Hírkategória - M7-es autópálya
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Belföld Több kilométeres torlódás Tárnoknál. The post Tömegkarambol az M7-esen first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Közlekedés Illegális bevándorlókat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy olasz kisbuszban az M7-es autópályán – tájékoztatta a NAV kedden az MTI-t. A járműben tizenegy Srí Lanka-i állampolgár utazott, egyikük elmenekült – tartalmazza a közlemény. Mint írták: a járművet az M7-es sztrádán választották ki a járőrök, majd kikísérték egy biztonságos ellenőrzési pontra egy Lepsény […] A Illegális bevándorlókat találtak a pénzügyőrök az M7-es autópályán bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.hellovidek.hu/ Életmód A március 20-án kezdődött országos szintre hozó felújítási munkák miatt 3 benzinkút is zárva van az M7 autópályán.
HelloVidék
Forrás: https://24.hu/ Belföld Jelenleg négy benzinkút is zárva van Budapest irányában. The post Erre figyeljen, aki mostanában az M7-esen szeretne tankolni first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://index.hu/ Belföld A forgalmat az M1-es sztrádára terelik.
Index
Forrás: https://24.hu/ Belföld A 14-es kilométernél történt a malőr. The post Leszakadt vezeték miatt lezárták az M7-es kivezető szakaszát first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Közlekedés A rendőrök megkezdték a forgalomnak az M1-es autópályára való terelését az M7-es autópálya Budapestről kifelé vezető oldalán, miután a 14-es kilométerszelvényben egy magasfeszültségű kábelt kell helyreállítani.
Blikk.hu
Forrás: https://telex.hu/ Belföld A forgalmat az M1-es autópálya felé terelik.
telex
Forrás: https://hirklikk.hu/ Szórakozás Véget ért a Kőröshegyi völgyhíd próbaemelése, az M7-es autópálya mindkét oldala újra járható a 113-as és a 125-ös kilométer között – írta az Útinform szombat délelőtt a honlapján.
HírKlikk
Forrás: https://24.hu/ Belföld Egy hátsó-kamerafelvételt, amin egy másik perspektívából is látható az eset. The post Újabb videót tettek közzé a hétfői M7-es tömegbalesetről first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Technika Egymás után két szombaton is lezárás várható az M7-es autópálya balatoni szakaszán. The post Órákra le fogják zárni az M7-es autópályát first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.napi.hu/ Közlekedés Már járható az M7-es autópálya somogyi szakasza, ahol hétfőn késő délután nyolc gépjármű ütközött össze Balatonboglár térségében, ezért a sztráda Budapestre vezető szakaszát lezárták. ... ...
Napi.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Közlekedés Összeütközött nyolc gépjármű az M7-es autópályán Balatonboglár térségében hétfőn késő délután, a sztráda Budapestre vezető szakaszát lezárták – közölte a Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján. Azt írták: a baleset az autópálya 141-es kilométerénél történt. Óvári Timót, az igazgatóság helyettes szóvivője az MTI megkeresésére beszámolt arról, hogy a műszaki mentést a siófoki hivatásos és a […] A Hatalmas baleset volt az M7-esen a Balatonnál bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.portfolio.hu/ Gazdaság Az M7-es autópálya felújítását követően a jövő héten az M3-as autópályán is elkezdődnek a munkálatok, amelyek országszerte 14 helyszínen zajlanak majd, így az érintett útszakaszokon a közlekedőknek hosszabb menetidővel kell számolniuk – jelentette a Magyar Koncessziós és Infrastruktúra Zrt. (MKIF).
Portfolio
Forrás: https://www.portfolio.hu/ Gazdaság A tetejére borult egy személyautó az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán, Martonvásár közelében, a 32. kilométernél - írja a Katasztrófavédelem.
Portfolio
Forrás: https://www.portfolio.hu/ Gazdaság Szerdán az M7-es autópályán három helyszínen - a Kőröshegyi völgyhíd, Balatonlelle és Becsehely térségében - a terelések kiépítésével elindulnak az idei szintrehozási munkálatok. Ezen a héten az M7-esen a tönkrement burkolat cseréjének előkészítő munkái is megkezdődnek - tájékoztatta kedden az MTI-t a MKIF Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.
Portfolio
Forrás: https://www.vezess.hu/ Technika Többek életét is veszélybe sodorta az ámokfutó, aki az M7-es autópálya rossz oldalára hajtott fel. Az autóst később kórházba vitték a rendőrök. The post 50 kilométert ment a forgalommal szemben egy autós az M7-esen first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.portfolio.hu/ Gazdaság Tízéves közútfejlesztési programot indít a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. - mondta el a Világgazdaságnak a cég vezérigazgatója. Az interjúban az is szóba került, mikor indulhat el az M1-es és az M7-es autópálya bővítése, milyen ütemezéssel tervezik a többi felújítást, és mindez mekkora összegből valamint milyen hitelekből valósulhat meg.
Portfolio
Forrás: https://24.hu/ Belföld Szalagkorlátnak ütközött, majd hídpillérnek hajtott egy autószállító tréler. The post Baleset miatt több kilométeres a dugó az M1-esen first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.napi.hu/ Közlekedés A vasárnapi tömegszerencsétlenségnek egy halálos áldozata és tizennyolc sebesültje van, akik közül kettőt intenzív osztályon ápolnak. Vasárnap az M7-es autópálya 44-es kilométerszelvényében ... ...
Napi.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Közlekedés Súlyos baleset történt az M7-es autópályán Velencénél, emiatt a főváros felé vezető oldalon Pákozdnál, míg Letenye irányába a kápolnásnyéki kihajtónál leterelik a forgalmat – közölte az Útinform vasárnap reggel a honlapján. A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint több, különálló közúti közlekedési baleset történt vasárnap reggel az M7-es autópálya 44-es kilométerszelvényében, Velence térségében, feltételezhetően a sűrű […] A Baleset miatt elterelik a forgalmat az M7-esen Velencénél bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.blikk.hu/ Közlekedés Baleset miatt torlódik a forgalom az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Érd csomópont után - közölte az Útinform szerda reggel a honlapján.
Blikk.hu
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Baleset miatt torlódik a forgalom az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Érd csomópont után.
Pénzcentrum - Utazás
Forrás: https://ng.hu/ Tudomány Az M1-M7 autópályák bevezető szakaszáról is látható a budaörsi Kőhegy kápolna. Az 1855. október 15-én a Szeplőtelen Fogantatás tiszteletére felszentelt kápolnát Wendler Ferenc építette, miután túlélt egy bányaszerencsétlenséget és álmaiban a Szűzanya arcát látta. Valószínűsíthető, hogy ez a kápolna viselte először ezt a nevet (Szeplőtelen Fogantatás) a világon. Wendler Ferenc életét a kápolna gondozásának szentelte, sírja a kápolna mögött található. A II. világháború a sírt és a kápolnát sem kímélte, több alkalommal ki is fosztották. 2003-ban a Budaörs Német Nemzetiségi Önkormányzat kezdeményezésére felújították, fenntartása 2012-ben a Budaörsi Római Katolikus Egyházközséghez került. The post Kőhegyi kápolna first appeared on National Geographic.
National Geographic
Forrás: https://24.hu/ Belföld A Völgyhíd korlátjáról húzták vissza a rendőrök. The post Le akart ugrani az M7-es Völgyhídjáról egy férfi, miután összeveszett a családjával first appeared on 24.hu.
24.hu