Hírkategória - Hazai sztárok
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Szórakozás Özönlenek a gratulációk.
BorsOnline
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Ezt sokáig jól titkolta. The post Mint kiderült, nem csak mostanában szokott rá, Tóth Gabi már 25 éve táncol first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Ez már lehet, hogy kicsit sok. The post Wonder Woman-re szerkesztette magát Tóth Gabi – fotó first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Az énekesnő nevével egy fogyasztószert próbáltak eladni. Gabi azonban kategorikusan kijelentette, hogy soha életében nem használta ezt a szert. The post Csalók éltek vissza Tóth Gabi nevével, felháborodva reagált az énekesnő first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Hunyadi Donatella úgy tűnik egy fokkal vagányabbra vette a figurát a Dancing with the Stars után. The post A kanapén pihengetve, egy szál bugyiban és melltartóban hódítja a szíveket Kiszel Tünde lánya first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Sokszor keresik meg kérdésekkel a rajongók, és ő nem tehet mást, mint felhívja a figyelmüket arra, ne higgyenek el mindent, amit látnak. The post Kiakadt Tóth Gabi: embereket vernek át a nevében first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Lászik, mennyire erőssé vált közöttük a kötelék: most már valóban egy boldog családként működnek együtt. The post Ekkora már az idill Tóth Gabi lánya és Papp Máté Bence között first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Szórakozás A Retro Rádió adásában fejtette ki véleményét a műsorvezető. Arról volt szó, a hallgatók kinek a dalait nem hallgatnák meg soha többé.
Szeretlek MO
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Abban biztosak voltunk, hogy lesz buli, zene, ének és tánc, de akadt egy meglepetés, amire nem számított senki. The post Erre nem számítottunk: Tóth Gabi szerelmének bátyja elképesztően jól énekel first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Sztárok, akiket biztosan, nem sűrűn látunk smink nélkül. The post Nem féltek felvállalni a meztelen igazságot: magyar sztárok smink nélkül first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://liner.hu/ Szórakozás Tóth Gabi nagyon boldog, hogy Papp Máté Bence ilyen szépen bánik vele, és ez olyasvalami, amit egy igazi nő nagyra értékel. The post Tóth Gabi a szerelmének: „Milyen szépen bánsz velem” first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód A táncos születésnapja alkalmából kapta a szerelmi vallomást The post Tóth Gabi új párjának: „Köszönöm, hogy a legsötétebb pillanatokban is mellettem voltál, amikor oly kevesen” first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://www.origo.hu/ Szórakozás Az énekesnő a legelső érzéseiről vallott.
Origo
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Szórakozás Andy Vajna özvegye egy pár napja Magyarországon tartózkodik. Vajna Timi egyik első útja ahhoz a reflexológiával foglalkozó testvérpárhoz vezetett, akiknek az édesapja az a Vargha Zoltán, akiről kiderült, hogy nincs is doktori címe és aki Bajor Imrét ciánnal "gyógyította".
BorsOnline
Forrás: https://femina.hu/ Életmód Vajna Tímea vallomásából kiderült, hoszteszként közvetítették ki Andy Vajnának. Azt is elmondta, mit kellett tennie pénzért cserébe.
Femina
Forrás: https://168.hu/ Szórakozás Tóth Gabi a költészet napján posztolt. 
168
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Érdekes, hogy Rúzsa Magdi neve több szavazáson is jól szerepel. The post Tóth Gabi, Rúzsa és Tolvai – Új nevek a Megasztár zsűrije kapcsán first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Tóth Vera férjének, Pauli Zoltánnak a Palkonyán található családi vállalkozásáról az is hallott, aki csak ritkán olvas bulvárhíreket. Sokszor zengett ódákat róla az énekesnő, sőt, számtalanszor főzött velük Krausz Gábor, vagy zenéltek együtt a húgával, Tóth Gabival, s ilyenkor gyakran szóba került Zoli egyik büszkesége, a Speiz.
Blikk.hu
Forrás: https://liner.hu/ Szórakozás Tóth Gabi smink nélkül mutatta meg az arcát, ami szintén jól áll neki, és általában sok dicséretet is kap miatta. The post Tóth Gabi megmutatta az ébredés utáni arcát: „Gyönyörű vagy” first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://www.origo.hu/ Szórakozás Az énekesnő szokatlan képet tett közzé magáról.
Origo
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Újra előtérbe került az úgynevezett „dubajozós lányok” pere a csütörtöki tárgyalás miatt, amin végül Kulcsár Edina nem jelent meg a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. Az ügyben Hódi Pamela már részletes tanúvallomást tett 2023 májusában. Ma pedig az is kiderült, hogy Vajna Tímeát az ügy vádlottja közvetítette ki annak idején először a hollywoodi sztárproducernek, Andy Vajnának, mint hosztesz.
Blikk.hu
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód Sokan megmerik kockáztatni, hogy Tóth Gabi így sokkal gyönyörűbb, mint valaha. Most rajtatok a sor, hogy eldöntsétek, valóban így van-e.
Femcafe
Forrás: https://index.hu/ Szórakozás
Index
Forrás: https://cosmopolitan.hu/ Életmód Hosszú évek óta folyik a per a dubajozós lányok közvetítőjének az ügyében, most kiderült, Vajna Tímea is kapcsolatban állt az egyik vádlottal. 
Cosmopolitan
Forrás: https://168.hu/ Szórakozás Vajna Tímea vallomásából döbbenetes dologra derült fény.
168