Hírkategória - Gyurcsány Ferenc
Hírek a mai napon: 1 db
Forrás: https://24.hu/ Belföld Gyurcsány úgy látja, hogy Magyar közszereplései épp úgy gőgről, kizárólagos hitről, megbélyegzésről, indulatkeltésről szólnak, mint ahogy a hasonlóan fellépő kormánypártoké is. The post Gyurcsány Ferenc szerint Magyar Péter pártja nem titkoltan a Fidesz-kormány politikájával ért egyet first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Péntek este megjelent a Nemzeti Választási Iroda oldalán a DK, az MSZP és Párbeszéd közös fővárosi listája. A 69 nevet tartalmazó lista első helyén Karácsony Gergely főpolgármester, a Párbeszéd elnökségi tagja található; akit a második helyen a XVIII. kerület DK-s polgármestere, Szaniszló Sándor követ. A lista harmadik helyezettje a főváros MSZP-s alpolgármestere, Tüttő Kata; a […] A Megjelent a fővárosi Gyurcsány-lista bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://444.hu/ Belföld Hatvanezer, haha. Félmillió!
444
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Kapaszkodjanak meg, Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP-listavezetője  nagyon büszke arra, hogy sikerült “kicsivel több mint hatvanezer ajánlást” gyűjteniük, amiért még “a legkisebb falvakba és a legnépesebb fővárosi kerületekbe is” elmentek az aktivisták. Gyurcsányné szerint mindez arra is rávilágít: az övék a legerősebb ellenzéki lista, a kicsivel több, mint hatvanezer aláírással a zsebükben pedig már […] A Örülnek Gyurcsányék: találtak 60 ezer embert, akik támogatják a DK-MSZP-Párbeszéd jelöltjeit bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Gyurcsány Ferenc kifejtette álláspontját a jelenlegi politikai helyzetről, a Demokratikus Koalíció elnöke Magyar Péter nevét nem említette, de új fejleményként írt egy olyan erőről, amely az ellenzéki oldalon ér el támogatást, és amelynek szerinte a „közszereplései éppúgy gőgről, kizárólagos hitről, megbélyegzésről, indulatkeltésről szólnak, mint ahogy a hasonlóan fellépő kormánypártoké is”, írta meg az Index. „Mi […] A Gyurcsány szerint Magyar Péter a Fidesz politikájával ért egyet, közszereplései pedig “az indulatkeltésről” szólnak bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A Gyurcsány–Bajnai-korszak egyik legsokoldalúbb megoldóemberére is központi fontosságú pozíciókat bíztak a Karácsony Gergely vezette Városházán. A jelenleg a Budapesti Közlekedési Központ Zrt. (BKK) igazgatóságában ülő politikus korábban egyebek mellett volt a Gyurcsány-kabinet pénzügyminisztere, a kormányzati közigazgatás összehangolásáért felelős tárca nélküli minisztere, majd igazságügyi és rendészeti minisztere is. Nem meglepő, hogy a 2010 előtti baloldal számos […] A Gyurcsány egyik megoldóemberét ültette fontos pozícióba Karácsony Gergely bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A Demokratikus Koalíció szerint az incidens az “Orbán-rendszer” felelőssége. Április 28-án, vasárnap Jászapátiban egy férfi a nyílt utcán rátámadt az éppen ajánlásokat gyűjtő, DK-s önkormányzati képviselőjelöltre, Ungvári Istvánra. Az ellenzéki politikust már napok óta fenyegetették, ami végül odáig fajult, hogy támadója ököllel olyan erővel mért ütést a képviselőjelölt fejére, hogy mentőknek kellett őt kórházba szállítani […] A Megvertek egy DK-s önkormányzati képviselőjelöltet ajánlásgyűjtés közben bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Mint kiderült, Tordai Csaba korábban Gyurcsány Ferencnek is falazhatott, amikor a Miniszterelnöki Hivatal üres papírokat adott ki a 2006-os zavargások idején tartott kormányülések összefoglalói gyanánt. Karácsony bizalmi embere a kormányváltás utáni években Bajnai Gordon egykori miniszterelnök projektjeiben tevékenykedett a baloldal ügyének előmozdításán, legutóbb pedig a főpogármester mozgalmának a „mikroadomány”-ügye kapcsán került a NAV célkeresztjébe Gyurcsány […] A Nem esett messze a Csaba a fájától – Gyurcsánynak is falazhatott korábban Karácsony főtanácsadója bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A Demokratikus Koalíció elnöke szerint a Magyar Péter jelenség többet árt ellenzéki oldalon, mint kormányoldalon. Gyurcsány Ferenc úgy látja, hogy ez részben azért is van, mert Magyar hajlandó elfogadni a Fidesz világát, amennyiben nem Orbán Viktor a vezető. Akkor csalódás érte a választókat a 2022-es ellenzéki vereség után, hogy a kegyelmi botrány okozta instabilitásig nem […] A Gyurcsány szerint Magyar Péter nem árt a DK-nak, de alapvetően rosszat tesz az ellenzéknek bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://444.hu/ Belföld Válaszolta arra a kérdésre, hogy nem kellett-e volna 2006-ban az őszödi beszéd eseményei után lemondania, vagy most hátralépnie, ha már a Fidesz láthatóan az ő nevével operál, ha politikai ellenfeleit akarja „lemészárolni”.
