Hírkategória - Mindenki Magyarországa Mozgalom
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://telex.hu/ Belföld 35 milliót költöttek csak Bohár Dániel posztjaira, aki legutóbb egészen otromba módon hamisította meg a Márki-Zay Péterrel készített interjúját.
telex
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Átragasztó mester feljelentve! Ahogy ő ragaszt, nem ragaszt úgy senki! Márki-Zay Péter nemcsak ragaszt, ragasztat és ragad is – olvasható a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleményében. A CÖKA közleményében azt írja: a ragasztót nehéz eltávolítani. Úgy tűnik, a plakátot könnyebb. Nehezen tűri, hogy senki földjére vásárolt útlevelet. Konyec – vége a politikai ámokfutásnak. Nem kell […] A A CÖKA feljelentette a plakátokat rongáló Márki-Zay Pétert bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://444.hu/ Belföld „Orbán máig nem számolt el a Sorostól kapott milliókkal.”
444
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Vizsgálatot indít a Szuverenitásvédelmi Hivatal a magyar sajtóban megjelent külföldi finanszírozási kísérlet gyanúját felvető információk alapján. A vizsgálat központjában azok a külföldi körök lesznek, amelyek 2022-ben Márki-Zay Péter kampányát támogathatták, ma pedig új klienst találtak maguknak. A hivatal tájékoztatása szerint, a Magyar Nemzet című lapban csütörtökön napvilágot látott információi alapján indítja meg a vizsgálatot. Mint […] A Külföldi finanszírozási kísérlet gyanúja miatt vizsgálatot indít a Szuverenitásvédelmi Hivatal Márki-Zay támogatói kapcsán bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld A Fidesz új kommunikációs igazgatója szerint „ilyen egy agresszív, nárcisztikus ember”.
Szeretlek MO
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Magyar Péternek azoknak a sértegetése és lenézése fontos, akik nem értenek vele egyet – fogalmazott közösségi oldalára feltöltött videójában Menczer Tamás.  Magyar Péter olyan, mintha – legalábbis politikai értelemben -, mintha Vadai Ágnes és Márki-Zay Péter szerelemgyereke lenne – jelentette ki Menczer Tamás. A politikus szerint Magyar Péter kritizálni, bírálni, lenézni szereti azokat, akik nem […] A Menczer Tamás: Magyar Péter nárcisztikus és kényszeres kommentelő (Videó) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A Tűzfalcsoport szerint a nemzetközi liberális média pont úgy építi Magyart, ahogy azt tette a korábbi balos messiások, nevezetesen Márki-Zay Péter, vagy éppen Karácsony Gergely esetében. Ugyanazok a szerzők, ugyanazokat írjákha meglátnak egy baloldali politikust feltűnni Magyarországon. Elemzésük során találtak olyan cikkeket is, amelyek most Magyar Péterről szinte szóról-szóra úgy számolnak be, ahogy korábban MZP-ről. A […] A Pont úgy építik Magyar Pétert, ahogy anno az előző “messiást”, Márki-Zay Pétert bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Folytatódik Magyar Péter kálváriája a baloldal politikai szereplőivel, akik közül van, aki élből elutasítja, de akad olyan is, aki kergeti szerelmével. Utóbbira példa Márki-Zay Péter, aki hazafias kötelességének érzi akkor is támogatni Varga Judit exét, ha ő ezt nem akarja.  Belédestem mint ló a gödörbe -akár ezt is üzenhette volna a Mindenki Magyarországa Néppárt első […] A Fojtó szerelem: Márki-Zay akkor is támogatja Magyar Pétert, ha ő ezt nem akarja bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Magyar Péter nagyjából úgy hazudozik mint Gyurcsány és teljesen azon a pályán halad, mint Márki-Zay Péter – mondta a PestiSrácok.hu Mi kérdezünk című műsorában Menczer Tamás, a Fidesz új kommunikációs igazgatója. Arra is kitért: nagyon beszédes, hogy Magyar Péter egyetlen mondatot nem mondott még a legsúlyosabb kérdésről, a háborúról. Nyilvánvaló, hogy a megbízóik ezt egyelőre […] A Magyar Péter úgy hazudozik, mint Gyurcsány – mondta Menczer Tamás, a Fidesz új kommunikációs igazgatója a PS-nek bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://infostart.hu/ Belföld Grezsa István orvost jelöli polgármesternek a Fidesz-KDNP Hódmezővásárhelyen.
