Hírkategória - Demokratikus Koalíció
Hírek a mai napon: 4 db
Forrás: https://24.hu/ Belföld Magyar Péter állításaival kapcsolatban adott ki közleményt Molnár Csaba. The post DK: Aki a rogáni világban tanulta a kommunikációt, az soha nem tud szabadulni ettől first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Már a Gyurcsány–Bajnai-korszakban is fontos állami nagyvállalatok irányítását bízták Mártha Imrére, aki a Karácsony Gergely vezette Városházán is hasonló feladatot kapott a Budapesti Közművek vezérigazgatójaként. Ebben a szerepben a Mártha elsősorban a botrányaival és a luxus életvitelével hívta fel magára a figyelmet – emlékeztet a Magyar Nemzet. A lap azt írja: Mártha Imre nemrégiben azt […] A Magyar Nemzet: Mártha Imre híven asszisztálta végig a baloldal megszorító politikáját az MVM vezetőjeként bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Péntek este megjelent a Nemzeti Választási Iroda oldalán a DK, az MSZP és Párbeszéd közös fővárosi listája. A 69 nevet tartalmazó lista első helyén Karácsony Gergely főpolgármester, a Párbeszéd elnökségi tagja található; akit a második helyen a XVIII. kerület DK-s polgármestere, Szaniszló Sándor követ. A lista harmadik helyezettje a főváros MSZP-s alpolgármestere, Tüttő Kata; a […] A Megjelent a fővárosi Gyurcsány-lista bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Egymásnak feszülnek az ellenzéki oldalon. Magyar Péter többedszerre ismétli meg azt állítását, hogy a választások után a Fővárosban a DK és a Fidesz koalícióban fog kormányozni. Ez hazugság. Ilyen nem volt és soha nem is lesz. A DK soha, semmilyen körülmények között nem fog koalíciót kötni a Fidesszel, sem a Fővárosban, sem máshol – olvasható […] A A DK szerint Magyar Péter hazudik bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld A TISZA Párt politikusa szerint egyre többen látják, hogy nem érdemes kis pártra szavazni, mert nem fognak mandátumhoz jutni, ugyanakkor a Fideszt erősítik a végén a mandátumkiosztásnál.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld A DK listavezetője szerint: „a vita jó és szükséges egy olyan demokráciában, amiért mi is küzdünk. Aki ezt így gondolja az nem válogat, nem menekül, és nem keres kifogásokat”.
Szeretlek MO
Forrás: https://24.hu/ Belföld A Tisza Párt listavezetője Facebookos kommentben közölte, hogy a köztévében vitatkozna. The post Dobrev Magyar Péternek: Ön Rogán Antaltól akarja függővé tenni a vitát? first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://444.hu/ Belföld Hatvanezer, haha. Félmillió!
444
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A Partizán, az RTL és a Szabadság körei után ma az ATV vitafelkérése futott be hozzám – írta Dobrev Klára közleményében. Gyurcsányné hozzátette, az az ATV is hármas vitára hívta Deutsch Tamással és Magyar Péterrel, amelyre igent mondtam, „mert nincs az a helyzet, amitől megfutamodnék”. A közleményben arról is írt, a vita jó és szükséges […] A Dobrev bevállalta a TV-vitát Deutsch Tamással és Magyar Péterrel bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Belföld Magyar Péter pártja sorra jelenti be fővárosi indulóit, a DK aggódik. The post Rákosmentén is megcélozza a polgármesterséget a Tisza Párt first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Kapaszkodjanak meg, Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP-listavezetője  nagyon büszke arra, hogy sikerült “kicsivel több mint hatvanezer ajánlást” gyűjteniük, amiért még “a legkisebb falvakba és a legnépesebb fővárosi kerületekbe is” elmentek az aktivisták. Gyurcsányné szerint mindez arra is rávilágít: az övék a legerősebb ellenzéki lista, a kicsivel több, mint hatvanezer aláírással a zsebükben pedig már […] A Örülnek Gyurcsányék: találtak 60 ezer embert, akik támogatják a DK-MSZP-Párbeszéd jelöltjeit bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Gyurcsány Ferenc kifejtette álláspontját a jelenlegi politikai helyzetről, a Demokratikus Koalíció elnöke Magyar Péter nevét nem említette, de új fejleményként írt egy olyan erőről, amely az ellenzéki oldalon ér el támogatást, és amelynek szerinte a „közszereplései éppúgy gőgről, kizárólagos hitről, megbélyegzésről, indulatkeltésről szólnak, mint ahogy a hasonlóan fellépő kormánypártoké is”, írta meg az Index. „Mi […] A Gyurcsány szerint Magyar Péter a Fidesz politikájával ért egyet, közszereplései pedig “az indulatkeltésről” szólnak bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://444.hu/ Belföld A DK-MSZP-Párbeszéd szövetsége 60 ezer szavazatot adott le a Nemzeti Választási Irodánál, a listavezető Magyar Péternek is üzent.