444
Forrás: https://24.hu/ Belföld A DK elnöke politológushallgatók előtt fejtegette a Magyar Péter jelenséget. The post Gyurcsány Ferenc szerint Magyar Péter többet árt az ellenzéknek, mint a kormánynak, és a legkevésbé a DK-nak okoz kihívást first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A mélységek hete áll ismét mögöttünk, hiszen a DK-s Molnár Csaba odáig süllyedt amúgy sem túl magas pozíciójából, hogy közösségi oldalán szavaztatott arról, hogy Orbán Viktor demokrata hős, vagy egy g*ci. Ehhez még hozzá is szólt, hogy szerinte az utóbbi. A Gyurcsány-szektától semmi sem meglepő, azonban azok, akik magukat a legeurópaibb pártnak nevezik, ismét csak […] A A Momentum szerint összeomlóban a kormány, és ez az ő pártjuk érdeme – Karanténvlog bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A Fidesz kommunikációs igazgatója Gyurcsány Ferenc legutóbbi Facebook bejegyzésére reagált, melyben a DK elnöke  azt állítja hogy a Fidesz vezetői nem mernek találkozni az emberekkel. Menczer Tamás Facebookra feltöltött videójában felteszi a kérdést, hogy ki volt az aki 2006. október 23-án, a forradalom és szabadságharc 50. évfordulóján kordonok és rendőrök mögé bújt és kizárta az […] A Menczer Tamás: Gyurcsány Ferenc hírt adott magáról bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Belföld Magyar Péter országot járt a héten, Orbán Viktor berúgta titkos kampányát, és az első közvéleménykutatások is megérkeztek a Tisza párt erősödéséről. Meddig a baloldal belügye Magyar Péter? Hogyan élheti túl az ellenzék a választásokat? Vonzó ajánlat-e a gyurcsánytalanítás a budapestieknek? Bánszegi Rebeka, Kerner Zsolt és Nagy Gergely Miklós az eheti Háromharmadban. The post Magyar Péter lenne Orbán Viktor jéghegye? first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Gyurcsányék soha nem támogatták a gyermekek védelmét, szabadon hagyták a pedofilokat is – reagált közleményben a Fidesz Arató Gergely szerdai, gyermekvédelmi javaslataival kapcsolatos nyilatkozatára. A kormánypárt azt írta, Gyurcsányék idején 81 pedofil volt börtönben, ma 663, a Fidesz kormányzása óta tehát a börtönben lévő pedofilok száma nyolcszorosára nőtt! A Gyurcsány vezette baloldal a gyermekeket védő […] A Reagált a Fidesz Arató Gergely szürreális sajtótájékoztatójára bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Az újságírói pályám egyik legnagyobb tanulsága, hogy nem szabad belemenni olyan fogadásba, melynek tétje, hogy a vesztes DK-s sajtótájékoztatót kell nézzen. Sokadik vereségem ára ezúttal Arató Gergely online felszólalásának megtekintése volt, de reményeim szerint ha Arató szertelen, szürreális szövegelése nem is túl szórakoztató, talán Önök értékelik majd a beszámolómat szenvedéseimről. Mikor pár hete én voltam […] A “Az úgy nem jó, ahogy mi akarjuk jó, de amúgy is előrehozott választást!444!” – Megnéztük Arató Gergely szürreális sajtótájékoztatóját bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A 2022-es országgyűlési választás óta felgyorsult a folyamat, amivel a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció bekebelezi és az uralma alá hajtja a többi baloldali pártot – írj a Magyar Nemzet. A lap szerint ennek legutóbbi állomása volt, amikor választási szövetséget kötöttek az MSZP-vel és a Párbeszéddel, ám a megállapodás a DK számára a legelőnyösebb. Eközben […] A Így kebelezi be Gyurcsány a teljes baloldalt bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://444.hu/ Belföld A Fidesz alelnöke szerint lényegtelen, hányan lesznek Magyar debreceni tüntetésén, mert tuskóság anyák napján kampányolni.
