Hírkategória - Jégkorong
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Sport Két büntető kihagyása is belefért. The post Öt percnyi emberelőny alatt nem talált be a hokiválogatott, aztán mégis megszórta ellenfelét a vébén first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://index.hu/ Sport A csapatkapitány Erdély Csanád két góllal zárt és két büntetőt hibázott a dél-koreaiak ellen.
Index
Forrás: https://sport365.hu/ Sport A magyar jégkorong-válogatott remek játékkal, 6-2-re győzte le a dél-koreai csapatot a bolzanói divízió I/A-világbajnokság keddi játéknapján, így két forduló után százszázalékos.
Sport365
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Utolsóként az előző idényben döntős svéd Skelleftea AIK együttese biztosította helyét a jégkorong Bajnokok Ligája 2024/25-ös szezonjában, amelyben szerepel majd a Hydro Fehérvár AV19 is.
Sport365
Forrás: https://index.hu/ Sport Május hetedikén a sportág újkori történetében hetedszer fogadjuk a feltalálókat.
Index
Forrás: https://index.hu/ Sport Lassan hokipápa lesz Pat Cortinából.
Index
Forrás: https://24.hu/ Sport A válogatott Japán ellen 3-1-re nyert a divízió I/A-vb nyitányán. The post Hajrában ütött üres kapus gól is kellett a megnyugtató magyar hokigyőzelemhez first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://sport365.hu/ Sport A japánok elleni 3-1-es győzelemmel kezdte meg szereplését a magyar férfi jégkorong-válogatott a bolzanói divízió I/A-világbajnokságon vasárnap.
Sport365
Forrás: https://index.hu/ Sport Japán legyőzése után Dél-Korea ellen jön a folytatás.
Index
Forrás: https://24.hu/ Sport Kiss Roland kilenc napja sérült meg, de fájdalomcsillapítóval is vállalja a világbajnokságot. The post „Ha ütköznek velem, akkor fájhat, de ezt tűrni kell” – a hokivébért mindent elvisel a magyar védő first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://index.hu/ Sport Az utolsó Koreai Köztársaság viszont búcsúzott.
Index
Forrás: https://24.hu/ Sport A magyar női jégkorong-válogatott visszajutott az elitbe, mivel 2-1-re legyőzte Franciaországot a klagenfurti divízió I/A-világbajnokság szombati, utolsó fordulójában. The post Magyar csoda a jégen: hátrányból fordítva jutott világelitbe a női válogatott first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Sport Álomszerűen kezdte a meccset a magyar válogatott, de az első harmad végén jött a rövidzárlat, a büntetőket pedig az osztrákok lőtték jobban. De még nincs semmi veszve. The post Kikapott, de így is a világelitbe jutásért játszik a női hokiválogatott first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://index.hu/ Sport Pat Cortina leányaira sorsdöntő mérkőzés vár szombaton Franciaország ellen.
Index
Forrás: https://index.hu/ Sport A rutinos szakember tudja, hogy kell a sztárokból győztes csapatot gyúrni.
Index
Forrás: https://index.hu/ Sport Játékosainknak lehetőségük lesz magasabb szinten tapasztalatot szerezniük.
Index
Forrás: https://24.hu/ Sport Dániából tér vissza. The post Visszatér Fehérvárra a magyar válogatott csatára first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://index.hu/ Sport Pat Cortina csapata egy pontra volt jó Norvégia ellen. Folytatás pénteken a házigazdákkal.
Index
Forrás: https://24.hu/ Sport Háttal volt az ellenfélnek, mégis védeni tudott. Még a saját csapattársát is sokkolta vele. The post A kétségbeesés hozta ki az őrületes bravúrt a kapusból first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://index.hu/ Sport Don MacAdam együttese az utolsó felkészülési összecsapását vívta a házigazda ellen.
Index
Forrás: https://index.hu/ Sport Senki nem akart hinni a szemének a pályán, a lelátón és a kispadon.
Index
Forrás: https://index.hu/ Sport Egy védőtől és két támadótól vettek búcsút.
Index
Forrás: https://index.hu/ Sport Őrületes sztárparádé várható.
Index
Forrás: https://24.hu/ Sport Folytatás szerdán a norvégok ellen. The post Második vb-meccsét is kapott gól nélkül hozta le a női hokiválogatott first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://index.hu/ Sport Dél-Korea után Hollandia ellen sem kaptunk gólt.
Index