Hírkategória - Gaming
Hírek a mai napon: 54 db
Forrás: https://esport1.hu/ Technika A Netflix feldolgozásában készülő alkotást még idén megkapjuk.
Esport1
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, bőven van minek örülni.
GameStar
Forrás: https://esport1.hu/ Technika Lehet, hogy mindez megváltozik, amikor a boltok polcaira kerül majd?
Esport1
Forrás: https://esport1.hu/ Technika Tovább folytatódik a dráma az Escape From Tarkov háza táján, a játékosok és a tartalomgyártók is bojkottálják a játékot, a Battlestate Games pedig valahogy pont a bocsánatot kérést felejtette el.
Esport1
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika A Housemarque csapatának túl jól sikerült a rajongók beizzítása.
GameStar
Forrás: https://esport1.hu/ Technika A Fallout a Prime Videón is hatalmasat robbant.
Esport1
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika A nyílt forráskódú operációs rendszer egyik legnagyobb biztonsági kockázatát igyekszik kiküszöbölni a Google fejlesztése.
GameStar
Forrás: https://esport1.hu/ Technika Mindezt úgy, hogy maga a játékos kereste meg a fejlesztőcsapatot.
Esport1
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika Kiderült a Transformers animációs film magyar címe is, nem gondolták túl.
GameStar
Forrás: https://esport1.hu/ Technika A Sony belekavart a Stellar Blade Eve-je után vágyódó játékosok elképzeléseibe, mert a Holiday Rabbit nevű, igen keveset takaró ruhát cenzúrázták.
Esport1
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika Tartalmas műsorral készül a Microsoft azoknak, akik kíváncsiak rá, hogy mi minden készül hozzá tartozó több tucat stúdiónál.
GameStar
Forrás: http://danger Technika A tesztelők is jól fogadták a nemrég megjelent, koreai akció-szerepjátékot, de nem annyira, mint a kritikaösszegző oldal felhasználói.
IGN Hungary
Forrás: https://esport1.hu/ Technika A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.
Esport1
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika Négy újdonságot dob be a kalapba a Microsoft a következő két hét folyamán.
GameStar
Forrás: https://gamepod.hu/index.html Technika Az elkövetkező időszakban többek között megkapjuk a Kona II Brume című játékot.
Gamepod.hu
Forrás: https://esport1.hu/ Technika A ma már CI Games néven ismert kiadó/stúdió az elmúlt évtizedben több jó játékot is összehozott, most pedig remek áron szerezhetitek be őket.
Esport1
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika Az Európai Bizottság friss döntése nyomán már biztos, hogy a Fortnite is visszatér az almás tabletekre.
GameStar
Forrás: http://danger Technika Folytatódik a többállomásos turné? Régóta pletykálják, hogy a Tango Gameworks elismert játéka milyen más rendszerekre jelenhet meg, de ezt most már egy hivatalos forrás is megerősíti.
IGN Hungary
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika Végre kiderült, miért állítottak mindig a legrosszabb pillanatban útakadályokat eléd a GTA: Vice City rendőrautói.
GameStar
Forrás: https://gamepod.hu/index.html Technika A mai naptól hivatalosan is elrajtol a játék korai kiadása PC-n.
Gamepod.hu
Forrás: https://esport1.hu/ Technika Több mint egymillió dollárra bírságolták a Razert a Zephyr nevű, állításuk szerint N95-ös minősítésű maszkjuk marketingje miatt.
Esport1
Forrás: http://danger Technika Haaland! Haaland! A Manchester City csatára az első valóságos személy, aki bekerül a rendkívül népszerű, mobilos stratégiai játékba.
IGN Hungary
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika Grandiózus történet kultúrák és vallások találkozási pontján.
GameStar
Forrás: https://esport1.hu/ Technika Ha te sem szeretnél LP-t bukni a játékot lefutó vagy béna csapattársaid miatt, akkor ez az apró trükk tuti segíteni fog majd a climbolásban!
Esport1
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika A stúdió negyedéves jelentése tele volt jó hírekkel, pláne a Control rajongók számára.
GameStar