Hírkategória - ENSZ
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://index.hu/ Külföld Az ENSZ 2023 végén fejezte be mali békefenntartó misszióját.
Index
Forrás: https://neokohn.hu/ Külföld Támadás érte az Egyesült Államok vezetésével épülő humanitárius kikötőt a Gázai övezet partjainál. A Na szép: Aknavetővel lőtték a terroristák a Gázában épülő humanitárius kikötőt bejegyzés először Neokohn-én jelent meg.
Neokohn
Forrás: https://neokohn.hu/ Külföld Mahmúd Abbász berágott az amerikai ENSZ vétóra. A A Palesztin Hatóság az amerikai kapcsolatok „átgondolásával” fenyegetőzik bejegyzés először Neokohn-én jelent meg.
Neokohn
Forrás: https://neokohn.hu/ Külföld A Biztonsági Tanács 15 tagja közül 12 szavazott a palesztin állam mellett, Svájc és Nagy-Britannia tartózkodott. A Az Egyesült Államok megvétózta a palesztinok ENSZ-tagságát bejegyzés először Neokohn-én jelent meg.
Neokohn
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Az Egyesült Államok vétójával az ENSZ Biztonsági Tanács elutasította a palesztin államiság megadását csütörtökön. Az izraeli külügyminiszter üdvözölte a döntést, mert a palesztin állam elismerésének javaslata a zsidók ellen a holokauszt óta elkövetett legsúlyosabb mészárlás elkövetése után hat hónappal, a terrorizmus megjutalmazását jelentette szerinte.  A New York-i szavazáson az amerikai vétó mellett két tagállam tartózkodott, […] A Az USA vétózott, így nem lesz önálló állama a palesztinoknak bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://neokohn.hu/ Külföld A zsidó állam sem maradt adós a válasszal a nemzetközi sóhivatal bizottságának. A Súlyos vádakkal illette Izraelt az október 7-ét vizsgáló ENSZ-bizottság bejegyzés először Neokohn-én jelent meg.
Neokohn
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld A miniszterelnök videójában bejelentette, hogy kedden Brüsszelbe utazik, ahol az európai vezetőkkel áttekintik a kialakult háborús helyezetet.
Szeretlek MO
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Az a kilátás a Gázai övezet lakosai számára, hogy az izraeli hadsereg offenzívája elől tömegesen Egyiptomba kell menekülniük, egyrészt “kegyetlen dilemma” elé állítaná őket, másrészt végleg lehetetlenné tenné az izraeli-palesztin konfliktus megoldását – jelentette ki pénteken az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának (UNHCR) vezetője. Filippo Grandi közölte: “határozottan meg kell tennünk mindent annak érdekében, hogy elkerüljük a […] A Menekültügyi ENSZ-főbiztos: súlyos konfliktust okozna a gázaiak tömeges menekülése Egyiptomba bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://ng.hu/ Külföld Jane Goodall, világhírű etológus, természetvédő, ENSZ-békenagykövet, a Jane Goodall Intézet alapítója 2024. április 3-án töltötte be 90. életévét. The post Tudtam, hogy ez az utam first appeared on National Geographic.
National Geographic
Forrás: https://www.hazipatika.com/ Külföld Világszerte megugrott a fertőző májgyulladás okozta halálozások száma, jóllehet a diagnosztizált fertőzések száma visszaesett - derül ki az ENSZ Egészségügyi Világszervezetének (WHO) keddi bejelentéséből.
HáziPatika.com
Forrás: https://24.hu/ Külföld Németország visszautasította és alaptalannak nevezte kedden a hágai Nemzetközi Bíróságon (ICJ) Nicaragua vádjait, melyek szerint Berlin pénzügyi és katonai segítséget nyújt Izraelnek, miközben forrásokat von meg a palesztinokat támogató ENSZ-ügynökségtől. The post Németország a Nemzetközi Bíróság előtt visszautasította az Izrael katonai és pénzügyi segítéséről szóló nicaraguai vádakat first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.portfolio.hu/ Külföld Világszerte megugrott a fertőző májgyulladás okozta halálozások száma, jóllehet a diagnosztizált fertőzések száma visszaesett - derül ki az ENSZ Egészségügyi Világszervezetének (WHO) keddi bejelentéséből.
Portfolio
Forrás: https://www.blikk.hu/ Külföld Vádat emeltek az ellen a 75 éves nő ellen, akit szerelmének ígéretével vett rá pénzmosásra egy ismeretlen férfi, magát ENSZ katonának kiadva. A nő akár öt év börtönt is kaphat.
Blikk.hu
Forrás: https://hvg.hu/ Külföld Az ENSZ szerint nagyon hamar éhínség törhet ki a Gázai övezet északi részén.
HVG
Forrás: https://telex.hu/ Belföld A nő 30 millió forint bűncselekményből származó pénzt fogadott a bankszámláira, és a nyomozók többszöri figyelmeztetésére sem állt le.
telex
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Külföld Az ENSZ atomenergia-felügyeleti ügynöksége is megszólalt a hétvégi támadások kapcsán.
Magyar Nemzet
Forrás: https://24.hu/ Külföld Nicaragua felszólította az ENSZ legfelsőbb bíróságát, hogy tegyen intézkedéseket annak érdekében, hogy Németország ne szállíthasson tovább Izraelnek katonai és egyéb segélyeket, mert – érvelésük szerint – a németek ezzel hozzájárulnak ahhoz a népirtáshoz és a nemzetközi humanitárius jog megsértéséhez, amit Izrael követ el palesztin területeken a Hamásszal vívott háborúja során – írja a Guardian. The post A németeket is bepanaszolták az ENSZ-nél a közel-keleti harcok miatt first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.szabadeuropa.hu/ Külföld Hétfőn megkezdődött az előzetes meghallgatás az ENSZ legfelsőbb bíróságán abban az ügyben, amely az Izraelnek nyújtott német katonai és egyéb segélyek beszüntetésére irányul. Az a vád érte Berlint, hogy lehetővé teszi a népirtást és a nemzetközi humanitárius jog megsértését a gázai háborúban.
Szabad Európa - Külföld
Forrás: https://444.hu/ Külföld Nicaragua nyújtatta be az erre vonatkozó keresetet.
444
Forrás: https://telex.hu/ Külföld Hírösszefoglalónk az izraeli-palesztin konfliktusról.
telex
Forrás: https://telex.hu/ Külföld Hétfői összefoglalónk az orosz-ukrán háború eseményeiről.
telex
Forrás: https://www.napi.hu/ Külföld Ukrajna tagadja, hogy megtámadta volna az orosz ellenőrzés alatt álló zaporizzsjai atomerőművet, az ENSZ meggondolatlannak és kockázatosnak nevezte az állítólagos dróncsapást. Az ukrajnai ... ...
Napi.hu
Forrás: https://168.hu/ Külföld Az ukrán Zaporizzsja erőmű elleni dróntámadás megnövelte a „nagy nukleáris baleset” kockázatát, erre figyelmeztetett az ENSZ atomfelügyelő szervezete, az ENSZ Nemzetközi Atomenergia-ügynöksége (NAÜ).
168
Forrás: https://24.hu/ Külföld Vasárnap az orosz ellenőrzés alatt álló zaporizzsjai atomerőmű közölte, hogy az ukrán fegyveres erők drónnal intéztek támadást a létesítmény hatodik blokkjának kupolája ellen. The post Önmérsékletre szólított fel az ENSZ atomfelügyelete a zaporizzsjai dróncsapás után first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Élő közvetítésünk az orosz-ukrán háborúról. The post A dróncsapás miatt megnőtt az atomerőmű baleset kockázata Zaporizzsjában, álltja az ENSZ atomügyi szervezete first appeared on 24.hu.
24.hu