Hírkategória - Gulácsi Péter
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://sport365.hu/ Sport A magyar válogatott Gulácsi Pétert és Willi Orbánt foglalkoztató RB Leipzig labdarúgócsapatának vezetőedzője, Marco Rose a nyáron akar egyeztetni a jövőjéről a klubvezetéssel.
Sport365
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Thomas Müller furcsa rekordja
Sport365
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Gulácsinak Lipcsében és a válogatottban is meg kell küzdenie a helyért...
Fociclub
Forrás: https://liner.hu/ Sport Lehetséges, hogy Gulácsi Péter csak csere lesz az Európa-bajnokságon, de Marco Rossi egyelőre nem közölte a döntését. The post Gulácsi sem biztos abban, hogy ő fog védeni az Európa-bajnokságon first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Gulácsi Péter a sérülése után ismét a kezdőcsapatban kapott helyet az RB Leipzig csapatában, február óta csak egy mérkőzésen nem […] A Az idén remeklő Gulácsi elárulta, mennyi esélyt lát rá, hogy ő védjen az Eb-n bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Sport Az RB Leipzig magyar kapusa egy német lapnak nyilatkozott.
Magyar Nemzet
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Gulácsi Péter és Willi Orbán csapata, az RB Leipzig magabiztos győzelmet aratott a Sallai Rolandot és Szalai Attilát foglalkoztató Freiburg otthonában a német labdarúgó-bajnokság 28. fordulójának szombati játéknapján.
Sport365
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport A Lipcse a győzelmével beelőzte a Borussia Dortmundot és jelenleg a Bajnokok Ligáját érő 4. helyet foglalják el a tabellán...
Fociclub
Forrás: https://nb1.hu/ Sport A Bundesliga 28. fordulójában a tabella 5. helyén álló RB Leipzig a 8. Freiburg otthonába látogatott. A hazaiaknál Sallai Roland […] A Simán nyerte a Lipcse a magyaros rangadót, Schäferék sem bírtak a Leverkusennel bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport Gulácsi Péterék kiütéssel nyertek Sallai Rolandék ellen.
Origo
Forrás: https://mandiner.hu/ Sport Lényegében Gulácsi Péter felépülése óta tart a vita a nagy kérdésről: a két klasszis közül ki álljon a gólvonalon a németországi Eb-n? Érvek és ellenérvek Gujdár Sándortól, Katzirz Bélától és Szendrei Józseftől.
Mandiner
Forrás: https://nb1.hu/ Sport A Bundesliga 27. forduló szombat délutáni sávjában minden „magyaros” csapat érdekelt volt. A Schäfer Andrást eltiltás miatt hiányoló Union Berlin […] A Bundesliga: meglepetés Gulácsiék meccsén, ismét pályán volt Szalai Attila bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Sport A Ferencváros kapusa szerint neki és Gulácsi Péternek is jól sikerült a maga meccse.
Magyar Nemzet
Forrás: https://player.hu/ Sport Ha kell, akkor az utolsó pillanatig fenntartja magának a döntés jogát a szövetségi kapitány.
Player.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport A szövetségi kapitánynak egyelőre "fogalma sincs" ki fog védeni az Eb-n...
Fociclub
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Péntek este, a magyar válogatott felkészülési mérkőzésen 1-0-ra legyőzte Törökországot a telt házas Puskás Arénában. A mérkőzés egyik legjobbja a […] A Gulácsi: Dibusz szenzációs volt az elmúlt másfél évben bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Gulácsi és Schäfer is hosszú idő után játszott újra a nemzeti színekben...
Fociclub
Forrás: https://player.hu/ Sport A gólját végül elvették, de érthető módon így is örült a törökök elleni meccs után Schäfer András.
Player.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Elégedett volt a törökök elleni győzelem után...
Fociclub
Forrás: https://liner.hu/ Sport Marco Rossi frappánsan fogalmazott, és nem lepte meg Gulácsi Péter teljesítménye a török válogatott ellen, hiszen nem a Tiszakécske játékosa, hanem a Bundesliga egyik élcsapátánál véd. The post Rossi a győzelem után: Gulácsi Péter nem a Tiszakécske kapusa first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport Dárdai Márton és Gulácsi Péter is elmondta a véleményét a törökök elleni győzelemről.
Origo
Forrás: https://hirklikk.hu/ Sport Gulácsi Péter, a magyar labdarúgó-válogatott kapusa az együttes egyik legjobbja volt péntek este a törökök ellen 1-0-ra megnyert felkészülési mérkőzésen, az RB Leipzig futballistája, aki másfél év után játszott újra a nemzeti tizenegyben, a találkozót követően elmondta, hosszú utat járt be.
HírKlikk
Forrás: https://nb1.hu/ Sport A magyar válogatott felkészülési mérkőzésen 1-0-ra legyőzte Törökországot a telt házas Puskás Arénában. Szoboszlai gólja döntött, Dárdai debütált, Gulácsi bravúrt […] A Szoboszlai a büntetőről is beszélt, Gulácsi örült, hogy ismét a Puskás Arénában védett bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport Az 543 nap után visszatérő Schäfer András és Gulácsi Péter is elérzékenyülve nyilatkozott a magyar válogatott győzelme után.
Origo
Forrás: https://infostart.hu/ Sport Gulácsi Péter és Schäfer András is a magyar válogatott kezdő tizenegyében kapott helyet a törökök elleni, a Puskás Arénában 20.45 órakor kezdődő mérkőzésen. Mindketten 2022-ben játszottak legutóbb a nemzeti tizenegyben.
Infostart