444
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Szentkirályi Alexandra elsőként gyűjtötte össze a főpolgármester jelöltséghez szükséges aláírásokat. Mindezek után Hidvéghi Balázs Facebook-oldalán közölte: folytatjuk a kampányolás! A politikus közösségi oldalán ismertette, hogy aprilis 22-én, hétfőn – azaz ma – indulnak a közterületi és online hirdetések. A standoknál pedig személyesen is várnak mindenkit városszerte. Hiszünk a személyes találkozások fontosságában, és a következő hetekben […] A Hidvéghi Balázs: Gyurcsány és Karácsony, nem érdemelnek még egy esélyt bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A DK sajtóosztályának „Nyugati Fény” néven futó alegységének nyilatkozott Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció EP-listavezetője. Mindez annyiban érdekes fejlemény, hogy Magyar Péter színrelépése óta Gyurcsányné látványosan kerülte a nyilvánosságot– ebbe a sormintába még éppen beleillik a Nyugati Fénynek adott interjú is–, azonban most ismét a magyar közéletről alkotott vízióinak immáron közismerten rémisztő tárházába engedett újabb […] A Dobrev ismét befogadta Karácsonyt a Gyurcsány-körbe, majd meghirdette, hogy legyünk kisebbek, mint valaha bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Belföld Gyurcsány a hadakozás oka. Az Orbán-kormány volt szóvivője szerint a kormánnyal nem lehet hadakozni.  The post Szentkirályi Alexandra: Fejétől bűzlik a hal first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Gyurcsány Ferenc a Facebookon közzétette a kampánynyitót követő DK-kongresszus rövidített videóját, amelyben többek között azt ígéri, hogy – mint egyetlen erős, meghatározó politikai erő – szolidáris, szabad, nyugatos világ részeként tartja fenn Magyarországot.  Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke és frakcióvezetője a múlt heti kampánynyitót megelőző kongresszuson mondott – eddig nem nyilvános – beszédét tette […] A Gyurcsány Ferenc olyan Magyarországot teremtene, ami szemben áll a jelenlegi keresztény-konzervatív eszménnyel bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld Az Európai Bizottság elnöke egy csengővel jelez a pincérként megjelenő ellenzéki politikusnak. A Brüsszel szóba pedig egy dollárjelet szerkesztettek.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld Sás Péter eredetileg függetlenként indult volna a mezőhegyesi polgármesteri székért, de lehet, hogy inkább mégis a TISZA Pártot választja.
Szeretlek MO
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Ím e még egy gyanús történet az ellenzéki körökből, amit az Origo tárt fel: a közvélemény értetlenül fogadta, hogy Déri Tibor már két évvel ezelőtt bejelentette, hogy nem indul újra polgármester-jelöltnek a 2024-es önkormányzati választáson, majd nem sokkal ezután az is kiderült, hogy alpolgármestere, Trippon Norbert viszont ringbe száll a polgármesteri székért. Az Origo utánajárt, […] A Házcserével vehették rá Déri Tibort a visszalépésre polgármester-jelöltségtől bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok