden fontos infó az NB I.hu társoldalunkon olvasható az alábbi linkre kattintva.
Sport365
Forrás: https://nb1.hu/ Gazdaság Az OTP Bank Liga 21. fordulójából elhalasztott találkozón a DVTK a listavezető Ferencvárost látja vendégül. A két csapat egy hete […] A Újra farkasszemet néz egymással a két szerb edző, a DVTK meglepné a Fradit bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság A legnagyobb, 403 fiókos hálózattal az MBH Bank, a legtöbb, 1877 ATM-mel és 11 ezer dolgozóval az OTP Bank rendelkezik.
Pénzcentrum
Forrás: https://www.portfolio.hu/ Gazdaság Szép lassan eltűnnek a bankfiókok a digitalizáció és a mobilbankolás miatt, az ATM-ek is fogyatkoznak a készpénzhasználat visszaszorulásának köszönhetően, a robotizáció és a mesterséges intelligencia pedig már a munkaerőt is képes kiváltani a bankoknál – gondolhatnánk. Ehhez képest ha ránézünk a magyar bankszektor számaira, e három elgondolás igazságtartalmát csak nyomokban fedezhetjük fel. A legnagyobb, 403 fiókos hálózattal az MBH Bank, a legtöbb, 1877 ATM-mel és 11 ezer dolgozóval az OTP Bank rendelkezik, de elkértük a többi bank számait is, és megnéztük, mi zajlott az elmúlt év(ek)ben e három területen a magyar bankoknál.
Portfolio
Forrás: https://sport365.hu/ Gazdaság Vécsei Bálint személyében 12-szeres válogatott középpályással erősített a labdarúgó OTP Bank Ligában második helyen álló Paksi FC.
Sport365
Forrás: https://nb1.hu/ Gazdaság Az MLSZ Versenybizottsága elkészítette az OTP Bank Liga 29-31. fordulójának pontos menetrendjét: 29. FORDULÓ Április 20., szombat 14:30: Puskás Akadémia–Paksi […] A Izgalmas párharcok az esti műsorsávban, elkészült a 29-31. forduló menetrendje bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://divany.hu/ Gazdaság Inkább nevetséges a mostani OTP Bankos próbálkozás.
Dívány
Forrás: https://hirklikk.hu/ Gazdaság A címvédő és listavezető Ferencváros Adama Traoré 89. percben szerzett góljával győzte le 1-0-ra otthon a második helyen álló Paksot a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójának vasárnapi rangadóján.
HírKlikk
Forrás: https://infostart.hu/ Gazdaság A címvédő és listavezető Ferencváros Adama Traoré 89. percben szerzett góljával győzte le 1-0-ra otthon a második helyen álló Paksot a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójának vasárnapi rangadóján.
Infostart
Forrás: https://infostart.hu/ Gazdaság Az MTK 2–1-re nyert a Debrecen vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójának szombati játéknapján, ezzel megszerezte idei első idegenbeli győzelmét. Sikerüknek köszönhetően a kék-fehérek pontszámban utolérték a tabella negyedik helyén álló hajdúsági együttest.
Infostart
Forrás: https://sport365.hu/ Gazdaság Az MTK 2-1-re nyert a Debrecen vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójának szombati játéknapján, ezzel megszerezte idei első idegenbeli győzelmét. Sikerüknek köszönhetően a kék-fehérek pontszámban utolérték a tabella negyedik helyén álló hajdúsági együttest.
Sport365
Forrás: https://sport365.hu/ Gazdaság A bennmaradásért küzdő Kisvárda 1-1-es döntetlent játszott a Diósgyőr vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójának szombati játéknapján.
Sport365
Forrás: https://infostart.hu/ Gazdaság A Fehérvár ötgólos győzelmet aratott a vendég Mezőkövesd felett a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójának első szombati mérkőzésén.
Infostart