Hírkategória - Gattyán György
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Belföld Nem mindenki jön ki olyan jól a pénzszórásból, mint a mobilfoxos srácok. Az esetek többségében nem ússzák meg a letartóztatást a dobálók, viszont a budapesti esettel ellentétben a sérülés sem jellemző. Az amerikai rapperek között nagyítóval kell keresni azokat, akik még soha nem árasztottak el bankjegyekkel a környezetüket. The post Pénzszórás: nálunk profi marketinghúzás, máshol börtön jár érte first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Nemzetközi tapasztalattal rendelkező, szakértőkből álló EP-listával indul a Megoldás Mozgalom (MEMO) a június 9-i választásokon – áll a párt szombati közleményében. Az Index cikke szerint Gattyán György által alapított Megoldás Mozgalom megméretteti magát az idei önkormányzati- és európai parlamenti választásokon június 9-én. Mint írták, a párt célja, hogy a jövőben kizárólag olyan emberek képviseljék Magyarországot […] A Gattyán György MEMO pártja is indul a választásokon bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Belföld Ez az egyik legfényűzőbb ingatlan a környéken. The post Eladó Gattyán György Andrássy úti palotája first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://444.hu/ Belföld Többek között a frisshirek.hu olvasottságát és Youtube-nézettségét kell növelnie.
444
Forrás: https://24.hu/ Belföld Oknyomozó csapatával korrupt politikusokat akar leleplezni. The post Havas Henrik vezeti Gattyán György médiacégét first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld A legendás tévés egy oknyomozó újságírói csoportot is felállít majd, amellyel politikai és gazdasági korrupciós ügyeket tárnának fel.
Szeretlek MO
Forrás: https://nlc.hu/ Belföld Nem a klasszikus nyugdíjasok életét éli. The post Milliárdossal állt össze Havas Henrik first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://mfor.hu/ Belföld Vona Gábortól Gattyán Györgyig nagyon sokan alapítottak új pártot az elmúlt években, de csak szerény sikereket tudtak elérni. Magyar Péter is beállt a sorba.
Mfor
Forrás: https://444.hu/ Belföld Több ajánlóíven nem a név tulajdonosai írtak alá.
444
Forrás: https://24.hu/ Belföld Váratlanul kiürítették a budapesti központjukat. The post Elköltözik a Kodolányi János Egyetem, majd megmondják hova first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Saját listát indít a Megoldás Mozgalom. The post Gattyán György pártja is indul az EP-választáson first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://index.hu/ Belföld Nem várt helyen tért vissza a Perjés Zoltán.
Index
Forrás: https://nuus.hu/ Belföld A bűnszervezet több feltételezett tagját sikerült azonosítaniuk a nyomozóknak, sőt, őrizetbe vételekre is sor került.
Nuus
Forrás: https://168.hu/ Belföld Internetes csalóknak sikerült kijátszania Gattyán Györgyöt, Magyarország negyedik leggazdagabb emberét.
168
Forrás: https://nepszava.hu/ Belföld Több gyanúsítottat már elfogott a rendőrség, de még tart a nyomozás. (Bűnügy-baleset)
Népszava
Forrás: https://www.agrariumonline.hu/ Belföld Csalás áldozata lett Gattyán György! A milliárdos üzletember számlájához internetes hackerek jutottak hozzá és leemeltek róla 50 millió forintot - írja a Blikk.
Hír TV
Forrás: https://liner.hu/ Belföld Miután észlelték az esetet, feljelentést tettek a rendőrségen. Pénzmosás alapos gyanújával indult nyomozás.
Liner.hu
Forrás: https://nlc.hu/ Belföld Hackerek fértek hozzá a számlájához és komoly összeget emeltek le róla. The post 50 milliót nyúlt le Gattyán Györgytől egy netes bűnbanda, csalás áldozata lett a milliárdos üzletember first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://www.napi.hu/ Belföld Rendőrségi eljárás indult több személy ellen, akik közel 50 milliót húztak le az üzletember bankszámlájáról. A nyomozás a Blikk információi szerint lassan fél éve kezdődött el, ... ...
Napi.hu
Forrás: https://mandiner.hu/ Belföld Egy bűnbanda 50 millió forintot lopott tőle.
Mandiner
Forrás: https://mfor.hu/ Belföld Ötvenmillió forintot loptak internetes csalók Gattyán Györgytől, akit internetes vállalkozásai tettek Magyarország egyik leggazdagabb emberévé.
Mfor
Forrás: https://index.hu/ Belföld Azonnal nyomozás indult az ügyben.
Index
Forrás: https://24.hu/ Belföld Gattyán bankkártyájának adatait egy internetes vásárlás során szerezhették meg a bűnözők. The post Blikk: 50 millió forintot loptak el Gattyán Györgytől internetes csalók first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://444.hu/ Belföld Egy netes vásárlás alatt szerezhették meg az adatait.
444
Forrás: https://telex.hu/ Belföld Egy internetes vásárlás után jutottak hozzá a bankszámlája adataihoz, a rendőrség pénzmosás gyanúja miatt nyomoz az ukrán-magyar bűnszervezet ellen.
telex