Hírkategória - Dárdai Pál
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://index.hu/ Sport A német élvonalból van érdeklődés a 22 éves játékos iránt.
Index
Forrás: https://nb1.hu/ Sport A Bundesliga 2 pénteki játéknapján a tabella 7. helyén álló Hertha BSC a nála egy ponttal és hellyel előtte elhelyezkedő […] A Drámai hajrá Berlinben, Dárdai Palkó főszereplő volt bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Jelenleg négy Dárdaival büszkélkedhet a Hertha: Dárdai Pál a német másodosztályban szereplő gárda vezetőedzője, míg Palkó, Bence és Márton a […] A Hertha: a következő szezonban csak egy Dárdai marad? bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Nem szeretnék, hogy távozzon...
Fociclub
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Amióta néhány héttel ezelőtt Dárdai Pál kiviharzott a sajtótájékoztatóról, egyre többen találgatják, hogy a jövőben is a magyar tréner fogja-e […] A Dárdai Pállal képzelnék el a jövőjüket a Hertha játékosai bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Négy meccsen belül harmadszor győzött a Hertha...
Fociclub
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Pénteken a Hertha 4-0-ra verte a Hansa Rostock csapatát a német másodosztályban. A találkozón Dárdai Palkó két góllal vette ki […] A Dárdai Pál a kiütéses győzelem után nem fukarkodott a dicséretekkel bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Egyre közelebb a feljutó helyekhez...
Fociclub
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport A négy Dárdaiból csak az egyikük maradhat...
Fociclub
Forrás: https://liner.hu/ Sport A legutóbbi sajtótájékoztatón már kedélyesen válaszolt az újságírói kérdésekre. The post Klubja is reagált Dárdai Pál kirohanására, a Hertha edzőjének dühe már a múlté first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Sport Egy héttel azután, hogy a magyar edző előtt elviharzott a sajtótájékoztatójáról, klub reagált a történtekre.
Magyar Nemzet
Forrás: https://nb1.hu/ Sport A Paderborn elleni vereséget követő sajtótájékoztatón a Hertha BSC vezetőedzője, Dárdai Pál azt kifogásolta, hogy a Kicker magazin újságírója – […] A A Hertha BSC reagált Dárdai Pál kiviharzására bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://index.hu/ Sport Belső megbeszélésekre került sor az esetet követően.
Index
Forrás: https://infostart.hu/ Sport Egy héttel az eset után a német labdarúgó másodosztályban szereplő Hertha BSC elnézést kért amiatt, hogy Dárdai Pál vezetőedző kivonult egy sajtótájékoztatóról.
Infostart
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport A magyar szakember egy újságíró miatt távozott dühösen a sajtótájékoztatóról.
Origo
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Sport A magyar festő képei már Dubajban is megtekinthetők.
Magyar Nemzet
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Sport Bizonytalan, hogy a Hertha meghosszabbítja-e a magyar vezetőedző szerződését, akinek legkisebb fia is kirepül.
Magyar Nemzet
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport Nagyfeszültség és otthagyott sajtótájkoztató. Tényleg hibázott, amikor három fiát játszatta a Hertha csapatában? A Látható légió című podcast sorozatunkban ezt is elmondjuk.
Origo
Forrás: https://24.hu/ Sport Az Old Traffordon ikszelt egymással a Manchester United és a Liverpool, ezzel Szoboszlai Dominik csapata elvesztette első helyét a bajnokságban. A legfrissebb Ziccerben a minden korábbinál élesebb angol bajnoki versenyfutásról, Dárdai Pál botrányos sajtótájékoztatójáról, és Csányi Sándor MLSZ-elnök kijelentéseiről is beszélgettünk. The post Most bukta el a bajnokságot a Liverpool? first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://mandiner.hu/ Sport Bár a sajtó egyre inkább ellensége a magyar klublegendának, a Hertha szurkolói kitartanak mellette.
Mandiner
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Sport Hisztis gyereknek nevezik a Hertha magyar vezetőedzőjét, és ajánlják a klubnak, hogy rúgják ki.
Magyar Nemzet
Forrás: https://liner.hu/ Sport A 18 éves játékos nyáron távozik a Herthától, a következő szezont már a Wolfsburgnál kezdi meg. The post Bundesligában szereplő csapathoz igazolt Dárdai Pál legifjabb fia, bejelentették az érkezését first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport A következő szezontól kötött hosszú távú szerződést...
Fociclub
Forrás: https://infostart.hu/ Sport A következő idénytől a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban jelenleg 14. helyen álló Wolfsburgban folytatja pályafutását Dárdai Bence, a másodosztályú Hertha BSC-t vezetőedzőként irányító Dárdai Pál legkisebb fia.
Infostart
Forrás: https://mandiner.hu/ Sport Dárdai Pál legkisebb fia, a 18 éves Bence hosszú távú szerződést kötött az élvonalbeli klubbal.
Mandiner