Hírkategória - Megyék
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://www.hellovidek.hu/ Belföld Huszonnégy órás versfolyammal ünnepli a költészet napját a Békéscsabai Jókai Színház. Békés megyében több kulturális intézmény is készül programokkal az ünnepre. A Békéscsabai Jókai Színház Művész Kávéházában április 10-én 10 órától másnap délelőtt 10 óráig a lírát éltetik művészek, ismert közéleti szereplők és mindazok, akik a költészet ügyét a szívükön viselik.
HelloVidék
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld A politikus szabályosan felszántja a Viharsarkot: három nap alatt 13 településre látogat el csapatával. A munkaidő ellenére is sokan várták Sarkadon.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld A TISZA Párt politikusa beugrott az egykori lelkész felmenője sírjához a helyi temetőbe, ha már éppen Békésben járt.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld A TISZA Párt politikusa beugrott az egykori lelkész felmenője sírjához a helyi temetőbe, ha már éppen Békésben járt.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld A politikus országjárásának első állomásáról az egyik résztvevő szerint a többség úgy ment haza, hogy meggyőzte őket Magyar Péter.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld A TISZA Párt alelnöke jellemzően a korábbi jelszavakat és mondanivalókat ismételte el országjárása első állomásán.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld „Elmegyünk a legnagyobb és a legkisebb településekre is. A részletes programmal hamarosan jelentkezünk” - írta a posztban Magyar.
Szeretlek MO
Forrás: https://hvg.hu/ Belföld Az Újítsuk Meg Pusztaottlakát Mozgalom tagjaként száll harcba a polgármesteri tisztségért a Békés megyei faluban.
HVG
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Belföld Az új gyártócsarnok alapkövét a napokban rakták le.
Magyar Nemzet
Forrás: https://mfor.hu/ Belföld Letették pénteken a kompozit repülőgépeket gyártó Magnus Aircraft Zrt. új gyártócsarnokának alapkövét, a létesítmény a cég hatmilliárd forintos fejlesztési projektjének részeként épül meg.
Mfor
Forrás: https://hvg.hu/ Belföld A 29 éves férfi egy online játékban ismerkedett meg a kisfiúval.
HVG
Forrás: https://24.hu/ Belföld Loós Panna fotói bepillantást adnak a kismórágyi család mindennapjaiba. The post Így gondozza a 91 éves Béla bácsi a demens feleségét, Máriát first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Belföld Kólás üveggel ütötte agyon kegyetlen gyilkosa a boltból hazafelé tartó nyolcéves Évát, akinek a holttestével még fajtalankodott is. A perverz gyerekgyilkost halálra ítélték a fél évszázaddal ezelőtti tettéért: Nyéki Oszkár volt az utolsó olyan magyarországi kivégzett, akit Baranya megyében elkövetett bűncselekményekért akasztottak fel.
Blikk.hu
Forrás: https://nlc.hu/ Belföld A 900 lelket számláló falu eközben 100 millió adósságot halmozott fel, már arra sem maradt pénz, hogy az óvodások és kisiskolások ebédet kapjanak, szociális alapon járó tűzifát sem osztanak. The post 74 millió forintot utalt át magának a falu pénzéből a versendi polgármester, de csak azután kellett mennie, hogy az ügyéről írt a sajtó first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://telex.hu/ Belföld J. Gábor meghallgatásával folytatódott a korrupcióval vádolt Simonka György volt Békés megyei fideszes országgyűlési képviselő büntetőpere.
telex
Forrás: https://24.hu/ Belföld A korrupcióval vádolt volt fideszes képviselő büntetőperében egy fontos tanú lépett színre, aki elmondta, hogyan működött a túlárazás és az uniós pénzek megszerzése Simonka György irányításával. The post „Nem volt szokás az alattvalói környezetben ellentmondani egy országgyűlési képviselőnek” – mondta a Simonka-per tanúja first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://liner.hu/ Belföld A számlaügyintézéstől, a fogyasztási hitel igénylésén, a megtakarítások kezelésén át a biztosításkötés is elérhető lesz. The post Mozgó bankfiókot nyitott az egyik hazai bank több Békés megyei településen first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://agroforum.hu/ Belföld 10 állásos, összesen 1000 m2-es szerelőcsarnokot avatott fel az Agro-Tipp Kft. Tolnán, meglévő telephelye mellett. A több mint 10 nagy traktor vagy kombájn egyidejű karbantartására, szervizelésére is alkalmas csarnok az évek óta egyre növekvő szervizigény kiszolgálására épült. The post Új szerelőcsarnokot avatott az Agro-Tipp Kft. – Elkészült Tolna megye legnagyobb mezőgazdasági szervize appeared first on Agrofórum Online.
Agrofórum
Forrás: https://www.hellovidek.hu/ Belföld Bűncselekmény áldozata lett egy 68 éves férfi Szőkéden – közölte a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság szombat este a Police.hu-n.
HelloVidék
Forrás: https://magyarhang.org/ Belföld Heti négy nap, napi három előadás, premierfilmek: filmszínházélvezet plázahangulat nélkül Tolna megyében. Riport!
Magyar Hang
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Belföld Megöltek egy 68 éves férfi Szőkéden.
BorsOnline
Forrás: https://infostart.hu/ Belföld A férfi a rendőrség gyanúja szerint két, a felügyeletére bízott tizenéves fiút molesztált szexuálisan.
Infostart
Forrás: https://www.klubradio.hu/ Belföld A 62 éves férfi elleni gyanúsításban szereplő molesztálási esetek két éve történtek, amikor a nevelőotthonban elhelyezett gyerekek még nem töltötték be a 14. életévüket sem. A Gyöngyház Integrált Szociális és Gyermekvédelmi Központ vezetőjét kirúgták.
Klubrádió
Forrás: https://www.hellovidek.hu/ Belföld Egy állami fenntartású gyermekotthon nevelőjét tartóztatta le a rendőrség a múlt pénteken Békésen, miután azzal gyanúsítják, hogy az egyik megyei intézményben molesztálta az ott elhelyezett fiúkat.
HelloVidék
Forrás: https://hvg.hu/ Belföld Szexuális molesztálás gyanúja miatt letartóztattak egy 62 éves gyermekotthoni nevelőt, majd a történteket követően kirúgták a megyei gyermekotthonokat felügyelő szerv igazgatóját.
HVG