444
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A Gyurcsány–Bajnai-korszak egyik legsokoldalúbb megoldóemberére is központi fontosságú pozíciókat bíztak a Karácsony Gergely vezette Városházán. A jelenleg a Budapesti Közlekedési Központ Zrt. (BKK) igazgatóságában ülő politikus korábban egyebek mellett volt a Gyurcsány-kabinet pénzügyminisztere, a kormányzati közigazgatás összehangolásáért felelős tárca nélküli minisztere, majd igazságügyi és rendészeti minisztere is. Nem meglepő, hogy a 2010 előtti baloldal számos […] A Gyurcsány egyik megoldóemberét ültette fontos pozícióba Karácsony Gergely bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Belföld Gyurcsány úgy látja, hogy Magyar közszereplései épp úgy gőgről, kizárólagos hitről, megbélyegzésről, indulatkeltésről szólnak, mint ahogy a hasonlóan fellépő kormánypártoké is. The post Gyurcsány Ferenc szerint Magyar Péter pártja nem titkoltan a Fidesz-kormány politikájával ért egyet first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Volt már BLM-szobra és LMBTQ-padja Ferencvárosnak, most pedig állítottak egy G-mercis turulszobrot a kerületben. Ám ahogy elődei, úgy ez a mű sem aratott maradéktalan sikert, ennek pedig az lett az eredménye, hogy már le is döntötték. A szoborállító hóbortjait a ferencvárosi polgármester, Baranyi Krisztina persze a kerületiek pénzéből fizeti, mit sem törődve azzal, hogy ez […] A Skót duda – A szólásszabadságért küzd a baloldal, de ha kritikát kapnak, Orbánra mutogatnak (VIDEÓ!) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld “Gyurcsány Ferenc felesége ma azt mondta, hogy majd az ő kormánya visszaállítja Magyarországon a munka becsületét, majd ők tisztességes nyugdíjakat és béreket fizetnek. Lenne egy rövid üzenetem számára” – jelentette ki Menczer Tamás.  A politika tapasztalati műfaj. Pontosan tudjuk, hogy önök ezt az országot egyszer már tönkretették. Önök nem visszaállították a munka becsületét, hanem magyarok […] A Menczer Tamás kemény üzenetet küldött Dobrev Klárának (Videó) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld Ezzel a TISZA-párt alelnöke megelőzte a fideszes EP-listát vezető Deutsch Tamást is, és maga mögé szorította az ellenzéki politikusokat is.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld Molnár Csaba korábban azzal vádolta meg, hogy Dobrev Klára külsejére tett megjegyzést Magyar. A Tisza-párti politikus szerint ő a választási plakátokról beszélt.
Szeretlek MO
Forrás: https://24.hu/ Belföld Hanem a településeket „elcsúfító” óriásplakátokra – állítja a Tisza Párt alelnöke. The post Magyar Péter: Nem Dobrev Klárára tettem megjegyzést first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld Az erről készül videót Molnár Csaba tette közzé közösségi oldalán. Magyar a választási plakátokat minősítette, amikor Dobrev szóba került.
Szeretlek MO
Forrás: https://24.hu/ Belföld Molnár Csaba osztott meg videót az esetről. The post DK: Magyar Péter Dobrev Klára külsejére tett sértő megjegyzést first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld “Dobrev Klára, ilyen egészen ijesztő, de ha gyerek lennék, vagy gyerekem lenne, lehet nem tolnám ott babakocsival, nehogy megálljon a növekedésben” – idézi a Demokratikus Koalíció hétfői közleményében. Mint epésen megjegyzik: „ez az épületes mondat nem Bayer Zsolt, hanem Magyar Péter szájából hangzott el Szokolyán, a politológushallgatók táborában, ahol a Fideszből frissen kiugrott politikus éppen […] A A DK kiborult Magyar Péterre, aki szerint Dobrev Klára látványától megállnak a gyerekek a fejlődésben bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A Demokratikus Koalíció szerint az incidens az “Orbán-rendszer” felelőssége. Április 28-án, vasárnap Jászapátiban egy férfi a nyílt utcán rátámadt az éppen ajánlásokat gyűjtő, DK-s önkormányzati képviselőjelöltre, Ungvári Istvánra. Az ellenzéki politikust már napok óta fenyegetették, ami végül odáig fajult, hogy támadója ököllel olyan erővel mért ütést a képviselőjelölt fejére, hogy mentőknek kellett őt kórházba szállítani […] A Megvertek egy DK-s önkormányzati képviselőjelöltet ajánlásgyűjtés közben bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Mint kiderült, Tordai Csaba korábban Gyurcsány Ferencnek is falazhatott, amikor a Miniszterelnöki Hivatal üres papírokat adott ki a 2006-os zavargások idején tartott kormányülések összefoglalói gyanánt. Karácsony bizalmi embere a kormányváltás utáni években Bajnai Gordon egykori miniszterelnök projektjeiben tevékenykedett a baloldal ügyének előmozdításán, legutóbb pedig a főpogármester mozgalmának a „mikroadomány”-ügye kapcsán került a NAV célkeresztjébe Gyurcsány […] A Nem esett messze a Csaba a fájától – Gyurcsánynak is falazhatott korábban Karácsony főtanácsadója bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok