Hírkategória - Kapás Boglárka
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Sport Milák Kristófot csak egyetlen számban lehetett megfogni az idei országos bajnokságon. The post Milák behúzta az ötödik aranyérmét, Burián Katalin olimpiai szintet úszott, Telegdy Ádám egyéni csúcsot úszott first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Győzelemmel fejezte be pályafutása utolsó országos bajnokságát az úszó Kapás Boglárka, aki a Duna Arénában pénteken 800 méter gyorson diadalmaskodott.
Sport365
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Sport Különös fotót találtunk az idén visszavonuló bajnoknőről.
BorsOnline
Forrás: https://mandiner.hu/ Sport „Nagyon szerencsés vagyok veletek!” – fogalmazott az úszónő.
Mandiner
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Sport Kapás Boglárka végre megúszta az olimpiai szintidőt, már biztosan ott lehet Párizsban.
Magyar Nemzet
Forrás: https://hirklikk.hu/ Sport Senánszky és Telgedy is közel volt az olimpiai szinthez úszó országos bajnokság szerdai versenynapján.
HírKlikk
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Milák Kristóf a parton továbbra sem nyilatkozott senkinek, azonban a medencében sziporkázott az országos bajnokság szerdai napján is.
Sport365
Forrás: https://index.hu/ Sport Kapás Boglárka a közönség hőse, megvan az olimpiai szint.
Index
Forrás: https://nepszava.hu/ Sport "A pályafutásom során sohasem kellett még ilyen sokáig kergetnem az olimpiai szintidőt." (Sport)
Népszava
Forrás: https://24.hu/ Sport Ötödik olimpiájára készülhet. The post Kapás Boglárka olimpiai kvótát is szerzett az ob-arany mellé first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport Az éppen a döntőjére készülő Telegdy Ádámra is hatással volt a felesége eredménye.
Origo
Forrás: https://24.hu/ Sport Két magyar úszó mellett egy olasz versenyző előzte meg, de így is ő az ország harmadik legjobbja. The post Hosszú Katinka bronzérmet szerzett az országos bajnokságon first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://mandiner.hu/ Sport Sebestyén Dalma országos bajnok, a második helyen Kapás Boglárka ért célba.
Mandiner
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Sport Az olimpiával lenne tökéletes a világbajnok kiválóság utolsó éve.
BorsOnline
Forrás: https://infostart.hu/ Sport Pályafutása utolsó évének alakulásától függetlenül is elégedett a versenysportban elért eredményeivel Kapás Boglárka. Az olimpiai bronzérmes, világ- és Európa-bajnok úszó az InfoRádióban elmondta: bízik benne, hogy ott lehet majd a párizsi ötkarikás játékokon, és reményei szerint a kedden kezdődő budapesti országos bajnokságon teljesíteni tudja az ehhez szükséges szintidőt.
Infostart
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport Még az olimpiai döntők előtt is segítenek a dalai.
Origo
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Sport Még az olimpiai döntők előtt is segítenek a dalok.
BorsOnline
Forrás: https://infostart.hu/ Sport A meleg égövi edzőtáborozás után ismét itthon készülnek a magyar úszóválogatott tagjai a jövő heti, budapesti országos bajnokságra. Virth Balázs tanítványai – köztük Kapás Boglárka és Milák Kristóf is – a március nagy részét Tenerifén töltötték. Az UTE edzője azt mondta az InfoRádióban, hogy Kapás Boglárka és Zombori Gábor is kiemelkedő teljesítményt nyújtott a Kanári-szigeteken.
Infostart
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Sport Alig több mint három hónap van hátra a 2024. évi nyári olimpiai játékokig, melyeknek a francia főváros, Párizs ad otthont. Jövő héten kezdődik az Úszó Országos Bajnokság, amely eldöntheti, hogy Telegdy-Kapás Boglárka és Telegdy Ádám ott lesznek-e a párizsi olimpián.
Femcafe
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Sport A jövőről mesélt.
BorsOnline
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport Külföldről jelentkezett be a világbajnok úszó.
Origo
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Sport Nagyon rosszul kezdődött Kanári-szigeteken az edzőtábor.
BorsOnline
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Sport Örökre beírta magát a magyar úszósport történelemkönyvébe.
BorsOnline
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Sport A világbajnok úszónő komoly bejelentéssel indította az esztendőt.
BorsOnline
Forrás: https://mandiner.hu/ Sport Ötödik helyen zárta a dohai vizes vb-t.
Mandiner