Hírkategória - Úszás
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Sport Kós Hubert követi a sztáredzőt, Bob Bowmant. The post „Hihetetlenül izgatott vagyok” – új fejezetet kezd a világbajnok magyar úszó first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://player.hu/ Sport Bemutatjuk a Playeren Emily Gantriist.
Player.hu
Forrás: https://nlc.hu/ Sport A háromszoros olimpiai bajnok úszónő ma ünnepli a 35. születésnapját. Galériánkkal köszöntjük őt, ahol egy érdekes részletre is figyelmesek lettünk. The post Feltűnt, hogy egyvalami sosem változik Hosszú Katinka fotóin? first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://24.hu/ Sport Persze még nem ezen a nyáron. Interjú a 15 éves tatabányai úszóval, aki ifjúsági sportolóként az áprilisi úszó országos bajnokságon Hosszú Katinkát, Kapás Boglárkát, Jakabos Zsuzsát is lenyomva egy világranglista 5. helyet – és minden bizonnyal olimpiai indulást – érő idővel rúgta be a felnőtt sport ajtaját. The post Jackl Vivien: Nyilván olimpiai bajnok szeretnék lenni first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://index.hu/ Sport Pap Bianka és Adámi Zsanett is remekül versenyzett Portugáliában.
Index
Forrás: https://pestisracok.hu/ Sport Egy újságíró kollégám egyszer, réges-régen nagyon sietett az agglomerációból Budapestre egy reggeli bírósági tárgyalásról tudósítani, ezért a bedugult autópálya vészsávjában próbálta lefaragni kocsival a menetidőt, ám pechjére lemeszelték a rendőrök. Röhögve mesélte, hogy szíve szerint bemondta volna nekik kifogásként, hogy „de hát én újságíró vagyok!”, ezzel kiharcolva magának a társadalmi fontosság mellé járó bánásmódot, de […] A Tényleg fel kellett jelenteni Milák Kristófot? bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Sport 23 kínai úszó lebukott a tokiói olimpia előtt, de a WADA tehetetlennek bizonyult. The post Doppinggal vádolt kínaiak és képmutató amerikaiak feszülnek egymásnak a legújabb úszóbotrányban first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Sport Az országos bajnokságon elért aranyai ellenére Milák Kristóf még messze van a legjobbjától, edzője szerint ezt leginkább a 200 pillangó mutatta meg. The post Milák edzője: Messze vagyunk még attól, ami neki az ideális szint first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://player.hu/ Sport Virth Balázs bízik abban, hogy Milák Kristófnak elég ideje lesz az olimpiáig teljes mértékben felkészülni.
Player.hu
Forrás: https://index.hu/ Sport Virth Balázs határozottan cáfolta a magyar sajtóban megjelenő értesülést.
Index
Forrás: https://24.hu/ Külföld Virth Balázs abban bízik, hogy elég idő lesz az úszó állóképességét pótolni az olimpiáig. Elárulta, Milák Kristóf nem készült Ausztráliában. The post Edzője cáfolta a Milák Kristófról terjedő pletykát first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://index.hu/ Sport A labda az újságírók térfelén, minden attól függ, mennyire áll sarkára a sportsajtó.
Index
Forrás: https://index.hu/ Sport A medencés számokban 33, míg nyílt vízen 8 sportoló képviseli színeinket, Hosszú Katinka nem tagja a csapatnak.
Index
Forrás: https://24.hu/ Sport Kós Hubert szintén nem utazik Szerbiába, de róla előre lehetett tudni, hogy kimarad. The post Nem került be az Európa-bajnoki keretbe Hosszú Katinka first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Sport Legutóbbi versenyén 100 m gyorson, 100 m pillangón és 100 m háton is egyéni csúcsot úszott, ráadásul utóbbi egyben országos rekord is volt. The post Kós Hubert az olimpiai bajnokkal holtversenyben nyert versenyről: Ez egy olyan pillanat volt, ami az egész úszókarrierem során megmarad majd first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://index.hu/ Sport Felkészültség és forma alapján kétségtelen, Párizs előtt három hónappal ő a legjobb magyar.
Index
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Kós Hubert 100 méter háton saját országos csúcsát megjavítva győzött a Pro Swim-sorozat San Antonióban zajló állomásán.
Sport365
Forrás: https://24.hu/ Sport Kós Hubert 100 méter háton saját országos csúcsát megjavítva győzött. The post Még az edzőlegenda is mosolygott a magyar úszó csúcsdöntését látva first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://player.hu/ Sport Végre az is kiderült, hogy nemcsak pedagógiailag és emberileg van hatalmas deficit az úszósportban, hanem szakmailag is. A szűk látókörű, korlátolt, mindenféle innovációtól mentes és fejlődésre nem hajlandó szakembergárda temette Milákot, aki most feltartott középső ujjal sétálgat a medencepartján.
Player.hu
Forrás: https://index.hu/ Sport A számok beszédesek, az edzéselméleti könyvek megmenekültek.
Index
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Kós Hubert az olimpiai bajnok, világcsúcstartó Caeleb Dressellel holtversenyben nyerte a 100 méteres pillangóúszást a Tyr Pro Swim-sorozat San Antonióban zajló állomásán.
Sport365
Forrás: https://index.hu/ Sport A magyar világbajnok egyszerre csapott célba az olimpiai bajnok Caeleb Dressellel.
Index
Forrás: https://24.hu/ Sport A világcsúcstartó Caeleb Dressellel holtversenyben nyert egy San Antonio-i versenyen. The post Kós Hubert óriásit úszott, ezzel Milák Kristóf elé került 100 pillangón first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://player.hu/ Sport Milák a világ idei harmadik legjobb idejével nyert 100 méter pillangón, a kapitány, aki eddig temette, most egyedi útról beszél.
Player.hu
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Sós Csaba szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.
Sport365