Hírkategória - Palvin Barbara
Hírek a mai napon: 1 db
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság Palvin Barbara és Pataky Attila nevét is felhasználják a hamis hirdetésekhez. The post Mészáros Lőrinc és Csányi Sándor nevében is bepróbálkozhatnak a banki csalók first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Valóban Cannes a legjobb hely arra, hogy villantson valaki? De Palvin Barbi gyönyörű volt! The post Nem volt pénz fehérneműre? Hírességek, akik pőreparádét rendeztek Cannes-ban first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://24.hu/ Életmód Alkalomhoz illően öltöztek. The post Reneszánsz vásáron járt Palvin Barbara és Dylan Sprouse, jelmezt is húztak first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Életmód Egy divatkampányban szerepelnek együtt. The post Arnold Schwarzenegger fiával fotózták Palvin Barbarát egy modellmunkánál first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Sztárok, akiket biztosan, nem sűrűn látunk smink nélkül. The post Nem féltek felvállalni a meztelen igazságot: magyar sztárok smink nélkül first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Palvin Barbi mindig tud meglepetést okozni. A divathéten is így tett bevállalós cipőjével, mi pedig végignéztük, milyen vagány választásai voltak még mostanában. The post Palvin Barbi legbevállalósabb szettjeit biztos nem mernénk magunkra ölteni first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://telex.hu/ Belföld Mészáros Lőrinc, Orbán Viktor és Palvin Barbara után az ő szájába is mesés pénzkereseti lehetőségről szóló történetet adtak online csalók egy kriptovalutás átverésben.
telex
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód A mindig csodás Palvin Barbi azon kevesek közé tartozik, akiknek egyaránt mesésen állnak a merész, a nőies, a szexi, a vagány, a letisztult és a klasszikus darabok. A szupermodellről nemrég Párizsban készült néhány lenyűgöző fotó, melyeken egy egyszerű fekete ruhában is ellenállhatatlanul hódít.
Femcafe
Forrás: https://cosmopolitan.hu/ Életmód Palvin Barbi mindenkit lenyűgözött a vörös szőnyegen.
Cosmopolitan
Forrás: https://www.retikul.hu/ Életmód Palvin Barbara ismét nagykövet lett, ám ezúttal nem egy divat- vagy szépségmárkát, és nem is fehérneműcéget képvisel, hanem a világhírű luxusórákat gyártó Longines családjához csatlakozott. A magyar modell igazán sokszínű személyiség, karrierje során pedig rengeteg oldalát mutatta meg a divatszakmában, most azonban csak annyit kell tennie, hogy önmagát adja. A Longines közleménye szerint Palvin Barbara […] The post Palvin Barbara kifinomult nőként képviseli az elegáns márkát: ragyogóan sikkes appeared first on Retikül.hu.
Retikül
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Kajdi Cyla a Telexnek adott interjújában részletesen beszámolt a modell szakma árnyoladaliról és arról, hogy miért választja sok fiatal ezt a szakmát.
Pénzcentrum
Forrás: https://444.hu/ Külföld Magyar és Varga az ablakban. Vendégségben Rossi mesternél. Élőben Putyin győzelméről. A következő Palvin Barbi nyomában. Napindító hírlevél.
444
Forrás: https://444.hu/ Belföld A Next Top Model Hungary első részében azonnal kiszórták a látványosan műszempillás glammodelleket, de még azt a lányt is, akit lelkesen követ és lájkol Instagramon Nagy István agrárminiszter.
444
Forrás: https://telex.hu/ Életmód Megnéztük a TV2 új modelles realityjét, a Next Top Model Hungaryt, amiből semmi sem derül ki a szakmáról. A műsor ráadásul hamar megcáfolja azt az állítását is, hogy ebben a világban bárkiből bármi lehet.
telex
Forrás: https://24.hu/ Életmód A Next Top Model Hungary egy meglepően szimpatikus zsűrivel állítja bizarr modellkihívások elé a versenyzőket, miközben a lányokat testi-lelki megpróbáltatásoknak kitéve keresik, ki lehet az új Palvin Barbara. The post A macskakövön, szűk platformcipőben kell bebizonyítaniuk, hogy ők az új Palvin Barbik first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Palvin Barbi egy világhírű svájci óramárka nagykövete lett. The post Palvin Barbi egy világhírű márka nagykövete lett first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://www.origo.hu/ Életmód Melltartó nélkül, köldökig érő dekoltázzsal fotózták Palvin Barbit
Origo
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód A topmodell természetes külseje is igazán gyönyörű. The post Láttad már Pavin Barbit smink nélkül? Most fogod! first appeared on nlc.
nlc
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Életmód A csinos modell megmutatta természetes szépségét.
BorsOnline
Forrás: https://www.origo.hu/ Életmód Reggel, ébredés után készült róla egy kép.
Origo
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Életmód A modell gyönyörűbb, mint valaha.
BorsOnline
Forrás: https://index.hu/ Életmód
Index
Forrás: https://www.retikul.hu/ Életmód Palvin Barbi ezúttal az első sorból figyelte a divatbemutatókat a párizsi divathéten, nem a kifutón, hanem a nézők között tündökölt. Hihetetlenül nőies és sikkes ruhákba bújt, fantasztikus kisugárzásával mindenkit elbűvölt. A párizsi divathét mindig izgalmas repertoárral pezsdíti fel a szezonváltást, ám idén úgy tűnik, hogy elsősorban nem a luxusmárkák kollekcióitól volt hangos az internet. A […] The post Palvin Barbi ultranőies szettekben jelent meg a párizsi divathéten: mindenkit elbűvölt appeared first on Retikül.hu.
Retikül
Forrás: https://liner.hu/ Életmód A Mugler idei, tavaszi-nyári kollekciójából viselt egy különleges szabású kreációt, amivel sokak tetszését elnyerte. The post Merész szettel vonta magára a figyelmet Palvin Barbi first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Merész szetteket vállat be Palvin Barbi a Párizsi Divathét eseményeinek vendégeként. The post Palvin Barbi az aligszoknyákra szavazott a Párizsi Divathéten first appeared on nlc.
nlc