Infostart
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld Ennél több pénzt csak a 2022-es kampányban szántak üzeneteik átvitelére. A hónap nyertese egyértelműen Bohár Dániel volt, aki egymaga 35 milliót kapott a központból.
Szeretlek MO
Forrás: https://nepszava.hu/ Belföld A korábbi fideszes önkormányzati képviselő 2019-ben függetlenként indult sikertelenül a városban. Most politikai futóbolondnak nevezte a jelenlegi polgármestert. (Belföld)
Népszava
Forrás: https://telex.hu/ Belföld Grezsa István azt mondta, június 9-e népszavazás lesz a városban.
telex
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Belföld Kiderült, ki lesz a kormánypártok hódmezővásárhelyi polgármesterjelöltje.
Magyar Nemzet
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Grezsa István indul a Fidesz-KDNP színeiben polgármesterjelöltként Vásárhelyen – számolt be a promenad.hu. Lázár János a jelöltbemutatón elmondta, hogy egy igazi hazafit ajánlanak polgármesterjelöltnek, aki építeni akar, és nem rombolni, aki mindenkivel szót tud érteni, nem mindenkivel hadakozik. Az építési és közlekedési miniszter az eseményen azt mondta: „2022. április 3-án a magyarok a szemétdombra küldték […] A Bejelentették Márki-Zay Péter ellenfelét, ő lesz a Fidesz polgármesterjelöltje Hódmezővásárhelyen (Videó) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld Az építési és közlekedési miniszter úgy beszélt Magyar Péterről, hogy nem mondta ki teljes nevét. Mindeközben bemutatta Márki-Zay Péter fideszes kihívóját is Hódmezővásárhelyen.
Szeretlek MO
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Magyar Péter úgy hazudik, mint Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke, egykori miniszterelnök és azon az úton megy, mint Márky-Zay Péter korábbi ellenzéki miniszterelnök-jelölt – jelentette ki a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalára feltöltött videóban csütörtökön. Menczer Tamás felidézte, Magyar Péter egy hónappal ezelőtt arra a kérdésre, tervez-e fellépni a politikai porondra, azt nyilatkozta, hogy “szerinte […] A Menczer Tamás: Magyar Péter úgy hazudik, mint Gyurcsány és azon az úton megy, mint Márki-Zay bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Belföld Grezsa István indul Hódmezővásárhelyen a Fidesz színeiben. The post Lázár Jánosék bejelentették, hogy ki lesz Márki-Zay Péter ellenfele Hódmezővásárlelyen first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Belföld Ez nagyon veszélyes, mert Márki-Zay Péter magyar katonákat küldene a háborúba.
Magyar Nemzet
Forrás: https://mandiner.hu/ Belföld Grezsa István címzetes főorvos, magyar politikus mérkőzik meg Márki-Zay Péterrel.
Mandiner
Forrás: https://index.hu/ Belföld Korábban is indult már a tisztségért.
Index
Forrás: https://www.agrariumonline.hu/ Belföld Az MSZP régi kommunikációs guruja is ott volt Magyar Péter tüntetésén. Láng Balázs korábban Márki-Zay Pétert is támogatta
Hír TV
Forrás: https://www.agrariumonline.hu/ Belföld Láng Balázst ölelgeti egy felvételen Magyar Péter. Lángaz MSZP 2019-es kampányának egyik kulcsembere, régi balliberális háttérember.
Hír TV
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Belföld A Blikk felvételén látható, hogy Magyar Péter Láng Balázst, az MSZP 2019-es kampányának egyik kulcsemberét, régi balliberális háttérembert ölelgette a tüntetésén a backstage-ben.
Magyar Nemzet
Forrás: https://mandiner.hu/ Belföld Ugyanazokkal a módszerekkel építik Magyar Péter is, mint az ellenzék bukott miniszterelnök-jelöltjét.
Mandiner